Eki Görüntüle 773824
20 günlük burnum nasıl sence ?? :))çook beğendim ya =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 günlük burnum nasıl sence ?? :))çook beğendim ya =)
sizin burnunuz zaten çok güzelmiş
Teşekkür ederim.Ama zaten nefes alamıyordum ve nefes yolunu kapatan kemiğin törpülenmesi için ameliyat şarttı.Ben de olmuşken biraz da şeklini düzelttireyim dedim.
Öncelikle teşekkür ederim.Benim ameliyatıma estetik cerrah ve kbb uzmanı beraber girdi.Ama kbb doktorları da düzeltme yapıyorlar sanırım sağlık sorunlarını giderirken.merhaba benim de nefes almada sorunum var olmuşken estetik de olmak istiyorum. siz kbb dokturuna mı estetik oldunuz? bir de güzel olan burnunuz daha da güzel olmuş
Teşekkürler kuzum, petek burunlarıdoktoru onur erol imiş zaten türkiyenin en iyi estetik cerrahisi sanırım kendisi oyş ^_^
canikom ben pek memnun olan duymadım
burda birisi sanırım ona olmuş
şarkıcı tanyeli vardı
onunkisi gibi acayip kalkmış
Hadi ya bilmiyorum ama deniz Akkaya tam bir afet oldu! Ve haberlerde görmüştüm yurtdışında ünlü bir spiker'in yüzüne kezzap atmıştı şuursuz sevgilisi.. ve tavsiye üzerine Türkiye ye onur Erol'a göndermişlerdi..ameliyat olmuştu kadının yüzü aklıma geldikçe fena oluyorum((
evet bazı psikopatlarda çok yaygın bu kezzap atma
evet deniz akkaya harika oldu
ama petek'in burnu düştü diye biliyorum
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
waaoooww gerçekten harika olmuş :) fiyat ne ödediniz?
Kızlar bir resim daha yüklemem gebrek sanirim, cok da net gorunmuyor zira ilk resim ...
buda benm yenisi,eskisi albümümde var,iki fotoyu brleştrmeyi beceremedgm için atamadım:)
SONRAM ONCEM :d
SONRAM ONCEM :d
Öncelikle teşekkür ederim.Benim ameliyatıma estetik cerrah ve kbb uzmanı beraber girdi.Ama kbb doktorları da düzeltme yapıyorlar sanırım sağlık sorunlarını giderirken.
4250 verdim tam olarak.750'si KBB 3500 estetik için.Ayrı ayrı ödüyorsunuz.ben de estetik cerrraha yaptırmak istiyorum da kbb ye ayrı para ödenmiyor değil mi:) sizin ameliyat ücretiniz ne kadardı?
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071