keşke senin kadar şanslı olsaydım, eski burnumdan daha kötü oldu resmen kara kara düşünüyorum ne yapacağım bu burunla diyeArkadaşlar merhaba bende ekol hastanesinde Halis ünlü ameliyat oldum. Daha yeni bu cuma ateller alınacak. Diğer doktorlar gibi paylaşım alanı olmadığı için sargıkarın alınmasını bekliyorum şuan ki halini bile beğeniyorum. İnşallah güzeldir . Burnumda sağlık sorunları çok vardı. Eğrilik kanat genişliği içte bir sürü yamukluk. Neyse şimdiki halimi paylaşayım sizinle
ameliyat olalı 13 14 gün falan oluyor, 13 nisanda oldum ameliyatı bir önceki sayfada ameliyat sonrası fotoğraflarımı yolladım hiç doğal durmuyor sürekli aynaya bakmama rağmen alışamadım, çok yapay bir duruşu varKuzum bu topiğe yeni bakıyorum . Ne kadar oldu ameliyat olalı öncesini okuyamadım. Telden giriyorum zorla bakabiliyorum
Eee canım şu an şiş olması çok doğal . Abowww ne üzmüşsün kendini. Benim arkadaşım 2 aya yakın yumurta gibi ucu olan bi burunla gezdi . Şimdi gayet kıvrımları ortaya çıktı. Sabır azameliyat olalı 13 14 gün falan oluyor, 13 nisanda oldum ameliyatı bir önceki sayfada ameliyat sonrası fotoğraflarımı yolladım hiç doğal durmuyor sürekli aynaya bakmama rağmen alışamadım, çok yapay bir duruşu var
burun ucunu indirmek için masaj falan var mıdır acaba haftaya okula gitmem lazım, insan içine nasıl çıkacam bilmiyorum, gören herkes ne yaptın kendine, mahvetmişsin burnunu, eskisi daha iyiydi diyecek daha da bozulacak psikolojim bir de burnum kalın derili şişlikler benim baya uzun süre kalacak belliEee canım şu an şiş olması çok doğal . Abowww ne üzmüşsün kendini. Benim arkadaşım 2 aya yakın yumurta gibi ucu olan bi burunla gezdi . Şimdi gayet kıvrımları ortaya çıktı. Sabır az
herkes iniyor diyor forumdada öyleburun ucu pek inecek gibi durmuyor bant çıkarmadan önce de aynı duruyordu, masajlarla falan indirme gibi bir ihtimal var mı, revizyona kadar bari insana benzer bir burunla dolaşayım diyorum, revizyondan da çok korkuyorum zaten daha beter olacak diye iyileşme süresi de uzun sürüyor zaten valla psikolojim bozuldu şu iki haftada
iyileşme sürecinde yapacaklarını sanmıyorrum yaparım diyenede yaptırma hiç sağlıklı olmaz tüm burnun şiştir şu an. bide dediğim gibi diğer tarrafın şişliğinden dolayı orası öyle gözüküyorsa dolgu yaptırırsan şişlik indiğinde çok kötü olurpeki iyileşme sürecinde çöküklüğe dolgu yaparlar mı bilginiz var mı? geçici dolgu yani, ve fiyatları ne kadar olur
tsk canım. eski halinide atabilir misin? şimdi doktorların ameliyattan önce burnun bu şekide olur diye gösterdikleri fhotoshoplu fotoğraflar olmuyor mu hiç?Ankarada, hacettepe hastanesinde ersoy konaş'a oldum, alanında baya iyi dediler ve ben de baya güvenerek girmiştim ama sonucun böyle olacağını tahmin edemedim. Eski burnumda tek istediğim ucunu inceltmesiydi ama ucunu da kaldırmış, eski burnumu özledim resmen gerçekten çok üzülüyorum, umarım düzelir gerçekten ileriki dönemlerde de burnumun böyle kalmasından ve tamamen pişman olmaktan korkuyorum. Eski fotoları gönderiyorum:
o attıklarım eski fotolardı yani ameliyat öncesi fotolardı, bana fotoshoplu olanı yapmadı, fotoshoplu olanı gösterdiğimde beklentiye girersin, tutmama ihtimali olabilir dedi. o yüzden ameliyat öncesi foto düzenleme falan yapmadı.tsk canım. eski halinide atabilir misin? şimdi doktorların ameliyattan önce burnun bu şekide olur diye gösterdikleri fhotoshoplu fotoğraflar olmuyor mu hiç?
ee su anki halin nasıl canım atsan sakıncası yoksa?o attıklarım eski fotolardı yani ameliyat öncesi fotolardı, bana fotoshoplu olanı yapmadı, fotoshoplu olanı gösterdiğimde beklentiye girersin, tutmama ihtimali olabilir dedi. o yüzden ameliyat öncesi foto düzenleme falan yapmadı.
atmıştım aslında önceki sayfalarda 806.da ama atayım tekrar birkaç tanesini:ee su anki halin nasıl canım atsan sakıncası yoksa?
Bence dert etme kendıne bu kadar zaten hangı doktora gıtsen sana suan hıc bır ıslem yapmaz ..Kalın derılı burunlar daha gec ınıyormus ödem atmanda yardımcı olacak yıyeceklere yonel bence moralınıde bozma ya :) hıc kötu degıl burnun bence bosuna endıse edıyorsun .. :)
Canım merhabaMerhabalar.Ben 17 yaşındayım 19 yaşında ameliyat olmayı düşünüyorum erken bir yaş olduğunu biliyorum bu yüzden sizlerden ameliyat olan kişilerden biraz tavsiye almak istedim :)Öncelikle şunu söyleyeyim 4 yaşındayken kafam ısıtıcının içine girmişti bu nedenle dikiş atıldı ve sanırım o sırada burnumda hafif bir kırıklık oluştu.Yani kendimi bildim bileli burnum kemerli ve sola doğru hafif eğik ayrıca geceleri nefessiz kalıp uyanma,ağzım açık uyuma ve bunun sonucunda aşırı ağız kuruması gibi sorunlarım oluyor.Doktora gittim ve bana bütün bunların burun içindeki eğrilikten olduğunu ve benim yaşımda ameliyat olunabileceğini söyledi fakat ben yine de bu tür ameliyatlar için yasal yaş 18 olduğu için beklemek istiyorum.En çok da görünüşü bana sıkıntı yaratıyor ve günlük hayatımı da çok etkiliyor.Ailem bütün bunların beni ne kadar etkilediğini biliyor ve şükürler olsun ki bu konuda beni maddi ve manevi destekleyeceklerini söylüyorlar.Sizce 19 yaş yüz kemik yapısının oturması için ideal midir?Ayrica ameliyati olanlarlardan beni özel mesaj yoluyla bildirebilecek kişiler varsa çok sevinirim :)
Kuzum böyle bile güzel. O şişlikler inecek korkmainşallah iner ya gerçek hali fotodakinden bile kötü, fotoda gerçek haline nazaran daha normal ama fotodaki de normal değil düşün yani nasıl göründüğümü.. şimdilik ödem var diye kendimi avutmaya çalışıyorum umarım ileriki dönemde düzelir de pişman olmam, şu ucube burun için verdiğim parayı geçtim, geçirdiğim sürece ve eski burnuma çok üzülüyorum umarım boş yere üzülüyorumdur tek dileğim düzelip güzel ve normal bir hale dönmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?