Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Evet canım ödem indikce eşitlencek kafana takma benimde öyleydi Şimdi ikisidee eşit çok az bi farklılık var oda çok dikkatli bakınca belli oluyor ama oda zamanla düzelir
Yuhhh!! Bune guzellik yaaa burnun dudaklarin bayildim❤ Insallah duzelir canim. Bende pazartesi bandi cikaricam buraya fotograf koyarim

Eski burnum bu burada kalsin before after yaparim Bu arada doktorumdan en cok burun ucumdan sikayetci oldugumu soylemistim actiginda baktim burun ucum istedigim gibi bazilarina bakiyorum top gibi odem var diyolar ama ablam ameliyat oldu ustunden 2 yil gecti hala milim fark oldu moralinizi bozmak istemem ama burun ucu sekli cok fazla degismiyor bence. Ben ustune basa basa burun ucumdan sikayetci oldugumu soylemistim. Bu arada benim doktorum oyle unlu felan degildi antalyada cok unlu bi doktora gorundum yaptigi burunlar kontrole gelen canli orneklerden gordum ve hic ama hic begenmedim ayrica 8 bin tl istedi. Yani burun estetigi sans isi oyle cok unluymus felan bunlar cok onemli degil onemli olan hasta doktor arasindaki iyi iletisim ne istediginizi iyi anlatabilmekte..

Eklentiler

• IMG_9529.JPG
    37,7 KB · Görüntüleme: 901
Eski burnunda çok güzelmiş canım sen neyii taktın ki bukadar yaptırdın

Kizlar yeni burnum onden bu kadar guzel gozukmuyo ama saga dogru burun ucum yamuk fotografda gozukmemis cok korkuyorum kizlar duzelirmi

Eklentiler

• IMG_2537.JPG
    39,5 KB · Görüntüleme: 858
  • IMG_2600.JPG
    36,8 KB · Görüntüleme: 849
Kizlar yeni burnum onden bu kadar guzel gozukmuyo ama saga dogru burun ucum yamuk fotografda gozukmemis cok korkuyorum kizlar duzelirmi
Şişliklerin bi tarafta fazlaysa yamuk gibi görünebilir benimde sağ tarafım daha şiş hemen karar verme güzel olmuş güle güle kullan

Canlar selam benim eski fotom ne yazık ki yok fakat şöyle söyleyebilirim oldukça uzun delikleri büyük ve çıkıntılıydı fakat çıkıntısı kemiği aşırı değildi yani karadeniz burnu gibi değildi ki karadenizli çok arkadaşım var burunları doğuştan küçük ve güzel o da ayrı mesele Benim doktorum sehat tuncer herkese önermek istiyorum seda önder tavsiyesiyle gitmiştim alişanın eski sevgilisi nefise karatay seda sayan murat dalkılıç vb bir çok ünlününde burnunu ameliyat etmiş ki erkek burnu daha zordur bilirsiniz murat dalkılıç burnu mükemmel olmuş o yüzden tek doktora girdim ve anında oldum başka arayışa girmedim kendisi ayrıca heykeltraş size anında yapacağı burnu gösteriyor ben top ucu olan bir burun istedim geniş istedim yani dar bir sırt ve ince bir burun ucu istemedim istediklerimi aynen yaptı bir bakın derim yeri vali konağında isteyenlere özeldn fotomu atarım

Arkadaslar 784 sayfayi gezemedim ama gezdigim sayfalarda Reha Yavuzer'in ismini gormedim. Aranizda bu doktor'a ameliyat olan varmi? Bana foto atabilirmi? Bende ayin sonunda ameliyat olucam fakat bir kac negatif yorum okudum ve ameliyat olsammi olmasammi diye dusunuyorum. Yorumlariniz gercektwn cok yardimci olur

Canım ben dün reha beydeydim göğüs küçültme için ama benim biraz moralimi bozdu açıkcası fiyatta filan anlaştım 25 bin dedi ben amerikanda yaptıgı için tav olmuştum fakat istediğim oranda küçültmeyeceğini sonradan pişman olursun vs dedi moralimi bozdu bende muayene ücretini ödedim çıktım orda yaptırmaktan vazgeçtim zaten çok yogun hep koşturmaca

Kizlar merhaba herkese.1 aydir neredeyse bu sayfada yazilan tum yorumlari uzun uzun okudum. Anladimki 3 asagi 5 yukari burun estetiği ameliyatından memnun kalmayan yok. Kisa sure zarfinda herkes ayni problemlerden bahsetmis, yanit yazan herkeste zaman icinde herseyin duzeliceginden bahsetmis. Bende 6 günlük ameliyatliyim sabirla sonucu bekliyrm. Aradigim tum sorulara burada cevap buldum fakat aklima takilan tek soru: yarin alcilarim alincak.sali gunude okula baslamam gerekiyo(ogretmenim).acaba baslayabilecek durumda olucakmiyim? En yakin zamanda oncesi sonrasi fotomuda aticam bu arada.

Baslarsin diyen yalan soyler canim sana samimiyetle soyluyorum ki sali gunu baslaman imkansiz en azindan ben 5 gun kendime gelemedim agri cektim

Baslarsin diyen yalan soyler canim sana samimiyetle soyluyorum ki sali gunu baslaman imkansiz en azindan ben 5 gun kendime gelemedim agri cektim
Ciddenmi Alci alindiktan sonradami agri oluyo.cunku bugun 6 gunum.sali 8 olcak.bu arada sizin burnunuzda cok guzel gorunuyo ama samimiyetle soyliyorm eski burnunuz bende olsada asla ameliyat dusunmezdim

Ciddenmi Alci alindiktan sonradami agri oluyo.cunku bugun 6 gunum.sali 8 olcak.bu arada sizin burnunuzda cok guzel gorunuyo ama samimiyetle soyliyorm eski burnunuz bende olsada asla ameliyat dusunmezdim
Canim ben seni yanlis anlamisim ozaman tabikide gidebilirsin bi sorun olmaz bende ayaklandim. Herkes aynisini soyluyo ya hahaha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…