- 13 Şubat 2018
- 1.521
- 3.405
- 133
- 36
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.181
Arkadaşlar moralim çok bozuk resmen cuma ctesi pazar ve bu gün hiç dikkat etmedim . Her zamankinden cok daha fazla yedim hatta moralim bozuk nasıl olcak bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet psikolijiside insana cok yediriyo tam tersi yaptırıp bana çok oluyo dikkat etcem dedikce daha cok yiyorum. Yedikcede aman yedim diyip arkasını alamıyorum. Simdi aksam yemegindr az yedim mesela canım çikolata cekti gittim yedim yemesem onun yerine baska seylere sarcaktım bi anda tamamen her şeyi kısıtlamak yerine böyle yapmak daha iyi oluyo benim icinArkadaşlar moralim çok bozuk resmen cuma ctesi pazar ve bu gün hiç dikkat etmedim . Her zamankinden cok daha fazla yedim hatta moralim bozuk nasıl olcak bilmiyorum.
Moralini bozma gel git hepimizde oluyor yavaş yavaş azaltmaya çalışArkadaşlar moralim çok bozuk resmen cuma ctesi pazar ve bu gün hiç dikkat etmedim . Her zamankinden cok daha fazla yedim hatta moralim bozuk nasıl olcak bilmiyorum.
Yani bu ne demek oluyorYesem daha iyiydi
Ahahahah şu an acıktımYani bu ne demek oluyor![]()
Bi kahve iç sakin olAhahahah şu an acıktımbişeylere sarmam umarım
![]()
Ay inşallah yaaaa. Sütlü içsem bari kahveyiBi kahve iç sakin ol
Eğer bu geceyi atlatırsan çok güzel olacak
Şuan yağların eriyor
Sabaha tok uyanacaksın emin ol
Yanlış hatırlamıyorsam tatilde olduğunuzu yazmıştınız. Yemiş olmanız normal kısıtlama yapılamıyor tatil vs...zamanlardaArkadaşlar moralim çok bozuk resmen cuma ctesi pazar ve bu gün hiç dikkat etmedim . Her zamankinden cok daha fazla yedim hatta moralim bozuk nasıl olcak bilmiyorum.
Evet tatildeydim cuma ctesi pazar bu gün de tutamadım kendimiYanlış hatırlamıyorsam tatilde olduğunuzu yazmıştınız. Yemiş olmanız normal kısıtlama yapılamıyor tatil vs...zamanlarda
Moralinizi bozmayın diyetteyim yerine, sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum diye odaklanmaya çalışın.
Yediğiniz yer şeyi yarım yiyin, diğer yarısını da ileri ki saatlerde yiyin.
Gönül arkadaşımızın dediği gibi biz bu kiloları bir haftada almadık. Elbet vereceğiz yavaş da olsa ideal kilomuza ineceğiz![]()
İç içAy inşallah yaaaa. Sütlü içsem bari kahveyi![]()
Sodanın içine meyve atıp içebilirsinAhahahah şu an acıktımbişeylere sarmam umarım
![]()
Kendini hazır hissetmediğin sürece diyetisyenin etkisi olmuyor emin olEvet tatildeydim cuma ctesi pazar bu gün de tutamadım kendimiama bilmiyorum işte moralim cok bozuk. Diyetisyene mi gitsem diyorum ama o da biraz bitçemi aşıyor bu ara
Ayy bende susadım bak ne icsem diyodum evde sular yok 5 ten beri arıtmadaki su yeter gelene kadar dedik almadık su oda bitti dilim damagım kurudu kahve ictim kahve makinesinin icinde su vardı o dahada susattıSodanın içine meyve atıp içebilirsin
ben iki dilim portakal attim içtim![]()
Ney neyİç iç
Burnuma ne koktu benim şimdi
Birden aşırı canım çekti![]()
Evet limon atıp içeyim öyle severim bendeSodanın içine meyve atıp içebilirsin
ben iki dilim portakal attim içtim![]()
Harikasın