Yuhhh!! Bune guzellik yaaa burnun dudaklarin bayildim❤ Insallah duzelir canim. Bende pazartesi bandi cikaricam buraya fotograf koyarimEvet canım ödem indikce eşitlencek kafana takma benimde öyleydiŞimdi ikisidee eşit çok az bi farklılık var oda çok dikkatli bakınca belli oluyor ama oda zamanla düzelir
Teşekkür ederimmmYuhhh!! Bune guzellik yaaa burnun dudaklarin bayildim❤ Insallah duzelir canim. Bende pazartesi bandi cikaricam buraya fotograf koyarim
Eski burnunda çok güzelmiş canım sen neyii taktın ki bukadar yaptırdınEski burnum bu burada kalsin before after yaparim Bu arada doktorumdan en cok burun ucumdan sikayetci oldugumu soylemistim actiginda baktim burun ucum istedigim gibi bazilarina bakiyorum top gibi odem var diyolar ama ablam ameliyat oldu ustunden 2 yil gecti hala milim fark oldu moralinizi bozmak istemem ama burun ucu sekli cok fazla degismiyor bence. Ben ustune basa basa burun ucumdan sikayetci oldugumu soylemistim. Bu arada benim doktorum oyle unlu felan degildi antalyada cok unlu bi doktora gorundum yaptigi burunlar kontrole gelen canli orneklerden gordum ve hic ama hic begenmedim ayrica 8 bin tl istedi. Yani burun estetigi sans isi oyle cok unluymus felan bunlar cok onemli degil onemli olan hasta doktor arasindaki iyi iletisim ne istediginizi iyi anlatabilmekte..
Canim en cok burun ucuma takmistim benEski burnunda çok güzelmiş canım sen neyii taktın ki bukadar yaptırdın
Şişliklerin bi tarafta fazlaysa yamuk gibi görünebilir benimde sağ tarafım daha şiş hemen karar verme güzel olmuş güle güle kullanKizlar yeni burnum onden bu kadar guzel gozukmuyo ama saga dogru burun ucum yamuk fotografda gozukmemis cok korkuyorum kizlar duzelirmi
Bende senin burnunu cok begeniyorum canim samimi soyluyorum❤Şişliklerin bi tarafta fazlaysa yamuk gibi görünebilir benimde sağ tarafım daha şiş hemen karar verme güzel olmuş güle güle kullan
Canım ben dün reha beydeydim göğüs küçültme için ama benim biraz moralimi bozdu açıkcası fiyatta filan anlaştım 25 bin dedi ben amerikanda yaptıgı için tav olmuştum fakat istediğim oranda küçültmeyeceğini sonradan pişman olursun vs dedi moralimi bozdu bende muayene ücretini ödedim çıktım orda yaptırmaktan vazgeçtim zaten çok yogun hep koşturmacaArkadaslar 784 sayfayi gezemedim ama gezdigim sayfalarda Reha Yavuzer'in ismini gormedim. Aranizda bu doktor'a ameliyat olan varmi? Bana foto atabilirmi? Bende ayin sonunda ameliyat olucam fakat bir kac negatif yorum okudum ve ameliyat olsammi olmasammi diye dusunuyorum. Yorumlariniz gercektwn cok yardimci olur
Baslarsin diyen yalan soyler canim sana samimiyetle soyluyorum ki sali gunu baslaman imkansiz en azindan ben 5 gun kendime gelemedim agri cektimKizlar merhaba herkese.1 aydir neredeyse bu sayfada yazilan tum yorumlari uzun uzun okudum. Anladimki 3 asagi 5 yukari burun estetiği ameliyatından memnun kalmayan yok. Kisa sure zarfinda herkes ayni problemlerden bahsetmis, yanit yazan herkeste zaman icinde herseyin duzeliceginden bahsetmis. Bende 6 günlük ameliyatliyim sabirla sonucu bekliyrm. Aradigim tum sorulara burada cevap buldum fakat aklima takilan tek soru: yarin alcilarim alincak.sali gunude okula baslamam gerekiyo(ogretmenim).acaba baslayabilecek durumda olucakmiyim? En yakin zamanda oncesi sonrasi fotomuda aticam bu arada.
Ciddenmi Alci alindiktan sonradami agri oluyo.cunku bugun 6 gunum.sali 8 olcak.bu arada sizin burnunuzda cok guzel gorunuyo ama samimiyetle soyliyorm eski burnunuz bende olsada asla ameliyat dusunmezdimBaslarsin diyen yalan soyler canim sana samimiyetle soyluyorum ki sali gunu baslaman imkansiz en azindan ben 5 gun kendime gelemedim agri cektim
Canim ben seni yanlis anlamisim ozaman tabikide gidebilirsin bi sorun olmaz bende ayaklandim. Herkes aynisini soyluyo ya hahaha:)Ciddenmi Alci alindiktan sonradami agri oluyo.cunku bugun 6 gunum.sali 8 olcak.bu arada sizin burnunuzda cok guzel gorunuyo ama samimiyetle soyliyorm eski burnunuz bende olsada asla ameliyat dusunmezdim
Eski burnunda çok güzelmiş ama yeni burnun daha bi güzel olmuş geçmiş olsun canım güle güle kullanKizlar yeni burnum onden bu kadar guzel gozukmuyo ama saga dogru burun ucum yamuk fotografda gozukmemis cok korkuyorum kizlar duzelirmi
Cok sagol tatlimEski burnunda çok güzelmiş ama yeni burnun daha bi güzel olmuş geçmiş olsun canım güle güle kullan
Sen kime ameliyat olmustun cnmCok sagol tatlim
Ben antalyada oldum canim dr Yilmaz Geyik eSen kime ameliyat olmustun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?