Geçmiş olsun, nasıl ilk izlenimlerin?Bende 25 ocak yani bugün ameliyata giricem saat 14:00 da bana şans dileyin
Edirnedeyim maalesef yolum uzun :)Tavsiye ederim, hangi ildesiniz
Sen nekadar ödedin canım?Görkem hoca Çankırı ilinde Devlet hastanesinde hasta kabul etmekte şu anda. 25 gün önce ameliyat oldum çok memnunum. Tavsiye ederim, kesinlikle işinin ehli Harika bir insan, özele çuvalla para dökmeye hiç gerek Yok...
Ben baktım gayet hoş yaptıkları burunlar siz oldunuzmu acaba siz ne düsünüyorsunuz hakkında?mustafa melih demirbükene ol canım yunus emre devlet has. çalışıyo instagramı var
yok cnm ben olmadım da olsam ona olabilirdim istanbulda yaşasam daha iyi doktorlar var amaBen baktım gayet hoş yaptıkları burunlar siz oldunuzmu acaba siz ne düsünüyorsunuz hakkında?
Daha önce benim sıkıntım yoktu, öncesi sonrası yaptıgım fotoğraf trafik kazası geçirdikten sonra idi. Yani benimki kazadan ötürü olduğu için ücretsiz oldu.Sen nekadar ödedin canım?
Kazadan hemen sonra mı yaptırdınız yoksa üstünden zaman geçtikten sonra bile kırılmış olan burun ücretsiz yapılabiliyor mu ?Daha önce benim sıkıntım yoktu, öncesi sonrası yaptıgım fotoğraf trafik kazası geçirdikten sonra idi. Yani benimki kazadan ötürü olduğu için ücretsiz oldu.
canjm cok. begendim.nerde nekadara oldun acaba gule gule kullan cok guzel
Trafik kazasından 7/8 ay sonra oldum ameliyatı darp raporum vardı, o yüzden ücretsiz. Çankırı devlet hastanesinde Murat Görkem Ataman'a oldum çok memnumum. Kırık burun ücreti nasıl oluyor bilmiyorum
Bu fotoğrafta burnunuz kaç günlük damla hanımBuda benım oncesı sonrası uzun kemerlı dusuk ve buyuk bı burnum vardır sımdı tam fındık oldu :)
Sizin burnunuza bayıldım, doktorunuz kim?Buda benım oncesı sonrası uzun kemerlı dusuk ve buyuk bı burnum vardır sımdı tam fındık oldu :)
Bu fotorafta burnum ıkıncı ayındaydı sımdı dahada ındı bes ayım bıttıBu fotoğrafta burnunuz kaç günlük damla hanım
Tskr ederm ozelden soylıyım ulssırsanzSizin burnunuza bayıldım, doktorunuz kim?
Neden özelden yzıyorsunuz bizde merak ettik :)Tskr ederm ozelden soylıyım ulssırsanz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?