Kutusunun resmini atarmisin canimKimse yok herhalde yardımcı olucak
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor
Aslında dün çıktı ama kuruduğunda daha net olduCanım kuruma çizgisi gibi duruyor
Yani yapar yapmazAslında dün çıktı ama kuruduğunda daha net oldu
Hımm çok beklemiş gibi duruyor test ondan söyledim canımYani yapar yapmaz
Tmm cnm çok sagolHımm çok beklemiş gibi duruyor test ondan söyledim canım
Gecen ay benimde silik cizgi cikti ama hatirlamiyorum markasini adetim den 2 gun once yaptim adetim battan bir gun sonra geldi yani cok takilma günün geçerse direk kanda baktir derimÇöpe atım maalesef
☹
Pakedi maviydi ben pcosluyum adet olmuyorum yani çoktan geçiyor teşekkür ederim canım sagol yine deGecen ay benimde silik cizgi cikti ama hatirlamiyorum markasini adetim den 2 gun once yaptim adetim battan bir gun sonra geldi yani cok takilma günün geçerse direk kanda baktir derim❤
Benimde mavi paketliydi sanirim aynisi.. Rabbim yardimcimiz olsun canim cok gecmis olsun.Pakedi maviydi ben pcosluyum adet olmuyorum yani çoktan geçiyor teşekkür ederim canım sagol yine de♥♥♥♥
Yarın sabah yapi o zaman işalahBöyle çıkan bi testin akşamına adet olmuştum. Yarın ilk idrarla tekrar yap arkadaşım.
Çok sagol canım Allah kimseye araştırması inşallahBenimde mavi paketliydi sanirim aynisi.. Rabbim yardimcimiz olsun canim cok gecmis olsun.
Aratmasın dicektimÇok sagol canım Allah kimseye araştırması inşallah
Aminnn insaAllahÇok sagol canım Allah kimseye araştırması inşallah
Yok yapmadım negatif görmekten çok korkuyorumAminnn insaAllahtest yaptinmi sabah tekrar
Ama bir yandan da merak ediyorum belki acile gidip kan veririmYok yapmadım negatif görmekten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?