Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Burun icine bakinca gorunuyor zaten,kapali ...

İstediğin herşeyi rahatlıkla sorabiliyo insan arkadaş gibi diyebilirim çok çok ilgili ameliyattan sonrada geliyo yanına ameliyathanedeki fotonu gösteriyo yani ameliyat sonra bile kafan rahat en azından benim öyle oldu
Teşekkür ederim
Bi sorum daha olacak. Ben şehir dışında yaşıyorum bu sebeple gittiğim güne yakın ameliyat olmam gerekiyo hemen gün alabiliyor muyum ?

Arkadaşlar ben Selçuk İnanlı ya yaptırdım ameliyatımı,şu an çok mutluyum,inşallah ilerleyen süreç de böyle olur.12 gün falan oldu galiba,ucu şiş hala ,o da gidince şekil olarak çok sevdim,lütfen doktorunuzu iyi araştırın en önemli olan Budur bu konuda.

Teşekkür ederim
Bi sorum daha olacak. Ben şehir dışında yaşıyorum bu sebeple gittiğim güne yakın ameliyat olmam gerekiyo hemen gün alabiliyor muyum ?
Canım bende ankaradan gittim hemen istiyorum dedim iki gün sonraya verdi rica edersen verir sanıyorum

Canım bende ankaradan gittim hemen istiyorum dedim iki gün sonraya verdi rica edersen verir sanıyorum
Senin resimlerini gördükten sonra Görkem Bey e olmak istedim. Çok yakışmış yüzüne :)
Sorularımı cevaplayıp bu kadar tatlı bi şekilde cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum :)

Senin resimlerini gördükten sonra Görkem Bey e olmak istedim. Çok yakışmış yüzüne :)
Sorularımı cevaplayıp bu kadar tatlı bi şekilde cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum :)
Çok teşekkür ederim..Allah hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah senin de istediğin gibi olur

kizlar bu burun banti beni cok rahatsiz etmeye basladi ya yapis yapis oldu ustleri bile .kensrlari yapiskanlik ozellini kaybetti zaten..sokup alasim geliyi ya siz almismiydiniz...haftaici dikisler alincak bekleyim mi ne faydasi var bu bantin bana fikirniz varmi kizlar

Arkadaslar yine ben,eski olanlar lutfen bilgi verebilir mi,burnum adim attigimda dusecek gibi hissediyorum,normalde 14 gunden sonra hafif spor baslanabilir deniyor,ben evin icinde bile yavas hareket edebiliyorum,bu hassasiyet normal mi,birde sorun yasayan arkadaslar sorunlu durum bandaj acilinca belli olur mu yoksa aylar sonra mi cikiyor? Tesekkurler...

Valla aynı hissi birebir ben de hissediyordum. Yürüyüşün değişti sırf burnuma birsey olmasin diye doktoruma sordum hiçbir sorun olmaz normal yürüyebilirsiniz demişti. Ama aynı şekilde böyle oynuyor gibi geliyordu 1 ayın sonunda o his çok az kalmıştı, sonra birden geçti ne zaman hatırlamıyorum gayet rahat olmaya başladım, koşup hoplasam da hiçbirşey hissetmiyorsun. Ameliyat olduğumu unuttum galiba.:) Benim 5. Ay bitti şuan, 6.aydayim
Korkmayın birşey olmuyor yani ama siz yinede biraz dikkatli olun, o his kendiliğinden geçecektir

Kosup hoplasamda birsey hissetmiyorum,cumlen icimi isitti resmen,kosu sporunu cok seviyorum ve sanki birdaha hic spor yapamayacakmisim gibi hissediyorum su an,umarim dedigin gibi olur bendede,cevabin icin tesekkurler

2o aralık salı günü ameliyat oldum yarın silikon splint alçı ve dikişler alınacakkk çok sıkıldım burnumdaki trafikten

eski değilim hatta sen benden eski sayılırsın :)))) ama canım biraz oluruna bırak ağrı sızı hissetmediğin takdide sorun yaratma rahat ol hatta biraz ben tampon olmasa inanki hiç umursamıyorum çünkü ben neye çok merak edinirsem takıntı haline getirip dert yaratıyorum :))

Bende hersey slikon tampon alci alinana kadar,sonrasi daha rahat olacak sadece sekil icin sabirla beklenecek saniyordum,benim oyle olmadi,gulememek konusurken sorun yasamak buyuk surpriz oldu,acik ameliyat daha sorunlu oluyormus,umarim sen yasamazsin,simdiden gecmis olsun...

Henüz odemlerim inmedi 20 günlük burnusum sizce daha küçülür mu burun ucum düşermi?

Eklentiler

• 2016-12-27_20.15.18.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 630
Henüz odemlerim inmedi 20 günlük burnusum sizce daha küçülür mu burun ucum düşermi?
Geçmiş olsun burnunuz çok hoş görünüyor :) Burun ucunun da zamanla düştüğü söyleniyor benim ameliyat sonrası çok kalkık olmadığı için fazla değiştiğini söyleyemem. Ödemlerinizin inmesi için çok erken bu yüzden daha küçülecektir burnunuz. Benim burnum 20 günlükken patates kadar şişti :) Burun ucunuz ve kenarları ödemli görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…