Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Biz tatlı yiyince de yazıyoruz sıkıntı yok
yeme işini abarttım ondan canım bi iki bir şey olsa neyse ben birde emzirdigim için yüksek kalori yesemde sıkıntı olmuyor sizin motivasyonunuzu etkilemesin diye

Benim kilom çok orantısız tüm kilom basenlerimde toplanmış yüzüm falan zayıf armut tipi yani kilo vermem zor oluyor tavsiye verecek olan varsa açığım
Annem öyle yüzü o kadar zayıf ki sadecr yüzünü görsen dersin en fazla 50 kilodur bu kadın ama poposu ve basenleri masallah
Bunun icin spordan baska çare yok sanırım

Annem öyle yüzü o kadar zayıf ki sadecr yüzünü görsen dersin en fazla 50 kilodur bu kadın ama poposu ve basenleri masallah
Bunun icin spordan baska çare yok sanırım
Benim de aynı zayiflayınca ilk yüzümden zayıflarım birde sanki çok yanaklarım varmış gibi

Benim kilom çok orantısız tüm kilom basenlerimde toplanmış yüzüm falan zayıf armut tipi yani kilo vermem zor oluyor tavsiye verecek olan varsa açığım
Benim tipim kum saati idi ama bel orantısı git gide düzleşti artık ne tipindeyim bilmem
Gelinlik provamda belim 67 cm di

Kızlar hayırlı sabablar.
Arkadaşım diyetisyene gidiyordu şu tarifi vermiş haftada 3 iç diye. Dün yaptım cidden aşırı wc ye gittim isterseniz deneyin. Öden atar yağ yakar.

1 lt su
2 çubuk tarçın.
2 dilim limon.
Bide demlenmiş yeşil çay 1 bardak.

Hepsini karıştırıp gün içinde içiyoruz.

Anladım canımm yediklerin afiyet şifa olsun önemli olan sonrasında toparlamak
Aynen canım cumaya kadar dikkat edecem artk
Benim tipim kum saati idi ama bel orantısı git gide düzleşti artık ne tipindeyim bilmem
Gelinlik provamda belim 67 cm di
Orantılı kilo almak daha guzel çok göze çarpmıyor bende gelinlikli fotoma bakıyorum 0 bedenim resmen bel falan yok
Onlari düşünüp daha çok motive olalım incelsin beller

Gelinligime de kınada giydigim balık model elbisede oluyo hala ama bedenim sıkı degil ben sıkılaşmak istiyorum aslında da sporu kim yapacak
Tahin için ss almıştım gece unutmuşum atmayı. Çocuklara da verin verdirin
Eki Görüntüle 3576873
Mete her sabah 6 7 tatlı kaşıgı tahin pekmez yiyo. Bende penyez83 den sonra yemeye basladım bi tatlı kasıgı ac karnına bakalım faydası olacak mı banada önerdiginiz bi marka varsa açığım önerilere

Aşırı yorgunum 1 de evlen cıktık 4ü geçiyodu geldik. Ardayı okuldan aldım yemek yedi parka cıktık tekrar eve girdim biraz önce akşam yemegi yok tantuni yapcam yicem ama. Öglen oglumla esim hamburger yrdi ben yemedim sabah kahvaltıda da yedigim bu tabak baska bi lokma girmedi agzıma

Eklentiler

• IMG_5661.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…