Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Gelinligime de kınada giydigim balık model elbisede oluyo hala ama bedenim sıkı degil ben sıkılaşmak istiyorum aslında da sporu kim yapacak😂

Mete her sabah 6 7 tatlı kaşıgı tahin pekmez yiyo. Bende penyez83 penyez83 den sonra yemeye basladım bi tatlı kasıgı ac karnına bakalım faydası olacak mı banada önerdiginiz bi marka varsa açığım önerilere
Yaa ne güzel masallah 😍 sıkılaşmak için spor şart 🥲

Torku'yu begendim ben tavsiye ederim

Selam kızlar, sabah ve akşam bu şekilde. Öğlen de 1 kepçe mercimek çorbası içtim

Eklentiler

• 1000010345.webp
    1000010345.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000010433.webp
    1000010433.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 19
Gelinligime de kınada giydigim balık model elbisede oluyo hala ama bedenim sıkı degil ben sıkılaşmak istiyorum aslında da sporu kim yapacak😂

Mete her sabah 6 7 tatlı kaşıgı tahin pekmez yiyo. Bende penyez83 penyez83 den sonra yemeye basladım bi tatlı kasıgı ac karnına bakalım faydası olacak mı banada önerdiginiz bi marka varsa açığım önerilere
Ohh şifa olsun. Bende bişeylerle yerim de tek yemiyorum hiç. Ben wefood marka alıyorum hep. Netten alıyordum ama son 2 dir hep akmış geliyor şimdi migrosa falan bakcam bitmek üzere

A tüh wefoodun fıstık kreması hurma kreması vs de iyi, ham kakaosu da var ben onları da kullanıyorum memnunum. Belki açılırsa file göz gezdirirsiniz djdjdj
Hepsinden mevcut 😂 içeriği temiz olduğu için kızıma o markadan alıyorum hep bide kullanıyoruz. Hindistan cevizi yağı falan. Sanmıyorum açılmaz buraya ya

Ohh şifa olsun. Bende bişeylerle yerim de tek yemiyorum hiç. Ben wefood marka alıyorum hep. Netten alıyordum ama son 2 dir hep akmış geliyor şimdi migrosa falan bakcam bitmek üzere
Bakıyım bendr burda file var bize yakın degil ama olsun zaten file market gezmesini cok seviyorum😂

06:00 / bir bardak sirkeli su

07:00 / bir tatlı kaşığı tahin

09:30 / az süzme peynir, domates,
salatalık, kırmızı kapya biber, 5 zeytin, maydanoz, yarım dilim tam buğday ekmek, çay

11:30 / Türk kahvesi

12:40 / az tavuk sote, salata ve cacık

14:30 / sade kahve

18:10 / yarım lahmacun

19:30 / 1 armut

işten çıkınca yürüdüm

Su içtim 1 litreye yakın

Benimde en sevdigim marketler metro file bide burda gross market var her ay gittigimiz kocaman ora. Ankaranın neresine gelceksiniz cok durcak mısınız
Kızılcahamam a gidecez cumaya kadar oradayız. Cuma da gezeriz dönüşte muhtemelen

Back
X