Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Sağolunn, bakalım yarın pansuman var ne diyecek.Zyrtec hap alıyorum sabah aksam alerji için.Göz torbalarım Şişliği çok rahatsız etti o da yavaş yavaş inmeye başladı.Onun dışında morluk,ağrı,vs hiçbir sıkıntım olmadı.Süreci paylaşırım burda.

Merhabalar. Bugun 3 ay kontrolume gittim. Delikler hakkinda sizi de bilgilendirecegimi soylemistim. Doktorum burun ucumdaki odemin kaldigini o yuzden masajimi degistirmem gerektigini soyledi. Daha sonra burun deliklerimi sordum, burun deliklerimle oynamadigini ameliyatta onu degistirmedigini soyledi. Bu nedenle sislikten kaynaklanabilecegini soyledi. Zaten cok absurt bi farkilikik yok bende de bu yuzden kafama takmadim acikcasi. Cunku baktigimda da burun kenarlarimda sislik oldugunu bende gorebiliyorum. Umarim duzelir :) bu konuda seni de aydinlatmak istedim ameliyatlarda cok fazla odem olabiliyor. İcini ferah tutman acisindan cunku en gec burun ucu inermis. Gecmis olsun tekrar. Baska bir sey sormak istersen yardimci olmaya calisirim yine

KIZLAR YILLARDIR KK YI TAKİP EDİYORUM AMA ÜYE OLMAMIŞTIM. KISMET BUGUNEYMİŞŞ:)) BURUN ESTETİĞİ KISMINI GÖRÜNCE HEMEN ÜYE OLMAK İSTEDİM. BULUNDUĞUM ŞEHİRDEKİ PLASTİK CERRAHİ DOKTORU ÖNCESİ VE SONRASI İÇİN BU ŞEKİLDE FOTO GÖSTERDİ BANA? SİZCE NASIL? SONRASI EĞER FOTOĞRAFTAKİ GİBİ OLURSA GÜZEL OLUR MU??? LÜTFEN YARDIMCI OLUN. ARTIK OLMAK İSTİYORUM BU AMELİYATI.( NOT: BURNUMDA KEMİK EĞRİLİĞİ VAR NEFES ALMA PROBLEMİM OLUYOR BU YÜZDEN . ASLINDA EN ÇOK SAĞLIK AÇISINDAN OLMAK İSTİYORUM AMA OLMUŞKENDE BİRAZ SU KEMER KISMI DA GİTSİN VE GÜLERKEN AŞAĞIYA DÜŞMESİN BURNUMUN UCU İSTİYORUMM.)ŞİMDİDEN CEVAP VEREN HERKESE TSKLER.

Meraba canım bence bu şekilde değilde doktorun daha önce yapmış olduğu burnlara bakarak ve hastalarıyla konuşarak karar ver derim çünk bu şekilde öncedi sonrası çokta aynısı olmadığını duymuştum

mrb canım. öyle mi diyorsun?? hastalarıyla nasıl konuşma fırsatım olabilir ki?

Lütfen bir fikir verin gerçekten kafayı yiyeceğim 13 Nisan'da rinoplasti ameliyatı oldum, cuma günü atelim alındı ve dün de bantları çıkardım. İlk güne oranla burun deliklerimin asimetrisi baya azaldı ancak hala görünüyor ve doktora atel çıkarılırken sorduğumda burun deliklerinin asimetrisi yok olmayacak asimetrik kalacak çünkü ameliyattan önce de burun deliklerin asimetrikti, deliklerine dokunmadım dedi. Ancak ameliyattan önce burun deliklerim asimetrik değildi, kendi burnumu bilmiyor muyum ben, delikleri kesinlikle asimetrik değildi hatta çok düzgündü ancak ameliyattan sonra burun deliklerimin biri dik biri yana yatık duruyor. Ayrıca burun ucum da hala çok kalkık ve patates gibi duruyor, ameliyat olduğu çok belli ve kesinlikle doğal durmuyor. Burnumun sağ tarafı soldan daha çökük durduğu için önden belli olmasa da pek birazcık yamukluk var gibi bu yüzden bir taraftan bakınca ucum daha yukarıda diğer taraftan bakınca daha normale yakın duruyor. Sizce bunun için revizyon gerekir mi, araştırdığım kadarıyla çöküklük geçmiyormuş ve burun deliklerindeki asimetri kalır dedi doktor.

Eklentiler

• 20170425_213634.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 416
  • 20170425_213639.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 408
  • 20170425_213741.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 388
  • 20170425_222400.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 388
  • 20170426_002709.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 397
  • 20170426_005904.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 415
  • 20170426_121400.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 409

yani şu gönderdiğim fotolardan daha yapay duruyor normalde

yani şu gönderdiğim fotolardan daha yapay duruyor normalde
çökük görünmesinin nedeni bi tarafın daha çok şişmesi olabilir o da geçer. daha çok yeni ameliyat olmuşsun 10 gün olmuş daha burnunun şekli bile belli değil çok değişecek bi sonuca varmak revizyon ihtimalini düşünmek için bile en az 6 ayı beklemen lazım. dün kuaförde tanıştığım kız burnum yamuktu yaptırdığımda anca 2 sene sonra oturdu dedi. bence burun ucun sadece biraz kalkık duruyor o da büyük ihtimal inecek burun deliklerinde öyle bi asimetri gözüme çarpmadı fotoğraftan. en kötü 1 ay bekle 1 ay sonra fotolarda baya değişiklik göreceksin

mrb canm hangi sehirde hangi dr a oldun acaba?
Ankarada, hacettepe hastanesinde oldum, alanında baya iyi dediler ve ben de baya güvenerek girmiştim ama sonucun böyle olacağını tahmin edemedim. Eski burnumda tek istediğim ucunu inceltmesiydi ama ucunu da kaldırmış, eski burnumu özledim resmen gerçekten çok üzülüyorum, umarım düzelir gerçekten ileriki dönemlerde de burnumun böyle kalmasından ve tamamen pişman olmaktan korkuyorum. Eski fotoları gönderiyorum:

Eklentiler

• 20170305_003620.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 780
  • IMG_20161114_220833.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 768
  • IMG_20161114_221101.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 924
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba bende ekol hastanesinde Halis ünlü ameliyat oldum. Daha yeni bu cuma ateller alınacak. Diğer doktorlar gibi paylaşım alanı olmadığı için sargıkarın alınmasını bekliyorum şuan ki halini bile beğeniyorum. İnşallah güzeldir . Burnumda sağlık sorunları çok vardı. Eğrilik kanat genişliği içte bir sürü yamukluk. Neyse şimdiki halimi paylaşayım sizinle

burun ucu pek inecek gibi durmuyor bant çıkarmadan önce de aynı duruyordu, masajlarla falan indirme gibi bir ihtimal var mı, revizyona kadar bari insana benzer bir burunla dolaşayım diyorum, revizyondan da çok korkuyorum zaten daha beter olacak diye iyileşme süresi de uzun sürüyor zaten valla psikolojim bozuldu şu iki haftada

Doktorum Halis ünlü. Hala bandajlı .açılınca tekrar paylaşırım kızlar

Eklentiler

• 20170426_153529.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 800
Kuzum bu topiğe yeni bakıyorum . Ne kadar oldu ameliyat olalı öncesini okuyamadım. Telden giriyorum zorla bakabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…