Yavrum korktuğun ameliyat bu mu ? hem kemeri olan aynı zaman da burun eğriliği olan ve burun ucu düşük olan hastalar da var burun deliklerini küçültenler de.. onlar napsın o zaman :/ senin ameliyatın çok uzun da sürmez.. korkma valla bak.
haklısın canım benim kapalı amaliyat olcam zati ama videoları izleyince ya burun deliklerim büyürse karsıdan bakıldıgında burun ucu kötü durursa falan gibi takıntım basladı sadece
Burun deliklerine müdahale olmayacak ki canım sadece kemer törpülenecek.. kemer törpülenmesiyle burun deliği büyümez ya da küçülmez ona bir etkisi yok.. aklına gelmesin öyle şeyler rahat olayrıca sen ne videosu izliyosun ? ameliyat videosu deme bana sakın -_-
esra çok haklı öyle problemli bir burnun yok korkulcak bir şey yok yani. ben adım gibi eminim yani burnun zaten küçük doktor kemerini alınca tmm işte ortaya küçük güzel bir burun çıkcak..endişelenme lütfen elbette heyecan yapacaksın ama aklına kötü şeyler getirme..[tamam canım sana cok tskur ederim esra ve sen bana cok iyi geldiniz bu konuda tsk ederim ikinizede
esra çok haklı öyle problemli bir burnun yok korkulcak bir şey yok yani. ben adım gibi eminim yani burnun zaten küçük doktor kemerini alınca tmm işte ortaya küçük güzel bir burun çıkcak..endişelenme lütfen elbette heyecan yapacaksın ama aklına kötü şeyler getirme..[tamam canım sana cok tskur ederim esra ve sen bana cok iyi geldiniz bu konuda tsk ederim ikinizede
rica ederiz canım sana yardım edebildiysek ne mutlu bize. ama öyle video fln izlediğin için olabilir mi bu korkun acaba. ? ahhh ahhh
esra çok haklı öyle problemli bir burnun yok korkulcak bir şey yok yani. ben adım gibi eminim yani burnun zaten küçük doktor kemerini alınca tmm işte ortaya küçük güzel bir burun çıkcak..endişelenme lütfen elbette heyecan yapacaksın ama aklına kötü şeyler getirme..
burdan anladımki cok kızdın hatta ates püskürdün:)esracım evet burun ameliyatı izliyorum ve izlemedigimde kalmamıstır heralde :)
Senin neden bu kadar çok korktuğunu anladım ben şimdi -_-
evet canım bu amaliyatı kim yasıyosa eminim izlemeyen yoktur öyle deyilmi
Var var senin gibi yapanlar.. 12 gün daha izle emiii hatta ameliyat günü de sabah izle öyle gir ameliyatınatöbeler olsunnnn.. hemen bırakıyosun bunu yapmayı!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haklısın vala esracım benimde psikolejim izlerken bozuluyo zaten yaklasık 3 haftadır izlemedim zaten surda tam 13 kalmıs hayırlısı neyse o olsun....
Bozmaz olur mu, kendin bile bile korkutuyorsun kendini resmen.. bir daha asla izleme!
tamam canım izlemem :)esracım ben sana özel mesaj atcam ama yazamıyorum ...
tamam canım izlemem :)esracım ben sana özel mesaj atcam ama yazamıyorum ...
Mesaj sayın azdır canım.. Forumlara 100 msj yazmadan özel mesaj atamıyorsun malesef :/ dur ben sana yaziyim bi -_-
evt geldi ama ben cevap yazamadım olmadı senin ne yazdıgınıda okuyamadım :=)
100 mesaj doldurmaya çalış o zaman sonra yazarsınP
merhaba summer90.. ben ne yazık ki ilk ameliyatımdan 1 yıl sonra emre ilhana revizyon oldum..sağlık açısından bir sorunum yoktu ama şeklini çok beğenmemiştim burnumun..tam istediğim gibi olmamıştı açıkçası..o yüzden tavsiye konusunu pek açamayacağım( ama kendisi kesinlikle iyi bir cerrahtır..burun işi tamamen ne istediğinize bağlı..nasıl bir burun istiyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?