• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bir gün kaldı hafiften bir stres sardı burnunuzu nasıl yapacağını göstermedi değil mi size?[/QUOTE sakin ol stres yapma çünkü hiç anlamıyosun bile göstermiyo nasıl yapacağını ama ameliyat masasında konuştuğumuzu hatırlıyorum zaten en yakışanı yapıyo bide çıktıktan sonra yanına gelip fotonu gösteriyo zaten rahatlıyosun o foto yu görünce resim at sende şimdiden geçmiş olsun

Hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun canım :) her şey inşallah gönlünce olsun güzelce atlat bu süreci. Kendine gelince iyi haberlerini bekliyoruz benimde ameliyat cuma günü G gmzgmz26

Hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun canım :) her şey inşallah gönlünce olsun güzelce atlat bu süreci. Kendine gelince iyi haberlerini bekliyoruz benimde ameliyat cuma günü G gmzgmz26
Çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin. İnşallah güzel haberlerle dönücem size :)

Merhaba cok güzel olmuş burnunuz benim sormak istediğim ameliyattan önce nefef probleminiz varmıydı 500 tl cok düşük bir rakam doktor estetik olarakmı yaptı deviasyon felanmı gösterdi

Eklentiler

• IMG-20170102-WA0069.jpg
    IMG-20170102-WA0069.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 509
  • IMG-20170102-WA0067.jpg
    IMG-20170102-WA0067.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 520
Ay iyiyim abla geldi görkem hoca gösterdi ben beğendim şahsen attım foto baya şiş ve mor burnum :))
Çooook geçmiş olsun beğendiğine sevindim morluklar olur ama bir haftaya geçer hiç canını sıkma silikonlarında çıkınca iyice rahatlarsın gerçektwn güzel olmuş burnun

Çooook geçmiş olsun beğendiğine sevindim morluklar olur ama bir haftaya geçer hiç canını sıkma silikonlarında çıkınca iyice rahatlarsın gerçektwn güzel olmuş burnun
AbLa bir şu onden olan fotoya bakarmisin sag ile sol ayni degil gibi silikondan mi yamuk mu yapti yoksa

AbLa bir şu onden olan fotoya bakarmisin sag ile sol ayni degil gibi silikondan mi yamuk mu yapti yoksa
Yok canım ya galiba sağ tarafın daha şiş olabilir şuanda benim sağ tarafım yüzümde dahil halen şiş şuanda kafana bişey takma bi tarafı yamukta görünmüyo kafana takardan hoca gelince mutlaka sor o açıklama yapar

Yok canım ya galiba sağ tarafın daha şiş olabilir şuanda benim sağ tarafım yüzümde dahil halen şiş şuanda kafana bişey takma bi tarafı yamukta görünmüyo kafana takardan hoca gelince mutlaka sor o açıklama yapar
Sordum hocam yamuk mu diye yok şiş inicek o dedi :]

Gecmis olsun guzel gorunuyor burnun sislikten sağ tarafin oyle durması bence başarıli kac saat surdu ameyatin?

Gecmis olsun guzel gorunuyor burnun sislikten sağ tarafin oyle durması bence başarıli kac saat surdu ameyatin?
1buçuk saat sürdü şuan indi baya bir. Tek sıkıntı hapşurmam 3 4 kere üst üste hapşurdum. Kanama yaptı. Hapşurmıyım diye de iğne yaptılar şimdi :)

Kızlar merhaba, 2 Ocakta ameliyat oldum Herhangi bir sıkıntım yok çok şükür ilk gün morluk ve şişlik yoktu dünde aynı şekilde ama bu sabah kalktığımda hem yanaklarım şiş hemde morarmıştı gözlerimin altı tamponu bugün aldılar artık ağzımdan nefes almak zorunda kalmıyorum. :) tamponu alınca hafif kanama oldu. Ve ben üst üste çok hapşurduğum için ara ara malesef hafiften kanıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok. :)) ben çok stres yapıyordum nasıl olucam nasıl olacak diye asıl stres bence şu günler için gerekli çünkü ameliyattan hiçbir şey anlamıyorsunuz :))

Öncesini sevmiyorum ama sonrasını seve seve paylaşırım. Ankara'da Nebil Bozdoğan benim doktorum ilk muayene ücretsiz gidin derim ben çok mutlu ve memnunum :)

Eklentiler

• 1-min.png
    1-min.png
    316,1 KB · Görüntüleme: 674
Kızlar merhaba, 2 Ocakta ameliyat oldum Herhangi bir sıkıntım yok çok şükür ilk gün morluk ve şişlik yoktu dünde aynı şekilde ama bu sabah kalktığımda hem yanaklarım şiş hemde morarmıştı gözlerimin altı tamponu bugün aldılar artık ağzımdan nefes almak zorunda kalmıyorum. :) tamponu alınca hafif kanama oldu. Ve ben üst üste çok hapşurduğum için ara ara malesef hafiften kanıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok. :)) ben çok stres yapıyordum nasıl olucam nasıl olacak diye asıl stres bence şu günler için gerekli çünkü ameliyattan hiçbir şey anlamıyorsunuz :))
Canımm geçmiş olsun benimde cuma günü ameliyatım. Görkem bey burnunun sekli ile bişey dedi mi hiç ameliyat öncesi, görüştünüz mü? Bide bende çok hapşırıyorum alerjim var. Tamponlar nasıldı silikon mu? Birde kaç gün yatacaksın? Çok soru sordum ama kusura bakma geçmiş olsun

Back