RABARBA Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 2.245 13 158 İstanbul 1 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #1 Kamu yönetimi 1. sınıf öğrencisiyim ben. Öss ye tekrar girip ikinci üniversite gibi açıköğretim bölümlerinden birini seçebiliyo muyuz ?
Kamu yönetimi 1. sınıf öğrencisiyim ben. Öss ye tekrar girip ikinci üniversite gibi açıköğretim bölümlerinden birini seçebiliyo muyuz ?
aysusahin ♥♥♥ Canım Kızım ♥♥&# tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Aralık 2009 468 0 96 Antalya 1 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #2 RABARBA .!.: Kamu yönetimi 1. sınıf öğrencisiyim ben. Öss ye tekrar girip ikinci üniversite gibi açıköğretim bölümlerinden birini seçebiliyo muyuz ? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şansımız yok maalesef..Açıköğretimde aynı anda iki bölüm okuyamıyoruz..." İkinci üniversite " olayı sadece örgünde okuyup da açıköğretimden ikinci bir bölüme devam etmek isteyen arkadaşlar için geçerli...
RABARBA .!.: Kamu yönetimi 1. sınıf öğrencisiyim ben. Öss ye tekrar girip ikinci üniversite gibi açıköğretim bölümlerinden birini seçebiliyo muyuz ? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şansımız yok maalesef..Açıköğretimde aynı anda iki bölüm okuyamıyoruz..." İkinci üniversite " olayı sadece örgünde okuyup da açıköğretimden ikinci bir bölüme devam etmek isteyen arkadaşlar için geçerli...