Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı marka ve böyle çıktı çok merak ediyorum şu anİlk atıgım sabah olan ikincisi öglen yaptım nedir kızlar varmı bir ümit
Malesef ve Defalarca test alıp kullanan biriyim ve çogu zaman görüyüm böyle çiMerhaba umarım yazımı görürsünüz. One step testiniz doğru sonuç verdi mi
Ben artık silik testler inanmaz oldum ümidinizi kesmeyin ama fazlada güvenmeyin derim
Malesef ve Defalarca test alıp kullanan biriyim ve çogu zaman görüyüm böyle çi
Ben artık silik testler inanmaz oldum ümidinizi kesmeyin ama fazlada güvenmeyin derim![]()
Ne zaman çıktı pekiYa benim normalde dün adet günümden bir gün geçince bu testi yaptım, böyle çıktı. Şimdi sabah aynı testten bir tane daha yaptım aynı marka yine bu attığım gibi çıktı
Bu sabah çıktı bir de nöbetçi eczaneden gidip erken dönem testi aldım onu da yaptım yani toplamda dünden beri üç tane yaptım hepsinde çıktı. En son yaptığımı ekliyorum şimdiNe zaman çıktı peki
Canım testin ikinci çizgisi hemen mi çıktıBu sabah çıktı bir de nöbetçi eczaneden gidip erken dönem testi aldım onu da yaptım yani toplamda dünden beri üç tane yaptım hepsinde çıktı. En son yaptığımı ekliyorum şimdi
Evet canım bir kaç saniyede çıktı ama görselini ekleyemiyorum siteye denedim kaç kere ama olmadı neden acabaCanım testin ikinci çizgisi hemen mi çıktı
Google sen gir yükle burdan yüklenmiyorEvet canım bir kaç saniyede çıktı ama görselini ekleyemiyorum siteye denedim kaç kere ama olmadı neden acaba
Google sen gir yükle burdan yüklenmiyor