• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bazı yerlere yazdım ama tam cevap alamadım. Bu resimde sarı olan kısım yani kolumella bölgesi benim önceden düşüktü ameliyattan çıktığımda çok dikti yani resmen geri itilmis gibi. 2 ay oldu biraz daha iyi ama yine çok dik yani ben biraz daha aşağıya inmesini istiyorum zamanla iner mi yoksa böyle dik bir sekildemi kalcak lutfen yasayan anlayan biri aydınlatsın beni
Cevap verecek olan kimse yok mu gerçekten

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bazı yerlere yazdım ama tam cevap alamadım. Bu resimde sarı olan kısım yani kolumella bölgesi benim önceden düşüktü ameliyattan çıktığımda çok dikti yani resmen geri itilmis gibi. 2 ay oldu biraz daha iyi ama yine çok dik yani ben biraz daha aşağıya inmesini istiyorum zamanla iner mi yoksa böyle dik bir sekildemi kalcak lutfen yasayan anlayan biri aydınlatsın beni
Şimdi gördüm resmi, elbette inecek ödemler ve şişlikler geçtikçe inecek.. Zamana ihtiyacınız var biraz daha

Merhaba bayanlar bende gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum pazartesi tamponlarim alindi bu cumarteside atel alinicak doktoruma fazla kalkik istemedigimi ilettim cunku ust dudagim ince yuzum uzun ve cok kalkik olursa ust dudak ve burun ucu arasindaki mesafe artacak ve cirkin bir goruntu olucakti talebimi iletmeme ragmen malesef kalkik oldu doktorum zamanla inicegini belirtti fakat moralim cok bozuldu kizlar onceki ve sonraki resmimi atiyorum bakarmisiniz

Bu arada doktorum mukemmel ilgili alakali benmi cok sabirsizim acaba :(

Eklentiler

• 20180717_123448.jpg
    20180717_123448.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 491
Merhaba bayanlar bende gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum pazartesi tamponlarim alindi bu cumarteside atel alinicak doktoruma fazla kalkik istemedigimi ilettim cunku ust dudagim ince yuzum uzun ve cok kalkik olursa ust dudak ve burun ucu arasindaki mesafe artacak ve cirkin bir goruntu olucakti talebimi iletmeme ragmen malesef kalkik oldu doktorum zamanla inicegini belirtti fakat moralim cok bozuldu kizlar onceki ve sonraki resmimi atiyorum bakarmisiniz

Bu arada doktorum mukemmel ilgili alakali benmi cok sabirsizim acaba :KK43:

Bence çok mesafe Yok güzel olmuş,zamanla inme olacaktır diye düşünüyorum. Bende dün ameliyat oldum,burun boyu kısa olduğu İçin burunu kaldırınca dudak ile burun mesafesi daha fazla görünüyor,ödemlerin inmesini bekleyeceğiz artık.

Bence çok mesafe Yok güzel olmuş,zamanla inme olacaktır diye düşünüyorum. Bende dün ameliyat oldum,burun boyu kısa olduğu İçin burunu kaldırınca dudak ile burun mesafesi daha fazla görünüyor,ödemlerin inmesini bekleyeceğiz artık.
Aynen canim bekleyip gorecegiz :( sana da cok gecmis olsun senin nasil suan bekledigin ve istedigin gibimi

Aynen canim bekleyip gorecegiz :KK43: sana da cok gecmis olsun senin nasil suan bekledigin ve istedigin gibimi

Teşekkür ederim,morluk çok az ama ödem fazla,kalın deriliymişim ve çok işlem vardı,okadar çok yorum okudum ki herkes bekleyin diyor.Yorum yapmak İçin erken.
Buda ameliyat sonrası resim.

Eklentiler

• D88E989C-BD6B-4BA9-91B4-F876E188B24B.jpeg
    D88E989C-BD6B-4BA9-91B4-F876E188B24B.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 509

Evet sabırsızsın :)

Benim ilk atel alındığında çok kalkıktı inan korkmuştum suan 2. Ayimdayim indi biraz ve dahada inecek şüphen olmasın canım :)

Yok canm benim burnumda benmde 1 ay olacak
Bence sistir odem diye dusunuyorum mesela benim kapali ameliyat oldum burun deliklerim baya buyuktur doktor ihtiyav duyarsam kanatlarda daraltma yaparin demisti ama ameliyattan cikinca gerek duymadim cok fazla odemin var inince normale doner dedi simdi aynaya baktigimda sag burun kanadim sola gore daha farkli sis oldugundan herhalde

Bence sistir odem diye dusunuyorum mesela benim kapali ameliyat oldum burun deliklerim baya buyuktur doktor ihtiyav duyarsam kanatlarda daraltma yaparin demisti ama ameliyattan cikinca gerek duymadim cok fazla odemin var inince normale doner dedi simdi aynaya baktigimda sag burun kanadim sola gore daha farkli sis oldugundan herhalde
2 ay sonra gerek duyarsa ucuna ufak lokal ile bi operasyon daha yapacak

Kızlar bu sarkma geçiçi mi?
Bide burnumda az yamukluk ve resme bakınca görünürmü bilemiyorum (resme bakınca sol) tarafta kemik geliyor elime. 3 hafta oldu daha cok canım sıkkın gün gectikce iyi olur diyenler nerde???? Gün geçtikçe kötü duruyor...

Eklentiler

• 12F94421-EB18-4E2C-AD4A-42D0689DABB0.jpeg
    12F94421-EB18-4E2C-AD4A-42D0689DABB0.jpeg
    14,4 KB · Görüntüleme: 581
Back