Bir gün kaldı hafiften bir stres sardı burnunuzu nasıl yapacağını göstermedi değil mi size?Tetkiklerde aç tok farketmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün kaldı hafiften bir stres sardı burnunuzu nasıl yapacağını göstermedi değil mi size?Tetkiklerde aç tok farketmiyo
Bir gün kaldı hafiften bir stres sardı burnunuzu nasıl yapacağını göstermedi değil mi size?[/QUOTE sakin ol stres yapma çünkü hiç anlamıyosun bile göstermiyo nasıl yapacağını ama ameliyat masasında konuştuğumuzu hatırlıyorum zaten en yakışanı yapıyo bide çıktıktan sonra yanına gelip fotonu gösteriyo zaten rahatlıyosun o foto yu görünce resim at sende şimdiden geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım nasılsınTeşekkür ederim ablam yollarım :)
Ay iyiyim abla geldi görkem hoca gösterdi ben beğendim şahsen attım foto baya şiş ve mor burnum :))Geçmiş olsun canım nasılsın
Çooook geçmiş olsun beğendiğine sevindim morluklar olur ama bir haftaya geçer hiç canını sıkma silikonlarında çıkınca iyice rahatlarsın gerçektwn güzel olmuş burnunAy iyiyim abla geldi görkem hoca gösterdi ben beğendim şahsen attım foto baya şiş ve mor burnum :))
AbLa bir şu onden olan fotoya bakarmisin sag ile sol ayni degil gibi silikondan mi yamuk mu yapti yoksaÇooook geçmiş olsun beğendiğine sevindim morluklar olur ama bir haftaya geçer hiç canını sıkma silikonlarında çıkınca iyice rahatlarsın gerçektwn güzel olmuş burnun
Yok canım ya galiba sağ tarafın daha şiş olabilir şuanda benim sağ tarafım yüzümde dahil halen şiş şuanda kafana bişey takma bi tarafı yamukta görünmüyo kafana takardan hoca gelince mutlaka sor o açıklama yaparAbLa bir şu onden olan fotoya bakarmisin sag ile sol ayni degil gibi silikondan mi yamuk mu yapti yoksa
Sordum hocam yamuk mu diye yok şiş inicek o dedi :]Yok canım ya galiba sağ tarafın daha şiş olabilir şuanda benim sağ tarafım yüzümde dahil halen şiş şuanda kafana bişey takma bi tarafı yamukta görünmüyo kafana takardan hoca gelince mutlaka sor o açıklama yapar
Belli şiş benim sağ tarafım hala şiş kolay değil geçecek yeter ki moral bozmaSordum hocam yamuk mu diye yok şiş inicek o dedi :]
1buçuk saat sürdü şuan indi baya bir. Tek sıkıntı hapşurmam 3 4 kere üst üste hapşurdum. Kanama yaptı. Hapşurmıyım diye de iğne yaptılar şimdi :)Gecmis olsun guzel gorunuyor burnun sislikten sağ tarafin oyle durması bence başarıli kac saat surdu ameyatin?
Evet gerçekten güzel ne zaman olmuştun acaba kaç günlükÖncesini sevmiyorum ama sonrasını seve seve paylaşırım. Ankara'da Nebil Bozdoğan benim doktorum ilk muayene ücretsiz gidin derim ben çok mutlu ve memnunum :)
Canımm geçmiş olsun benimde cuma günü ameliyatım. Görkem bey burnunun sekli ile bişey dedi mi hiç ameliyat öncesi, görüştünüz mü? Bide bende çok hapşırıyorum alerjim var. Tamponlar nasıldı silikon mu? Birde kaç gün yatacaksın? Çok soru sordum ama kusura bakma geçmiş olsunKızlar merhaba, 2 Ocakta ameliyat oldum Herhangi bir sıkıntım yok çok şükür ilk gün morluk ve şişlik yoktu dünde aynı şekilde ama bu sabah kalktığımda hem yanaklarım şiş hemde morarmıştı gözlerimin altı tamponu bugün aldılar artık ağzımdan nefes almak zorunda kalmıyorum. :) tamponu alınca hafif kanama oldu. Ve ben üst üste çok hapşurduğum için ara ara malesef hafiften kanıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok. :)) ben çok stres yapıyordum nasıl olucam nasıl olacak diye asıl stres bence şu günler için gerekli çünkü ameliyattan hiçbir şey anlamıyorsunuz :))
1 yıl oldu :) bu fotoğrafta 1 aylık hali :) çok teşekkür ederimEvet gerçekten güzel ne zaman olmuştun acaba kaç günlük