Gerçekten sadece ağrı mı? Annem beni cok korkutuyor vazgeceyim diye yok burnunu parcalayacaklar yok narkozu çok verirlerse falan korkmuyodum iyice korkak hale geldimaynen bide ben ameliyattan önce hastanede asansörde kaldımameliyathaneye girerken ben napıyorum manyakmıyım diye düşünüyosun hep. şu an komik geliyo o halim ama o zaman çok korkmuştum.
narkozu ben filmlerdeki gibi ağzımma bişey koyucaklar geriye sayıcam falan zannediyorum öyle olmadı. iğne yaptılar ilaç veriyoruz dediler tmm dedim gerisini hatırlamıyorum. canım yanmadı ağrı çekmedim. ilk gece burun kemiğimin olduğu ver ve dikiş yeri biraz sızlıyordu hemşireden ağrı kesici istedim geçti.
canım yani geçirdiğin ameliyatın içeriğine bağlı kolay bi süreç değil tabiki çok zorlukları var. şişlikler morluklar vs. ilk günler naptım ben diye düşünebilirsin ama cidden sevmediğin takıntı yaptığın bi burnun varsa 2 hafta sonra iyiki yaptırdım diyorsun.Gerçekten sadece ağrı mı? Annem beni cok korkutuyor vazgeceyim diye yok burnunu parcalayacaklar yok narkozu çok verirlerse falan korkmuyodum iyice korkak hale geldimsiz kbbciya mi oldunuz? Ne kadar ödediniz? öncesi sonrası fotoğrafınız var mi
Çok teşekkür ederim canim bende kbbciya olmayı düşünüyorum baya uygun geldi fiyati 2000 tl gibi bir fiyat çıkarıyor. Sen kaç ödedin canimcanım yani geçirdiğin ameliyatın içeriğine bağlı kolay bi süreç değil tabiki çok zorlukları var. şişlikler morluklar vs. ilk günler naptım ben diye düşünebilirsin ama cidden sevmediğin takıntı yaptığın bi burnun varsa 2 hafta sonra iyiki yaptırdım diyorsun.
narkozu çok verirler gibi şeyler imkan dahilinde değil bence anestezi uzmanı veriyor kan değerlerine bakıp bünyene bakıp ki bi hastanede olan ameliyatları düşünürsen burun ameliyatı çok basit kalıyor yanında ve sonuçta sağlıklı genç bireyleriz.
ben kbbciye oldum evet öncesi sonrası fotosu pcye atmya üşendim ya bide şişliklerim var hala aynada çok beğeniyorum ama fotoda bi garip çıkıyo gibi geliyo sinir oldum 3. ayım dolmadan foto çekmicem diye karar aldım :)
Gerçekten çok güzel olmuşsun canım sende herhangi bir kbbciya mi yaptirdin3.500 tl lik burnum baris cakirin yaptigi 25 binlik burunlara tas cikarir kizlar bide super nefes aliyorum Bide daha 4 ay oldu
Ben antalyada plastik cerraha yaptirdim canimGerçekten çok güzel olmuşsun canım sende herhangi bir kbbciya mi yaptirdin
peki canım ali murat akkuş hakkında ne düşünüyorsun bakıyorum da o da iyi burunlar yapıor ??Onunl ilgili bir kaç kişiden olumsuz sonuçlar gördüm canım güvenilir gelmedi bana .
her sektörde olduğu gibi ameliyatlardada lüks vardır burun estetiğinin lüksü barış çakır ve onun gibi doktorlar şu an. arz talep ve ün meselesi. bu kadar yoğun olduğuna göre o fiyata gidip yaptıran çok. ben 18 bin falan diye biliyordum o revizyon fiyatı değilmi
hiç bilmiyorum canım inan ki. ben alpaslan yıldırıma ameliyat oldum.:)peki canım ali murat akkuş hakkında ne düşünüyorsun bakıyorum da o da iyi burunlar yapıor ??
Instagramda cok goruyorum o doktoru ne zaman oldun ve memnun kaldin mi bi de ucreti neydi cnm :))hiç bilmiyorum canım inan ki. ben alpaslan yıldırıma ameliyat oldum.:)
Ben revizyon oldum kendisine. 9 ay oldu ameliyat olalı. Daha şişliklerim tam olarak inmedi gibime geliyor. Yani dışardan bakınca şiş gözükmüyor tabi ama ben dokunduğumda anlıyorum. 1 seneyi doldurduktan sonra daha net bir yorum yapabilrim sanırım:)Instagramda cok goruyorum o doktoru ne zaman oldun ve memnun kaldin mi bi de ucreti neydi cnm :))
Eger yuksek fiyatta olucaksaniz ali murat akkusu secerdim ben kendim bence daha guzel burunlar yapiyo kismetse olurdaki melisin burnunuda yapti hokka gibi oldu. Survivor begumunkinide o yapmis sahane.peki canım ali murat akkuş hakkında ne düşünüyorsun bakıyorum da o da iyi burunlar yapıor ??
Vala karar vermek en zor asamaymis en iyisi bizzat doktorla gorusup karar vermek yoksa kafam cok karisiyorEger yuksek fiyatta olucaksaniz ali murat akkusu secerdim ben kendim bence daha guzel burunlar yapiyo kismetse olurdaki melisin burnunuda yapti hokka gibi oldu. Survivor begumunkinide o yapmis sahane.
sarardıktan snra geciyor hemen. alcını aldırmaya gidene kdr hiçbişi kalmıyorMerhaba kızlar ameliyat olanlara bir sorum olacaktı şişlikler morluklarınız ortalama kaç günde geçti salı günü ameliyat oldum aşırı derece de şiştim kendimi tanıyamıyorum aynada o derece de morluklarım da sarardı gibi
sarardıktan snra geciyor hemen. alcını aldırmaya gidene kdr hiçbişi kalmıyor
şimdi güzelde. daha önceki ilk 2 ameliyatı yapan doktorun doktorlugundan şüphe ettim o nedirrHerkese merhaba, 4 ay önce nihayet revizyon burun ameliyatı geçirdim. Bu 3üncü burun ameliyatım oldu. Bu arada çoğu hekimler benden vazgeçmişti. Olduğuma hiç pişman değilim. Hala burnum şiş. 4 aylık. BU ARADA ÇOK KALIN DERİLİ BURNUM VAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?