Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Sen nekadar ödedin canım?

Kızlar erzurumda kerim eryılmaz a ameliyat olan var mı ?

Son düzenleme:
Daha önce benim sıkıntım yoktu, öncesi sonrası yaptıgım fotoğraf trafik kazası geçirdikten sonra idi. Yani benimki kazadan ötürü olduğu için ücretsiz oldu.
Kazadan hemen sonra mı yaptırdınız yoksa üstünden zaman geçtikten sonra bile kırılmış olan burun ücretsiz yapılabiliyor mu ?

Trafik kazasından 7/8 ay sonra oldum ameliyatı darp raporum vardı, o yüzden ücretsiz. Çankırı devlet hastanesinde Murat Görkem Ataman'a oldum çok memnumum. Kırık burun ücreti nasıl oluyor bilmiyorum

Trafik kazasından 7/8 ay sonra oldum ameliyatı darp raporum vardı, o yüzden ücretsiz. Çankırı devlet hastanesinde Murat Görkem Ataman'a oldum çok memnumum. Kırık burun ücreti nasıl oluyor bilmiyorum

çok teşekkür ederim :)

Buda benım oncesı sonrası uzun kemerlı dusuk ve buyuk bı burnum vardır sımdı tam fındık oldu :)

Eklentiler

• IMG_8469.JPG
    50,4 KB · Görüntüleme: 850
Devlet hastanesinde ameliyat olanlar deviasyonla beraber estetik yapıldığında ayrıca bir ücret ödeniyor mu? bilgisi olan cevaplayabilir mi lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…