• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bir şey sormak istiyorum lütfen biri içimi rahatlatsın ya

Ameliyat olalı 5gün oldu
Tampon kullanılmadı
Ameliyattan çıktığımdan beri burnumun üstünde atel var
Normalde bu atel ne zaman çıkarılıyor?
Doktorumla konuştum bana cuma akşamı çıkarırız dedi şehir dışına çıkacağı için .
Ancak bir hafta dahi dolmadan çıkarmış olmak sorun yaratır mı?
Öyle bi psikolojideyim ki, doktora dahi güvenemiyorum ya ağlayacağım

Ameliyat olalı 5gün oldu
Tampon kullanılmadı
Doktorumla konuştum bana cuma akşamı çıkarırız dedi şehir dışına çıkacağı için .
Zaten sanirim cuma gunu 7. Gunun falan olucak? Benim de ayni sekilde olmustu. Cuma ameliyat olmustum pzt tamponlar alinmisti, cuma alcim cikmisti obur carsamba da alcidan sonra konulan bandajlar. Telaslanmana gerek yok bence suresi normal ayrica doktor olmamasi gereken bisey yapmaz sanmiyorum :) gecmis olsun

Zaten sanirim cuma gunu 7. Gunun falan olucak? Benim de ayni sekilde olmustu. Cuma ameliyat olmustum pzt tamponlar alinmisti, cuma alcim cikmisti obur carsamba da alcidan sonra konulan bandajlar. Telaslanmana gerek yok bence suresi normal ayrica doktor olmamasi gereken bisey yapmaz sanmiyorum :) gecmis olsun

6.ncı günüm oluyor cuma günü
Haklısın doktor ne yapması gerektiğini bilir ama o kadar paranoyak oldum ki
Beni başından atmaya çalıştığını filan düşünüyorum bir yandan
Ahh ya keşke daha iyi düşünseydim öncesinde :kızgın:

6.ncı günüm oluyor cuma günü
Haklısın doktor ne yapması gerektiğini bilir ama o kadar paranoyak oldum ki
Beni başından atmaya çalıştığını filan düşünüyorum bir yandan
Ahh ya keşke daha iyi düşünseydim öncesinde :kızgın:
Kendinize biraz zaman verin.2. Haftam bugün doldu.Birkaç gün öncesine kadar ben de sizin gibiydim.Araştırdığınız güvenilir bir doktorsa hiç telaşlanmayın.Görüntüye de takılmayın,geçiyor.

Benim 6. Günüm sadece içinden silikonlar alındı ama tamamen alttan bakınca delikler farkli arkadaşlar ya

arkadaşlar merhaba bende ameliyat olmaya karar verdim . 2 doktor araştırdım birincisi barış çakır fiyatı 25 bin civarında diğeri emre ilhan onunda fiyatı 18 bin ayrıca ikisininde ön görüşme ücreti 400 tl . Fiyatlar biraz yüksek ama birşekilde onu ikinci plana attım. Hangi doktoru seçmeliyim ? Burda emre ilhanın çok hastası var sanırım ama barış çakır da çok iyi bir doktor. Ne diüyorsunuz kızlar ?

O fıyatı gözden cıkardıysanız dr adı aklımda degıl ama soyadı avşardı eşi ile beraber çalışıyordu onun yaptıgı burunlarıda bı ıncele derım .. Fiyatını hiç bılmıyorum ama onun kide yuksektiii @özlem1274

Ameliyat olalı 5gün oldu
Tampon kullanılmadı
Canım mehaba bende yeni ameliyat oldum. 16.günüm falan oluyo. 3 gün silikon tamponla durdum. 10 günde atellerle kaldım. Normaşde 4 gün tampon için ideal şehir dışından geldiğim için böle olmuştu .doktorun kim nerede ameliyat oldun. Estetik olmadı mı senin. Şaşırdım

