• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

doktorum banada aynı şeyi söyledi derim kalınmış benimde, ama bi yarım santim inceltip kaldırırız dedi. yarın başka bir doktorla daha görüşeceğim. ben denizlideyim ve burdaki doktorlara bakıyorum canım.

çok teşekkür ederim :) Barış Çakır o kadar umutsuz konuşunca çok üzülmüştüm, başka doktorların fikirlerini alayım ben de.

Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600

cene ameliyatı da oldunuz mu?

$31.webp$32.webp$YN.webp$34.webp

Bu mesaj banaydı sanırım :p ben çok kalkık olduğunu düşünmüyorum aslında ama yine de teşekkür ederim (:

bence petek dinçöz burnu
onu da çok şeker buluyordum zaten
petek dinçözün burnunu kim yapmış acaba
gerçi bir kere olmuş ucu düşmüş sanırım
hande ataizi de birden çok oldu sanırım

bence petek dinçöz burnu
Petek'in doktoru Onur Erol ben hep ona ameliyat olmanın hayalini kurdum.Ama maddi açıdan aşırı geldi bana.Ben de bir zamanla Onepte beraber çalıştığı Zühtü Demir'e oldum. :D

Petek'in doktoru Onur Erol ben hep ona ameliyat olmanın hayalini kurdum.Ama maddi açıdan aşırı geldi bana.Ben de bir zamanla Onepte beraber çalıştığı Zühtü Demir'e oldum. :D

petek dinçözün daha sonra burnu düştü bir daha ameliyat oldu diye biliyorum ama kime bilmiyorum
sen memnun musun şimdi
gücü yetse de onur erol'a pek ameliyat olan yok sanırım
deniz akkayayı da o ameliyat etti diye biliyorum ama.

petek dinçözün daha sonra burnu düştü bir daha ameliyat oldu diye biliyorum ama kime bilmiyorum
sen memnun musun şimdi
gücü yetse de onur erol'a pek ameliyat olan yok sanırım
deniz akkayayı da o ameliyat etti diye biliyorum ama.
Şimdilik memnun olup olmadığımı söyleyemiyorum.Henüz tam sonucu göremedim hala şişliklerim var.Nefes alamıyorum.Ne zaman bunlar geçecek asıl o zaman yorum yapabilirim.Resimlerim var istersen bakabilirsin.Daha 3 haftalık burnum.Evet Denizi de peteği de onur bey ameliyat etmiş.

Şimdilik memnun olup olmadığımı söyleyemiyorum.Henüz tam sonucu göremedim hala şişliklerim var.Nefes alamıyorum.Ne zaman bunlar geçecek asıl o zaman yorum yapabilirim.Resimlerim var istersen bakabilirsin.Daha 3 haftalık burnum.Evet Denizi de peteği de onur bey ameliyat etmiş.

geçmiş olsun ia. memnun olursun bakmak için arkadaşlık isteği gönderdim

bence petek dinçöz burnu

Teşekkürler kuzum, petek burunları:D doktoru onur erol imiş zaten türkiyenin en iyi estetik cerrahisi sanırım kendisi oyş ^_^

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

$995144_415246975261985_1798677285_n.webp benim burnum nasıl olmuş sizce ?

Back
X