Orayada yapıyorum ama benimkide henüz top gibi.ordaki şişlik inince burnum inermi diye sormuştum hayır inmeyecek sadece daha kibar görünecek demişti.yani kalkıklığı bu şekilde kalacakmış inşaAllah inmez.zaten kalkık istememiştim ben doğal istemiştim bu şekilde memnunum.Ben burun ucu için demiştim masaj yapiyorum ama top gibi ucu aşağıda duruyor
Revizyon super olmuş ilerde bende revizyon yaptircam net
Merhaba siz kimden gun aldinizbende gün aldım 14 aralıkta :) kızlar dua edin bi aksilik çıkmasın çok heyecenlıyım
Slm canim size nekadar oldu bende oldum hic memnun degilim 4 ay oldu banaHayır ilk zamanlar ile çok fark var.yarı yarıya indi şişliği .
düzelmeyeceğini biliyorum nasıl düzelsin :)Düzelmez
Üzgünüm
kime oldunuz amelşyat acaba geçmiş olsunSlm canim size nekadar oldu bende oldum hic memnun degilim 4 ay oldu bana
dr mirza fırat adı senin düşündüğün bi dr var mıMerhaba siz kimden gun aldiniz
Merhaba ben gun aldim bile 19 subatta. Ankara da Esabil Eker yapacak.dr mirza fırat adı senin düşündüğün bi dr var mı
O doktor iyi bir doktor aslında nette takip ediyorum süper burunlar yapiodr mirza fırat adı senin düşündüğün bi dr var mı
bende 14 aralık :) istediğimiz gibi olur inşallah bi aksilik yaşamayız :)Merhaba ben gun aldim bile 19 subatta. Ankara da Esabil Eker yapacak.
ilker koçak ve nihat kaya vardı birde aklımda nedense dr mirzayı tercih ettim umarum hüsrana uğramamO doktor iyi bir doktor aslında nette takip ediyorum süper burunlar yapio
Insallahhhh :))bende 14 aralık :) istediğimiz gibi olur inşallah bi aksilik yaşamayız :)
Bence burnunuz cok guzel onden dogal bazi yuzlerde burun ucu kalkinca delikler gorunuyo ve kotu bi goruntu oluyoSöyledim daha sis dedi masaja devam et dedi. Aslında kalkikligi da iyi dedi. Hoca benden çok begendi
İnstagramda takip et bakilker koçak ve nihat kaya vardı birde aklımda nedense dr mirzayı tercih ettim umarum hüsrana uğramam
Ameliyat oldunuzmu Mirza beye bende onu düşünüyorum daİnstagramda takip et bak
Keşke ona olsaydım ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?