- 4 Haziran 2022
- 140
- 363
- 23
- Konu Sahibi Papatya Seven Kadin
-
Ben de öyle düşündüm.. çok sıvı almadım ancak belki akşam saatlerinde yapmış olmamın etkisidir bilemiyorum kalbim kırıldı birazOnca test pozitif cikip biri cikmiyorsa cikmayan hatalidir bence..
Cok teşekkür ederim yarın kan vereceğimbence gayet pozitif aksam idrar seyreliyor haliyle sabah herzaman belirgin cikar merak etmeyin kan testi yaptirin
Çok teşekkür ederim yarın vereceğim sadece yanlış olabilir mi diye merak ettimEvet gebelik var görünüyor hayırlı olsun ama yinede kan testi vermeyi ihmal etmeyin
Bariz bir şekilde görünüyor umarım kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızÇok teşekkür ederim yarın vereceğim sadece yanlış olabilir mi diye merak ettim
Teşekkür ederim yanıtınız için, umut oldunuz vallahiBen de 3 gebelik testi yapmıştım 2 su pozitif biri negatifti ama hamileydim tek olan arizalidir
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBariz bir şekilde görünüyor umarım kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Çok teşekkür ederimOncomed hamile kalmadan önce çok kullanmıştım sonradan bile çizgi çıkarmazdı. Yani güvenilir.. Hassas bir test hamilesiniz o çizgilere göre bir kan testi verin inşallah sağlıkla gelir
Onca test pozitif cikip biri cikmiyorsa cikmayan hatalidir bence..
bence gayet pozitif aksam idrar seyreliyor haliyle sabah herzaman belirgin cikar merak etmeyin kan testi yaptirin
Evet gebelik var görünüyor hayırlı olsun ama yinede kan testi vermeyi ihmal etmeyin
Ben de 3 gebelik testi yapmıştım 2 su pozitif biri negatifti ama hamileydim tek olan arizalidir
Bariz bir şekilde görünüyor umarım kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Oncomed hamile kalmadan önce çok kullanmıştım sonradan bile çizgi çıkarmazdı. Yani güvenilir.. Hassas bir test hamilesiniz o çizgilere göre bir kan testi verin inşallah sağlıkla gelir
Kimyasal olma ihtimali de var. Yani testin pozitif vermesindeki hatadan ziyade bu ihtimali de düşünebilirsiniz.Cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim, an itibariyle adet olmaya başladım.
Demek ki pozitif testlere de güvenmemek lazımmış
İnşallah isteyen herkese, hepimize nasip olur
ıyı de 1 satlık bırıkmıs ıdrarda bulunacak bhcg ıle sabaha kadar 7 8 saatlık bırıkmıs ıdrarın bhcg sı bır mi:) dibini sıyırmıssın bhcg nın gıbı geldı :) bence bugun sabah ılk ıdrarla yapsan daha net olur oyle gıdıp test ver gun ıcınde o kadar test harcama :) oncomed cok kullandım laboquıck le ıksını. hıc hatalı cıktıgını sonradan cızgı cıkarttıgını gormedım erken gebelık testı gıbı bısı resmen 10 bhcg den azı bıle algılıyor.Herkese merhaba.
Öncelikle ülkemizin yaşadığı bu zor günlerin bir an önce geçmesini diliyorum. Allah yardımcımız olsun
Bugün sabah ikinci idrarımla oncomed marka gebelik testi yaptım ve sonuçlar bu şekilde oldu. İnanmayıp art arda yaptım desem yeridir 1 saat aralıklarla gibi bir sürede yaptım ve sonuçlar hep 5-6 dakika içinde çıktı
Ancak akşam saatlerinde yaptığım son test negatif çıktı o yüzden emin olamadım yardımcı olabilir misiniz
Kimyasal olma ihtimali çok yüksekCevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim, an itibariyle adet olmaya başladım.
Demek ki pozitif testlere de güvenmemek lazımmış
İnşallah isteyen herkese, hepimize nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?