Benim 6. Günüm sadece içinden silikonlar alındı ama tamamen alttan bakınca delikler farkli arkadaşlar ya
Benim de 16 .günüm ilk atel çıkınca devw cüce gibiydi burun deliklerim. Kayma mı oluyo diye çok korkmuştum. Şimdi baya indi aradaki fark. Demekki süreç bu .yavaştan geçecek inşallah

arkadaşlar merhaba bende ameliyat olmaya karar verdim . 2 doktor araştırdım birincisi barış çakır fiyatı 25 bin civarında diğeri emre ilhan onunda fiyatı 18 bin ayrıca ikisininde ön görüşme ücreti 400 tl . Fiyatlar biraz yüksek ama birşekilde onu ikinci plana attım. Hangi doktoru seçmeliyim ? Burda emre ilhanın çok hastası var sanırım ama barış çakır da çok iyi bir doktor. Ne diüyorsunuz kızlar ?
Nerede hangi ilde araştırıyoesun canım.

Canım mehaba bende yeni ameliyat oldum. 16.günüm falan oluyo. 3 gün silikon tamponla durdum. 10 günde atellerle kaldım. Normaşde 4 gün tampon için ideal şehir dışından geldiğim için böle olmuştu .doktorun kim nerede ameliyat oldun. Estetik olmadı mı senin. Şaşırdım

Merhaba:)
Cumartesi günü estetik ameliyat oldum evet
Devlet hastanesinde görev yapıyor doktorum ama özel bi hastanede ameliyata alındım
Öncesinde nefes sorunum yoktu bunu belirttim
Nefes almakta sorun yaşamış hastalarında tampon kullanıyormuş doktorum
Şimdi alçılı haldeyim Burun içinde ve ucunda dikişlerim var işte
Yarın alçı çıkarılacak Heyecan dorukta :KK17:
Bu arada sen kime ameliyat oldun?
16.ncı günündesin burnundaki ödemler nasıl?

Kendimi saklamak için baya bi maviş boyadım. Özetle burnum böyle. Doktorum halis ünlü. Doktor beyin istagram falan yok.ilk halini çekip de sakladıpı bi alanda yok ondan şişlerin inmesini bekleyeceğim net halini görmem için. Sağlık olarak tüm sıkıntılarım giderilmiş. İnşallah gelevekte de bi sorunum olmaz.

Eklentiler

• 20170505_132308.jpg
    20170505_132308.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 1.019
Merhaba:)
Cumartesi günü estetik ameliyat oldum evet
Devlet hastanesinde görev yapıyor doktorum ama özel bi hastanede ameliyata alındım
Öncesinde nefes sorunum yoktu bunu belirttim
Nefes almakta sorun yaşamış hastalarında tampon kullanıyormuş doktorum
Şimdi alçılı haldeyim Burun içinde ve ucunda dikişlerim var işte
Yarın alçı çıkarılacak Heyecan dorukta :KK17:
Bu arada sen kime ameliyat oldun?
16.ncı günündesin burnundaki ödemler nasıl?
Doktorun kim ? Önceden yazdıysan kaçırdım kuzum

Doktorun kim ? Önceden yazdıysan kaçırdım kuzum

Hakan şirinoğlu
Yakınımın tavsiyesiyle gittim kendisine
Sorun yaşamadım şimdiye kadarki süreçte çok şükür
İnşallah bir şey olmaz da :)

Bu arada senin burnun çok doğal görünüyor ya maşallah
Bugün mü çektin fotoğrafı?

Hakan şirinoğlu
Yakınımın tavsiyesiyle gittim kendisine
Sorun yaşamadım şimdiye kadarki süreçte çok şükür
İnşallah bir şey olmaz da :)

Bu arada senin burnun çok doğal görünüyor ya maşallah
Bugün mü çektin fotoğrafı?
Bikaç gün oluyo canım. Teşekkür ederim. Seninde güzel olur korkma . Eski zamanki gibi değil daha doktorlar

buda benden

Eklentiler

• IMG_5847.JPG
    IMG_5847.JPG
    48,3 KB · Görüntüleme: 987
  • IMG_5848.JPG
    IMG_5848.JPG
    37,6 KB · Görüntüleme: 915
  • IMG_5849.jpg
    IMG_5849.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 952
Back