- 18 Mayıs 2015
- 71
- 21
- 88
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş olsun ödeminiz yok gibi gözüküyor. O kikirdağida düzeltirse doktor gayet guzel olurSalı günü kalkık görünen kısmına dikiş atılacak 2 dakikalık iş uyuşturur yaparım dedi doktorum kıkırdak eklemiş düşmesin diye ucuna
Merhabalar :) öncelikle çok geçmiş olsun, ben burnunuzun kalkıklığını sevdim açıkçası, 12 gün henüz daha çok erken, 6 ay sonra karar verseniz kalkıklığını düşürtmek için, çünkü burun ucu kalkıklığı ödemler gittikçe ve kıkırdaklar yumuşadıkça zamanla iniyor, onu da göz önünde bulundurun bence Kalkıklığı indirtirirseniz ilerde eski burnunuzda ki burun ucu gibi gülerken falan düşebilirSalı günü kalkık görünen kısmına dikiş atılacak 2 dakikalık iş uyuşturur yaparım dedi doktorum kıkırdak eklemiş düşmesin diye ucuna
Aslında bu işleme doktorum karar verdi plastik cerrahi kendisi ben hic karısmadm sadece dogal ama az da kavis olsun istedimMerhabalar :) öncelikle çok geçmiş olsun, ben burnunuzun kalkıklığını sevdim açıkçası, 12 gün henüz daha çok erken, 6 ay sonra karar verseniz kalkıklığını düşürtmek için, çünkü burun ucu kalkıklığı ödemler gittikçe ve kıkırdaklar yumuşadıkça zamanla iniyor, onu da göz önünde bulundurun bence Kalkıklığı indirtirirseniz ilerde eski burnunuzda ki burun ucu gibi gülerken falan düşebilir
Bence gayet doğal olmuş burnunuz, biraz daha sabretseniz :/ ve ben eminim ki o ucu daha inecek, bende 4 tane doktor gezdim ve hepsi burun ucunun 1 mm -1.5 mm inip düşebileceğini söylediler, dikiş atma veya alma işlemi ne kadar kısa olursa olsun bence tekrar bıçak altına yatıp riske atmayın derim, ilerde 1 mm -1.5 mm burun ucunuzun düşme ihtimalini burnunuzun 6 ay içinde ve sonrasında daha iyi oturacağına ve normallaşeceğine odaklanın derim, şimdi biraz doktorunuz düşürecek, biraz da kendiliğinde inecek ve o kalkık havalı burundan eser kalmayacak sanki daha sonra + gülünce düşen bir burun ucu kalacak geriye 6 ay sonraAslında bu işleme doktorum karar verdi plastik cerrahi kendisi ben hic karısmadm sadece dogal ama az da kavis olsun istedim
Bence gayet doğal olmuş burnunuz, biraz daha sabretseniz :/ ve ben eminim ki o ucu daha inecek, bende 4 tane doktor gezdim ve hepsi burun ucunun zamanla 1 mm -1.5 mm inip düşebileceğini söylediler, dikiş atma veya alma işlemi ne kadar kısa olursa olsun bence tekrar bıçak altına yatıp riske atmayın derim, ilerde 1 mm -1.5 mm burun ucunuzun düşme ihtimalini burnunuzun 6 ay içinde ve sonrasında daha iyi oturacağına ve normalleşeceğine odaklanın lütfen, şimdi biraz doktorunuz düşürecek, biraz da kendiliğinden zamanla inecek ve o kalkık havalı burundan eser kalmayacak daha sonra + 6 ay sonra gülünce düşen bir burun ucu kalacak geriye
Bence gayet doğal olmuş burnunuz, biraz daha sabretseniz :/ ve ben eminim ki o ucu daha inecek, bende 4 tane doktor gezdim ve hepsi burun ucunun 1 mm -1.5 mm inip düşebileceğini söylediler, dikiş atma veya alma işlemi ne kadar kısa olursa olsun bence tekrar bıçak altına yatıp riske atmayın derim, ilerde 1 mm -1.5 mm burun ucunuzun düşme ihtimalini burnunuzun 6 ay içinde ve sonrasında daha iyi oturacağına ve normallaşeceğine odaklanın derim, şimdi biraz doktorunuz düşürecek, biraz da kendiliğinde inecek ve o kalkık havalı burundan eser kalmayacak sanki daha sonra + gülünce düşen bir burun ucu kalacak geriye 6 ay sonra
Salı kontrol olacak on zaman sorarım cokta düsük durmasın indirmek icin dikiş atacaksanız yapmayın derim.Bence gayet doğal olmuş burnunuz, biraz daha sabretseniz :/ ve ben eminim ki o ucu daha inecek, bende 4 tane doktor gezdim ve hepsi burun ucunun 1 mm -1.5 mm inip düşebileceğini söylediler, dikiş atma veya alma işlemi ne kadar kısa olursa olsun bence tekrar bıçak altına yatıp riske atmayın derim, ilerde 1 mm -1.5 mm burun ucunuzun düşme ihtimalini burnunuzun 6 ay içinde ve sonrasında daha iyi oturacağına ve normallaşeceğine odaklanın derim, şimdi biraz doktorunuz düşürecek, biraz da kendiliğinde inecek ve o kalkık havalı burundan eser kalmayacak sanki daha sonra + gülünce düşen bir burun ucu kalacak geriye 6 ay sonra
Benim çıkıntı gibi bir sorunum olmamıştı; kavisim az çok belirliydi ilk zamandan beri... Ama 2. Ay ile 6 arasında fark oluyor tabii ki...Ben de 2. Ayımı doldurdum daha değişir mi acaba. Hafif bir cıkıntı var burun sırtında. Zamanla daha kavıs alır mı
Evet dokununca hissediyorumBenim çıkıntı gibi bir sorunum olmamıştı; kavisim az çok belirliydi ilk zamandan beri... Ama 2. Ay ile 6 arasında fark oluyor tabii ki...
Çıkıntı derken kemer gibi mi duruyor; sert mi bastırınca?
Olabilir tabi ki, yine de doktorunuza bir danışın derim bu konuyu ..Basımda 1 haftadır ince bir agrı var migren tarzı ameliyatın etkisi olabilirmi 2 hafta oldu ameliyat olalı
Bence hiç yaptırmayın dikiş işlemini, biraz sabırlı olun lütfen ..Salı kontrol olacak on zaman sorarım cokta düsük durmasın indirmek icin dikiş atacaksanız yapmayın derim.
Bastırınca kayboluyorsa eğer ödemdendir, ama sertlik varsa kıkırdakla ilgili olabilir. 2. Hatta 3. Aya kadar pek anlaşılmıyor; doktorunuz ne diyor?Evet dokununca hissediyorum
Benimdd suan öyle yardım edecek yokmu birde ucu asagı sarktı bi bakın hanımlarArkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz bazı yerlere yazdım ama tam cevap alamadım. Bu resimde sarı olan kısım yani kolumella bölgesi benim önceden düşüktü ameliyattan çıktığımda çok dikti yani resmen geri itilmis gibi. 2 ay oldu biraz daha iyi ama yine çok dik yani ben biraz daha aşağıya inmesini istiyorum zamanla iner mi yoksa böyle dik bir sekildemi kalcak lutfen yasayan anlayan biri aydınlatsın beni
Bence doktorunuz doğru bir uygulama yapmış..Hanımlar doktor dikmedi biraz daha bekleyelm ucunun sertliği ödemmi yoksa kıkırdak fazlalıgımı anlarız dedi ona göre 2 ay sonra kıkırdaktansa koydugu kıkırdagı geri alacak