Önemli sorular :)

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
Merhabalar öncelikle. Arkadaşlar ben ilahiyat lisans mezunuyum. 2020 kpssye gireyim diyorum ama düz memurluk istiyorum. Bunun için hangi puan önemli hangi sınavlara girmeliyim nelere çalışmalıyım. Lütfen bana yardımcı olur musunız?

Merhabalar öncelikle. Arkadaşlar ben ilahiyat lisans mezunuyum. 2020 kpssye gireyim diyorum ama düz memurluk istiyorum. Bunun için hangi puan önemli hangi sınavlara girmeliyim nelere çalışmalıyım. Lütfen bana yardımcı olur musunız?
Gy gk kismina girecen canım. Türkçe mat tarih anayasa cog genel kültür

Aa aynı branştan birini görünce çok mutlu oldum. Ben de ilahiyat mezunuyum maalesef 3 yıldır mülakat adaletsizliği yüzünden sıfır nokta bilmem kaçla kaçırdım. Ücretli yaptım çalışamadım bunun da etkisi var. Bu yıl adam akıllı kpss çalışıyorum evde oturup. Düz memurluktan kartını neler? Kaç puan gerekli?

Genel kültür genel yetenek sınavına girmelisin bu sınav tek oturumda yapılır Türkçe matematik coğrafya tarih vatandaşlık anayasa güncel bilgiler derslerinden oluşur

Aa aynı branştan birini görünce çok mutlu oldum. Ben de ilahiyat mezunuyum maalesef 3 yıldır mülakat adaletsizliği yüzünden sıfır nokta bilmem kaçla kaçırdım. Ücretli yaptım çalışamadım bunun da etkisi var. Bu yıl adam akıllı kpss çalışıyorum evde oturup. Düz memurluktan kartını neler? Kaç puan gerekli?
Hiç bilmiyorum kaç puan gerekli zaten şu an ne yapacağımı da tam olarak bilmiyorum ya.. 2016 mezunu musun ben de öyle :) hangi ilahiyattan mezunsun?

Hiç bilmiyorum kaç puan gerekli zaten şu an ne yapacağımı da tam olarak bilmiyorum ya.. 2016 mezunu musun ben de öyle :) hangi ilahiyattan mezunsun?
Düz memurluk istiyorsanız en az 85 ki bazen 85 bile kurtarmıyor benim araştırdığıma göre.en az 90 puan alırsanız inşallah atanırsınız düz memurluğa.tabi ilk atama da zor.

Ama siz çok sıkı çalışın inşallah emeklerinizim karşılığını alırsınız ümidinizi de asla kaybetmeyin. :KK58:

Hayata dair bi ümidim kalmadı deyim.. Çok bi ömrüm yok sanki. Boşa bi uğraş olacak benim için kpss
Hocam öyle düşünmeyin.Bakin ben de nasıp ise önlisans KPSS ye hazırlanmaya çalışıyorum.evet hak veriyorum zor Bir süreç sınav süreci.ama şöyle düşünün.sizin çalıştığınız dersler size Bilgi olarak kalıyor yani genel kültürünüzü geliştiriyorsunuz.
Mesela kendinize bir hedef koyun o halde
Ömrünuzu dolu dolu Allah için yaşamak için bu sınavı kazanıp maddi manevi ihtiyacı olanlara daima destek olucam bunun için bu sınavı kazanmaliyim vs.diye :KK68: :21:
Tabiki sizin bileceğiniz iş.
Elbette sınav çalıştıktan sonra nasıp işi... unutmayın ki Allah var umutsuzluk yok lütfen her şeyi nasıp edecek olan Rabb'im.

Hayata dair bi ümidim kalmadı deyim.. Çok bi ömrüm yok sanki. Boşa bi uğraş olacak benim için kpss
Kusura bakmayın hocam uzun yazmışım helal edin ama inanın aynı süreçlerden bende geçiyorum sanki boşuna kürek çekiyormuş gibi hissediyor insan ...
Ayrıca İstanbul işletme Enstitüsü tarafından ücretsiz dersler veriyor mutlaka bakın katılın uzaktan eğitim.... kendinizi geliştirin müslüman kendini her alanda geliştirip insanlara faydalı olmalı.
Bilgeiş sitesi ODTÜ tarafından ücretsiz olarak dersler de var birçok alanda.

Kusura bakmayın hocam uzun yazmışım helal edin ama inanın aynı süreçlerden bende geçiyorum sanki boşuna kürek çekiyormuş gibi hissediyor insan ...
Ayrıca İstanbul işletme Enstitüsü tarafından ücretsiz dersler veriyor mutlaka bakın katılın uzaktan eğitim.... kendinizi geliştirin müslüman kendini her alanda geliştirip insanlara faydalı olmalı.
Bilgeiş sitesi ODTÜ tarafından ücretsiz olarak dersler de var birçok alanda.
Allah razı olsun. Umudumu geri kazanmayı isterim ama zaman çok hain be güzel kardeşim o kadar hızlı geçiyo ki.. Amaan neyse benim içim kararmış inşallah herşey iyi olur

Allah razı olsun. Umudumu geri kazanmayı isterim ama zaman çok hain be güzel kardeşim o kadar hızlı geçiyo ki.. Amaan neyse benim içim kararmış inşallah herşey iyi olur
Hmmm bakın sizde şey hissettim her şeyden bikmişlik:KK55::bicak:
İnanın bende şu an bende her şeyden çok yorulmuş bıkmış olarak hissediyorum ama bazen de şunu düşünüyorum elimdekilerin kıymetini bilmeyip de ya onlarda giderse...
Bakın ben Esmaul Hüsnalara başladım çok şükür:dua: yaaa Hamd olsun içimdeki sıkıntılari götürüyor günüm dhaa huzurlu geçiyor bende sizin gibi her şey den boğuluyodum:eek:
Kesinlikle tavsiye ederim

Ve asıl mesele küçücük şeylerde mutlu olabilmek:KK68:
Yoksa bu dünya sıkıntıdan başka bişey değil ki hiçbir zman sıkıntısız dertsiz olmuyor olsun buna da Hamd olsunHoppa

X