Merhaba, ben burun ameliyati olalı 16 gün oldu.Deviasyon ve geniz eti vardı aynı zamanda ucu düşük ve uzun oldugu icin torpulendi.Sizin yazdıklarıniza istinaden cesaret aldım burnum yandan cok guzel eski burnumun biraz kalkmış ve kısalmış hali ama onden hic begenmiyorum deliklerim cok hafif de olsa gözüküyor.Ve ucu top gibi önden resmen daha da büyüdü bunlar gecer mi acaba herkes alçıdan nasıl çıktıysa öyle diyor ama sizin bayagi değişmiş umduum bir tükeniyor bir düzeliyor cok ÜzgünümTeşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Evet aynen öyle, insan güzel şeylere çabuk adapte oluyor.
İzmir de yaşıyorum, evet
Birsey soylemek icin henuz cok erken. Odem dolu burnunuz su an. Ince deriliyseniz 3 ay gecsin. Kalin deriliyseniz 6 ay gecsin bakalim.Merhaba, ben burun ameliyati olalı 16 gün oldu.Deviasyon ve geniz eti vardı aynı zamanda ucu düşük ve uzun oldugu icin torpulendi.Sizin yazdıklarıniza istinaden cesaret aldım burnum yandan cok guzel eski burnumun biraz kalkmış ve kısalmış hali ama onden hic begenmiyorum deliklerim cok hafif de olsa gözüküyor.Ve ucu top gibi önden resmen daha da büyüdü bunlar gecer mi acaba herkes alçıdan nasıl çıktıysa öyle diyor ama sizin bayagi değişmiş umduum bir tükeniyor bir düzeliyor cok Üzgünüm
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun 16. gün henüz çok erken bir zaman, burun üzerinde en şiş alan burun ucu oluyor zaten, o nedenle size burun ucunun henüz top gibi gelmesi normal, fotoğraf paylaşma imkanınız varsa delikler ve diğer şikayetlerinizle ilgili daha iyi yorumlarız diye düşünüyorum..Merhaba, ben burun ameliyati olalı 16 gün oldu.Deviasyon ve geniz eti vardı aynı zamanda ucu düşük ve uzun oldugu icin torpulendi.Sizin yazdıklarıniza istinaden cesaret aldım burnum yandan cok guzel eski burnumun biraz kalkmış ve kısalmış hali ama onden hic begenmiyorum deliklerim cok hafif de olsa gözüküyor.Ve ucu top gibi önden resmen daha da büyüdü bunlar gecer mi acaba herkes alçıdan nasıl çıktıysa öyle diyor ama sizin bayagi değişmiş umduum bir tükeniyor bir düzeliyor cok Üzgünüm
Merhaba, ben burun ameliyati olalı 16 gün oldu.Deviasyon ve geniz eti vardı aynı zamanda ucu düşük ve uzun oldugu icin torpulendi.Sizin yazdıklarıniza istinaden cesaret aldım burnum yandan cok guzel eski burnumun biraz kalkmış ve kısalmış hali ama onden hic begenmiyorum deliklerim cok hafif de olsa gözüküyor.Ve ucu top gibi önden resmen daha da büyüdü bunlar gecer mi acaba herkes alçıdan nasıl çıktıysa öyle diyor ama sizin bayagi değişmiş umduum bir tükeniyor bir düzeliyor cok Üzgünüm
Çok teşekkür ederim isterseniz özelden fotograf atabilirimMerhabalar; geçmiş olsun öncelikle... Burnunuz birkaç mm düşecektir, şu an çok şiş ve ödemli; ucunun sertliği ve şişliği de zamanla normale döner.
Fotoğraflarımı gördüyseniz; 14. Günle 2. Ay arasında bayağı fark var. Sizinkinin de şeklinin az çok belli olması için iki ay daha sabredin derim ben... 2. Ayda bile şekli tam oturmuyor; az çok hatlar belirginleşiyor.
Merhaba rica etsem 14.. gün ile 2. Ay fotoğrafını paylaşabilir misin profilden? Benim bugün 1 hafta oldu dün alçı çıktı ve bana şiş geldi burnum gerçekten alçıdan çıktığı gibi mi yoksa değişiyor mu?Merhabalar; geçmiş olsun öncelikle... Burnunuz birkaç mm düşecektir, şu an çok şiş ve ödemli; ucunun sertliği ve şişliği de zamanla normale döner.
Fotoğraflarımı gördüyseniz; 14. Günle 2. Ay arasında bayağı fark var. Sizinkinin de şeklinin az çok belli olması için iki ay daha sabredin derim ben... 2. Ayda bile şekli tam oturmuyor; az çok hatlar belirginleşiyor.
cok degişiyorMerhaba rica etsem 14.. gün ile 2. Ay fotoğrafını paylaşabilir misin profilden? Benim bugün 1 hafta oldu dün alçı çıktı ve bana şiş geldi burnum gerçekten alçıdan çıktığı gibi mi yoksa değişiyor mu?
Cok teşekkür ederim sagolunBirsey soylemek icin henuz cok erken. Odem dolu burnunuz su an. Ince deriliyseniz 3 ay gecsin. Kalin deriliyseniz 6 ay gecsin bakalim.
Ameliyat sonrasi süreç kişiden kisiye degisen bir sürec. Kimisinde dogru düzgün hicbirsey olmazken kiminin yüzü gözü mosmor oluyorMeraba arkadaşlar. Afyon da necmettin karasu da burun estetiği olan var mı? Benim ameliyat tarihim den bir hafta sonra direksiyon sınavım olacak açaba sınava katılmamda bir sakınca olur mi
Ben de 2. Ayımı doldurdum daha değişir mi acaba. Hafif bir cıkıntı var burun sırtında. Zamanla daha kavıs alır mıMerhabalar; geçmiş olsun öncelikle... Burnunuz birkaç mm düşecektir, şu an çok şiş ve ödemli; ucunun sertliği ve şişliği de zamanla normale döner.
Benimde bugün 2. Ayim bitti. Benimdr burnumun ucu sert ve hala şiş.(yani ben şiş olmasını ümit ediyorum. Bazen acaba burnumun ucunu küçültmedimi acaba diye bir korku düşüyor içine)Ben de 2. Ayımı doldurdum daha değişir mi acaba. Hafif bir cıkıntı var burun sırtında. Zamanla daha kavıs alır mı
Bence 10 numara 5 yıldız.Kızlar nasıl görünüyor
Ne kadar oldu sizin? Bana biraz fazla kalkik geldi.Kızlar nasıl görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?