Ondan intikam alarak ayrilmak istiyorum.. Nasil?

Offf icim sıkıldı ya bir kadın kendini bukadar kücük düsürmemeli,kendine değer vermiyorsun sen karsındaki neden sana değer versin ki?Adam bukadar sey yapmıs sana yapmadığını bırakmamıs hala kosarak uzaklasmak yerine nasıl intikam alsam da beni unutamasa derdindesin hala da ayrılmamıssın iste,kusura bakma ama sen hep böyle ezilen olmaya mahkumsun böyle davrandığın sürece,bir cacık olmaz.

Kendi yolunu çiz derim...İntikam alınacak bi durum yok çünkü adam hiçbir zaman samimi olmamış sana karşı.Bundan sonra daha dikkatli olursun senin için üzücüde olsa iyi bir deneyim olur.

Soguk davranin.Aramayin. mesaj atmayin.. Nasil bir intikam almak istiyorsunuz anlamadim. Intikam alayim derken yipranan siz olursunuz emin olun. Erkek arkadasinizdan da bir farkiniz kalmaz.. En guzel intikam sessiz kalmaktir bana gore..

Sana benden bir tavsiye; intikam alacağım diyenleri çok gördüm çok tanıdım ancak hepsi başka bir darbe daha alıp öyle kaldı ortada. Adam seni sevmiyor bu çok açık. Hala ayrılmaya cesaret edememişsin. İntikamı falan boşver senin duygularını daha fazla sömürmesine izin verme yeter bence. Daha ne bekliyorsun yeni bir sayfa açmak için? Ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk unutursun. Tabii gerçekten unutmak istersen.

bence kendine bir iyilik yap ve tekmeyi bas birlikte olabilirsin bu kimseyi ilgilendirmez ama gercekten seviyorsa olmalıydı diye düşünüyorum biz erkek arkadaşımla senelerdir tanışıyoruz ve beraberiz bayadır ama benim önceden cinsel hayatım 1 kere oldu sonrasında vajinismus oldum korkudan kimseyle birlikte olmadım zor zamanlar geçirmiştim ve onunla olduğumda ilk zaman bi denedi baktıki ben bu konuda katıyımki ilk olmamasına rağmen cinsel hayatım beni aylarca bekledi taki ben onu isteyene kadar sana bu kadar kötülük yapan bir insana kendini sunma değmez bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…