Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba sizin ameliyattan sonraki fotolarinizi goremedim. Bi sorum olacak 35. Gunumdeyim. Yuzumde hala sislik var midir acaba. Mesela sizin 1. Ay ve 3 ay arasinda degisiklik oldu mu. Gulus, ifade vs
Vardır kesinlikle çünkü benim de dediğim gibi 2. Hatta 3. Aydan sonra şişliklerim geçti. Takip atarsanız görebilirsiniz bayağı şişti. Gülüşüm bir garip, bakışlarım boştu ama o halini bile seviyordum

Simdi gordum tesekkur ederim. Evet ikinci ayla altinci ay arasinda bile fark var yuzunuzun sisligi bakimindan

Hüseyin Altun-7500-9000 tl
Ahmet Alp-7000-8000 tl
Nihat Kaya- 7.000-9000 tl

Hepsinin instagram sayfalarına baktım, çoğunu 3.doktorun da yaptığı burunları beğendim, fiyatlar da birbirine yakın. Hangisini tercih etmeliyim. Ahmet Alp muayene ücreti almıyor, gidio görüşsem mi bilemedim

Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını yeri İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, mükemmel bir hastane, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler çok güzel ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı odanın büyüklüğü ve konforunu siz düşünün:) Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)

Eklentiler

• 4A86B1F3-B162-450A-B792-EA198A66FC06.png
    217,2 KB · Görüntüleme: 572
  • 93768D99-C85E-44AD-B7C1-2D8F0E4BCA12.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 547
  • 83D738C2-533A-4308-A231-42D124C6B7D0.png
    245 KB · Görüntüleme: 549
  • A614222C-10BE-4767-82BA-E13FE14D6B19 (1).jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 564
Selam hanımlar okadar çok yazılmşki bi yerden sonra sona attım kendimi:) bende 4 Nisanda ameliyat oldum kemerli ve düşük bir burnum vardı kemeri güzelce alındı ancak burun ucum istediğim gibi olmadı masaya yatana kadar kalkık bir burun istediğimi dile hetirdim ancak düşük bir burun ucu oldu,dr her nekadar şiş ödem desede çevremde bi milyon insan var çokta değişmio burunlar tabiki şişlikler inince bir kavis beliriyor filan ama burın ucunun kalkıcağını sanmıyorum,evet nefes alma problemim büyük ölçüde iyileşti ama onca ameliyat ağrısı sızısı ve sonrasında ciddi kanamalarımda oldu benim yani bakıorum değdimi diye ne bileyim bari içime sinseydi:)

Merhaba, kime ameliyat oldunuz?

Gayet başarılı :)) güzel olmuş

Gayet başarılı :)) güzel olmuş
Çoooookkkk teşekkür ederimmmm :) Benim de çok içime sindi gerçekten :)

Merhabalar, bende fotograflarınızı göremedim albümünüz sadece sizi izleyenlere mi acık acaba?

Bugün 25. günüm, doktorum Fahri Mola, İzmir de ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar kendisinin instagram sayfasından çalışmalarına bakabilir

Eklentiler

• B5096AA4-86D5-4780-B948-FD264716B13E.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 457
  • 0BD0508B-B1A0-465F-81CE-38280FFF295C.png
    232,6 KB · Görüntüleme: 460
Bayağı benim burnum oldu artık... Malum 7 aya yaklaşıyorum, bir de insanın içine sinince çabuk unutuyor eski halini
Evet atlatmışsınız ne güzel, sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah :) Daha güzel olunca insan unutuyor hemen eskiyi :) Siz İzmirde yaşıyordunuz değil mi normalde?

Öncesi - sonrası :) Doktorum İzmirde Plastik Cerrah Fahri Mola.. Merak edenler kendisinin çalışmalarına instagram sayfasından bakabilir

Eklentiler

• C73AE9D4-8517-4B1A-BCD2-C1E33CF162C8.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 623
  • B5096AA4-86D5-4780-B948-FD264716B13E.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 636
Son düzenleme:
Evet atlatmışsınız ne güzel, sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah :) Daha güzel olunca insan unutuyor hemen eskiyi :) Siz İzmirde yaşıyordunuz değil mi normalde?
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Evet aynen öyle, insan güzel şeylere çabuk adapte oluyor.

İzmir de yaşıyorum, evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…