Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Çok güzel ve dengeli bir burun olmuş ,Geçmiş olsun.

On numara olmus bayildim benimde 4 ay oldu ama bu kadar guzel degil
Çok teşekkür ederim. Canım profildeki burun bence gayet güzel bir burun benim burnum ince derili bir burun örneği şeklini alması kısa sürdü ödem çok hafif ucta kaldı sadece daha 4 ay oldu 6 ayda 1 yıl tam oturuyor deniliyor sabırla bekledik ve bu süreç merakla devam ediyor

Benim 4.ayim ve uyusukluk kalmadi ama sertlik var odem tam gecmedi uc kisminda var hala ama genel anlamda memnunum

Ameliyat olan arkadaşlar göz altında oluşan morluklar daha sonra kararmaya falan dönüşmüyor dimi değişim gözleyen oldumu acaba ameliyattan sonra?

Kizlar size bisey sorucam lutfen cevap verin benim ameliyatimin 8. Gunu bugun ince bant yapistirildi ama actigindada farkettim bitane burun deligim yassi gibi otekisi yuvarlak ve yuvarlak olanin derisi sanki kalin gibi yani nasil anlatcam etli duruyo oteki delikte ince derisi anlatamadim ama degisir mi bu zamanla

Iki burun deligi malesefki farkli oluyor biri inci uzun olips sekliyken digeri daha yuvarlak duruyor bu durum zamanla duzeliyor ama tam olarak iki delik ayni olmuyor benim suan 4.ayim hala tam ikisi ayni degil farkli duruyo ama cok dikkatli delikler incelenirae fark ediliyor yani zamanla delikler birbirine benziyor ama tam esit olmuyor

Evet canım ödem indikce eşitlencek kafana takma benimde öyleydi Şimdi ikisidee eşit çok az bi farklılık var oda çok dikkatli bakınca belli oluyor ama oda zamanla düzelir

Eklentiler

• IMG_2601.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 849
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…