Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Gerçekten sadece ağrı mı? Annem beni cok korkutuyor vazgeceyim diye yok burnunu parcalayacaklar yok narkozu çok verirlerse falan korkmuyodum iyice korkak hale geldim siz kbbciya mi oldunuz? Ne kadar ödediniz? öncesi sonrası fotoğrafınız var mi

canım yani geçirdiğin ameliyatın içeriğine bağlı kolay bi süreç değil tabiki çok zorlukları var. şişlikler morluklar vs. ilk günler naptım ben diye düşünebilirsin ama cidden sevmediğin takıntı yaptığın bi burnun varsa 2 hafta sonra iyiki yaptırdım diyorsun.
narkozu çok verirler gibi şeyler imkan dahilinde değil bence anestezi uzmanı veriyor kan değerlerine bakıp bünyene bakıp ki bi hastanede olan ameliyatları düşünürsen burun ameliyatı çok basit kalıyor yanında ve sonuçta sağlıklı genç bireyleriz.
ben kbbciye oldum evet öncesi sonrası fotosu pcye atmya üşendim ya bide şişliklerim var hala aynada çok beğeniyorum ama fotoda bi garip çıkıyo gibi geliyo sinir oldum 3. ayım dolmadan foto çekmicem diye karar aldım :)

Çok teşekkür ederim canim bende kbbciya olmayı düşünüyorum baya uygun geldi fiyati 2000 tl gibi bir fiyat çıkarıyor. Sen kaç ödedin canim

Çok merak ediyorum öncesi sonrası halini irtibat halinde olalım

3.500 tl lik burnum baris cakirin yaptigi 25 binlik burunlara tas cikarir kizlar bide super nefes aliyorum Bide daha 4 ay oldu

Eklentiler

• IMG_5913.JPG
    43,4 KB · Görüntüleme: 1.235
  • IMG_6283.JPG
    34,5 KB · Görüntüleme: 1.210
  • IMG_6312.JPG
    44,7 KB · Görüntüleme: 1.248
  • IMG_6335.PNG
    253,5 KB · Görüntüleme: 1.253

Heh canım bende onu diyorum insanlar büyük büyük tepkiler veriyor anlamıyorum. Sonuçta herkes istediği doktora istediği fiyatta para ödeyerek ameliyat olabilir. Tamam daha düşük fiyatta olsa herkese hitap etse keşke . Ama ona rağmen randevu için bile 5 ay sonraya gün verdiler düşün artık gerisini :) Vala cnm bana asistanı 25 tl civarında dedi sormadı ama ilk defa mı ikinci ameliyat mı diye iyi söyledin bi daha arayıp sorayım :))

Instagramda cok goruyorum o doktoru ne zaman oldun ve memnun kaldin mi bi de ucreti neydi cnm :))
Ben revizyon oldum kendisine. 9 ay oldu ameliyat olalı. Daha şişliklerim tam olarak inmedi gibime geliyor. Yani dışardan bakınca şiş gözükmüyor tabi ama ben dokunduğumda anlıyorum. 1 seneyi doldurduktan sonra daha net bir yorum yapabilrim sanırım:)

peki canım ali murat akkuş hakkında ne düşünüyorsun bakıyorum da o da iyi burunlar yapıor ??
Eger yuksek fiyatta olucaksaniz ali murat akkusu secerdim ben kendim bence daha guzel burunlar yapiyo kismetse olurdaki melisin burnunuda yapti hokka gibi oldu. Survivor begumunkinide o yapmis sahane.

Eger yuksek fiyatta olucaksaniz ali murat akkusu secerdim ben kendim bence daha guzel burunlar yapiyo kismetse olurdaki melisin burnunuda yapti hokka gibi oldu. Survivor begumunkinide o yapmis sahane.
Vala karar vermek en zor asamaymis en iyisi bizzat doktorla gorusup karar vermek yoksa kafam cok karisiyor

Merhaba kızlar ameliyat olanlara bir sorum olacaktı şişlikler morluklarınız ortalama kaç günde geçti salı günü ameliyat oldum aşırı derece de şiştim kendimi tanıyamıyorum aynada o derece de morluklarım da sarardı gibi

sarardıktan snra geciyor hemen. alcını aldırmaya gidene kdr hiçbişi kalmıyor

Herkese merhaba, 4 ay önce nihayet revizyon burun ameliyatı geçirdim. Bu 3üncü burun ameliyatım oldu. Bu arada çoğu hekimler benden vazgeçmişti. Olduğuma hiç pişman değilim. Hala burnum şiş. 4 aylık. BU ARADA ÇOK KALIN DERİLİ BURNUM VAR.

Eklentiler

• IMG_0355.JPG
    60,1 KB · Görüntüleme: 1.135
  • IMG_0401.JPG
    46,9 KB · Görüntüleme: 1.098
  • IMG_2340.JPG
    45,2 KB · Görüntüleme: 1.105
  • IMG_2583.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 1.135
şimdi güzelde. daha önceki ilk 2 ameliyatı yapan doktorun doktorlugundan şüphe ettim o nedirr

Merhabalar bende temmuz 7 ameliyat olucam uzun araştırmalarım sonucu doç.dr şaban çelebide karar kıldım özellikle sebebi kbb doktoru olması ve ameliyatlarda piezzo cerrahi kullanması benım kemerli ve nefes alamayan bir burnum var inş olduktan sonra sizlerle öncesi ve sonasını paylaşıcam mümkünse yenı olan arkadaşlarda oaylaşırsa fikir sahibi ve birbirimize yardımcı oluruz ..bu arada şaban bey yeni yüzyıl hastanesınde fiyat da çok makul 6000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…