Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bende 5 nisanda ameliyat olcam Allahın izniyle burnum dışardan başta kemerli içtense kemik eğriliği mevcut nefes alamiyorum burnumdan... devlet hastanesinde olcam ameliyatı ücretsiz inş güzel yaparlar Allahım günlerde geçmek bilmiyo bi geçse au süreç her gün rüyamda ameliyat oldugumu görüyorum burnum çok bozuyo yüzümü baya goze batıyo inşallah öncesi ve sonrası foto koyacagim Bende... bide bu morluk şişlik en fazla kaç güne geçer ki kizlar

4.ncu gunden sonra morluklar sislikler gitmeye basliyor.

PkYk

Zorlanma bunyeye gore degisir. Bende olmadi diye sizde de olmayacak degil. Ben ameliyat aksami cok rahattim kusma agri sizi hic olmadi. Ilk 2 gun nerdeyse hic durmadan kan sizintisi oldu. Tamponlar cikana kadarda bu sizintinin rengi acilana kadar devam etti. Burun ameliyatindaki en zorlu surek bence tamponlar nefes alamamak ve agiz kurulugu. Ameliyatin 2.nci gunu sismeye morarmaya basliyorsunuz. 3.ncu morluk sislik had safhada oluyor. 4.ncu gunde yavas yavas azalmaya basliyor. Ben fazla morarip sismedim.

Kusura bakma fazla soru sordum ama bide silikon tampon varmış fazla acimiyomus çıkarırken ben çok konuşamadım doktorumla nasıl yapcak bilmiyorum acaba ben silikon tampon alsam da götürsem mi :)

Kusura bakma fazla soru sordum ama bide silikon tampon varmış fazla acimiyomus çıkarırken ben çok konuşamadım doktorumla nasıl yapcak bilmiyorum acaba ben silikon tampon alsam da götürsem mi :)
Artik devlet hastaneleri bile silikon tampon kullaniyor zaten. Bez tampondan kat kat iyidir tabi. Tampon cikarken korkulacak bisi yok anlik bir sizlama oluyor o kadar.

Artik devlet hastaneleri bile silikon tampon kullaniyor zaten. Bez tampondan kat kat iyidir tabi. Tampon cikarken korkulacak bisi yok anlik bir sizlama oluyor o kadar.
Burası küçük bi şehir inşallah dediğin gibi burdada silikon tampon kullaniyolardir

Onu konusmaya gittiginde sorarsin. Gerekirse sen alirsin. Bazi doktorlar tamponu ateli hastasinada aldiriyor.
Evet reçeteye atel ve bi jel yazdı... ben en iyisi yarın hastaneyi arayıp sekreterine sorayim tampon silikon mu diye olmazsa ben kendim alayım olur mu diye sorarim

Evet reçeteye atel ve bi jel yazdı... ben en iyisi yarın hastaneyi arayıp sekreterine sorayim tampon silikon mu diye olmazsa ben kendim alayım olur mu diye sorarim
Atel ve jel aldiracagina gore tamponu kendileri veriyor o zaman. Oyle olsa tamponuda yazardi recetenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…