• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Arkadaşlar moralim çok bozuk resmen cuma ctesi pazar ve bu gün hiç dikkat etmedim . Her zamankinden cok daha fazla yedim hatta moralim bozuk nasıl olcak bilmiyorum.
Diyet psikolijiside insana cok yediriyo tam tersi yaptırıp bana çok oluyo dikkat etcem dedikce daha cok yiyorum. Yedikcede aman yedim diyip arkasını alamıyorum. Simdi aksam yemegindr az yedim mesela canım çikolata cekti gittim yedim yemesem onun yerine baska seylere sarcaktım bi anda tamamen her şeyi kısıtlamak yerine böyle yapmak daha iyi oluyo benim icin

Arkadaşlar moralim çok bozuk resmen cuma ctesi pazar ve bu gün hiç dikkat etmedim . Her zamankinden cok daha fazla yedim hatta moralim bozuk nasıl olcak bilmiyorum.
Moralini bozma gel git hepimizde oluyor yavaş yavaş azaltmaya çalış
Mesela ben akşam çay yanı bişey yeme işini 3 gündür mücadele ediyorıö yavaş yavaş oturuyor
Bazı şeyler zamanla alışacak şeyler

Bugün baya yoğun bi gün oldu

Sabah
Peynirli yumurta
Domates salatalık
3 zeytin
2 Çatal peynir
Bir küçük börek
1 tane poğaça biraz çikolata 😐

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık sulu köfte
2 kaşık pilav

Ara
2 bardak çay 1 tane Browni arkadaş almıştı :(

İkindi tatlı bi şeyler alıştırdım yine
Tam da bu arada kendime hakim olamıyorum
Daha sağlıklı şeyler atıştırıcam inşallah

Akşam
4 Kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase cacık

Su az oldu devam ediyorum
Akşam yemeği 18 40 gibi kapandı

Yemekten sonra başka bişey yemedim

Yanlış hatırlamıyorsam tatilde olduğunuzu yazmıştınız. Yemiş olmanız normal kısıtlama yapılamıyor tatil vs...zamanlarda

Moralinizi bozmayın diyetteyim yerine, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum diye odaklanmaya çalışın.

Yediğiniz yer şeyi yarım yiyin, diğer yarısını da ileri ki saatlerde yiyin.

Gönül arkadaşımızın dediği gibi biz bu kiloları bir haftada almadık. Elbet vereceğiz yavaş da olsa ideal kilomuza ineceğiz :super:

Yanlış hatırlamıyorsam tatilde olduğunuzu yazmıştınız. Yemiş olmanız normal kısıtlama yapılamıyor tatil vs...zamanlarda

Moralinizi bozmayın diyetteyim yerine, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum diye odaklanmaya çalışın.

Yediğiniz yer şeyi yarım yiyin, diğer yarısını da ileri ki saatlerde yiyin.

Gönül arkadaşımızın dediği gibi biz bu kiloları bir haftada almadık. Elbet vereceğiz yavaş da olsa ideal kilomuza ineceğiz :super:
Evet tatildeydim cuma ctesi pazar bu gün de tutamadım kendimi:( ama bilmiyorum işte moralim cok bozuk. Diyetisyene mi gitsem diyorum ama o da biraz bitçemi aşıyor bu ara

Evet tatildeydim cuma ctesi pazar bu gün de tutamadım kendimi:( ama bilmiyorum işte moralim cok bozuk. Diyetisyene mi gitsem diyorum ama o da biraz bitçemi aşıyor bu ara
Kendini hazır hissetmediğin sürece diyetisyenin etkisi olmuyor emin ol
Önemli olan kafada bitirebilmek

Sodanın içine meyve atıp içebilirsin
ben iki dilim portakal attim içtim 🤣
Ayy bende susadım bak ne icsem diyodum evde sular yok 5 ten beri arıtmadaki su yeter gelene kadar dedik almadık su oda bitti dilim damagım kurudu kahve ictim kahve makinesinin icinde su vardı o dahada susattı 😂soda da soguk simdi keske cıkarsaydım

Back
X