• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar çok güzel değişimler var burada.İnşallah benimki de öyle olur. Genel bir soru sormak istiyorum.Ben de 1 haftaönce ameliyat oldum ama eskiden burnumdan daha rahat befes alıyordum. Şu anda biraz zorlanıyorum.Sizce bu geçici bir durum mu? Ne zaman geçer. Tecrübeli akadaşların yormlarını bekliyorum. Teşekkürler

Tanrıca gibi olmuşsunuz çok güzel bir burun olmuş, ben de 4 gün önce oldum ameliyat, henuz alçı çıkmadı umarım sizin gibi güzel olur burnum. Bişey soracagım nefes almakta cok zorlanıyorum bu doğal mıdır umarım kalıcı olmaz

Çoook teşekkür ederim (: Tabi ki doğal ameliyat olan hemen hemen herkeste bu oluyor zaten daha 4 güncük olmuş.. zamanla düzelecektir.. Birde doktorunuzun deniz suyu spreyi vermesi gerekti.. verdi mi bilmiyorum ama o burun açmada iyidir isterseniz alabilirsiniz (:

Çoook teşekkür ederim (: Tabi ki doğal ameliyat olan hemen hemen herkeste bu oluyor zaten daha 4 güncük olmuş.. zamanla düzelecektir.. Birde doktorunuzun deniz suyu spreyi vermesi gerekti.. verdi mi bilmiyorum ama o burun açmada iyidir isterseniz alabilirsiniz (:
Tesekkurler cevap icin:)

soru sayisini tamamlamaya calisiyorum kusura bakmayin

Bende tamamlamaya calisiyorum af edersiniz

Back
X