Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Yok, olmadim daha Esabil Bey e olacağim insallah; ama senin burnunu begendim masallah iyiki olmussun hastanede bir gü n kalinmiyor mu siz neden o kadar uzun kaldiniz?

Valla bende en cok cocuklardan yana korktum yyillarca erteledim ama zor olmadi buyuk kizim zaten ilkokulda..kucuk kizimda 2 yasinda ve o cok korkar diye gerilmistim arti gece ben kalinca bensiz nasil duracak diye cok dusundum ama babayla gayet guzel durmus benim yanimda da annem kaldi idare edildi yani simdi diyorum keske yillarca ertelemeseymisim kizimda basta korktu ama hemen alisti geldi gecti iste simdi 2 ayi devirdik:)

T
Tabii ki zamanla daha guzel olacaktir,morluk filan olmamasi cok guzel,burun ici odemin ne durumda,benim 2 hafta oldu hic acilmadi burnum tamamen kapali,delirmek uzereyim ...

Yok, olmadim daha Esabil Bey e olacağim insallah; ama senin burnunu begendim masallah iyiki olmussun hastanede bir gü n kalinmiyor mu siz neden o kadar uzun kaldiniz?
Görkem hoca üç gün yatırıyo hastanede ilaç felan uyguluyolar valla benim için daha iyi oldu evde dinlenemezdim
Önden de çekebilir misiniz?

Ma
Maşallah diyelim benimde zamana ihtiyacım var

Masallah incelik olsun diye demiyorum çok doğal olmus öyle sislik falan da yok gibi valla doktoru dusunmeye basladim ne yalan soyleyeyim :)) ) bigunmutlaka zaten senin cesaretine hayranim sen kalk mamaktan gel iki çocuğu birak ameliyat ol :))Yok canım denedik kızımı bir aksam babasiyla biraktim olmadi.Çalistigim icin mi bilmiyorum benim geleceğim saati biliyor ondan sonra yapısık ikiz gibiyiz yoksa ameliyattan korkmuyorum )

Canım benim küçüğüm de öyle 2 yaşında evde benim kucağımdan düşmezdi beni beş dakika rahat oturtmazdı ben bıraktım gittim sen yokken hiç sesi çıkmıyo sen gelince böyle mız mız diyolar hep annelere nazları çok şişim var ama geçecek sende canını sıkma mecbur alışır kızın

Kesinlikle alisir zaten alti ustu 1 gun idare edilecek ben kizim ilk kez ameliyat olup kalcagim gece benden ayri kaldi bi kav kez kalkip sormus aglamis esim arabayla gezdirmis avutmus sabahinda da beni gorunce basta yanasmadi sonra alisti yani bi kere insan erteledimi hep erteleniyor onun icin her zaman biz cocuklara ayak uyduruyoruz kendimiz icin bin yilin basi biseye kalkisirken de tereddur etmemek lazim bi guncukte o ayak uydurcak yapcak bisey yok

T

Tabii ki zamanla daha guzel olacaktir,morluk filan olmamasi cok guzel,burun ici odemin ne durumda,benim 2 hafta oldu hic acilmadi burnum tamamen kapali,delirmek uzereyim ...
hadi ya daha acilmadi mi benim tamponlardan sonra tikandi 2 3 gun tamemn tikali gezdim ama burun deliklerim de kabuk olmus tamemen kapaliydi deliklerin girisi ve cimbizla yavas yavas yoldum onlari gercekten cok faydasi oldu ertesi gun baya acildigini hisssetttim suan da da cok guzel aliuorum nefes....odem sislik nerdeyse hic olmadi bende canim

Ben biraz korkak bi tipim ya,elleyemiyorum,oyle cimbizla yolmak filan bana zor :) bakalim bekliyorum ama agizdan nefes almak cok yordu beni,sana masallah diyorum...

Ben biraz korkak bi tipim ya,elleyemiyorum,oyle cimbizla yolmak filan bana zor :) bakalim bekliyorum ama agizdan nefes almak cok yordu beni,sana masallah diyorum...
dikisleri nasil aldiricaz peki haftaya dikis aldormaya gidiyorum..anlamsdim normalde kendi dusmuyormuydu bu ipler benim mavi renkte ayriyettwn bi ip var onu alicak galina kalinca baya cok koruyorum

Ben de burun estetiği yaptırmak istiyordum, bu sebeple yıllardır bu forumda burun estetiği ameliyatı olanların yorumlarına ve fotoğraflarına bakarım. Bu sayede de bu ameliyata verilecek kararın ne kadar önemli olduğunu anladım. Bu site bana çok şey kazandırdı. Bunun sebeplerinden birincisi her doktorun başarılı ve başarısız ameliyatları olduğunu gördüm. Tabii iyi ve kötü doktor ayrımı bariz bir şekilde var, ama iyi doktorların da başarısız operasyonları oluyor. Bunu sadece bu forumu inceleyerek bile anlayabilmek mümkün. Burun estetiği ameliyatı bence şans işi. Bir nevi kumar. Bir insan burnu yüzünden kendisini psikolojik ve sosyolojik manada çok kötü hissetmiyorsa bu ameliyatı kesinlikle yaptırmamalı. Bunun aksiyse şansını denemek kendisine ve cesaretine kalmış bir şey. Mesela burnunuzun aşırı kalkık olması mı yoksa burun deliklerinizin birinin küçük, birinin büyük ya da birinin aşağıda, birinin yukarıda olması mı ya da ters v şeklinde olmaları mı sizi daha çok rahatsız eder yoksa şu andaki burnunuz mu? Buna karar vermeniz ve şans faktörünü de göz önüne alıp adım atmanız gerekiyor.
Ayrıca burada da, sosyal hayatta da estetik ameliyat sonrası mükemmel bir burna sahip olduğunu zannedip aksine çok yapay burunlara sahip olanlardan etkilenilmemesi gerek. Bu tarz yorumlardan da karar aşamasında olan arkadaşlar etkilenmesinler. Bir estetik operasyona başarılı denilmesi için o burnun yüze yakışacak bir şekle sahip olmasının yanında estetik olduğunun da anlaşılmaması gerekir.
Bunun dışında gerçekten başarılı estetik operasyon geçirmiş arkadaşlara yorumları ve fotoğrafları için çok teşekkürler... Bu tecrübeler karar aşamasındaki insanlar için çok önemli. Lakin başarısız ameliyat sonuçları da daha çok paylaşılırsa ve başarısız operasyonlar başarılıymış gibi gösterilmezse daha iyi olur.
Son olarak bu çok önemli bir karar ve ameliyatı olduktan sonra bunun dönüşü yok. İyi düşünün, doğru karar verin.

Son düzenleme:
dikisleri nasil aldiricaz peki haftaya dikis aldormaya gidiyorum..anlamsdim normalde kendi dusmuyormuydu bu ipler benim mavi renkte ayriyettwn bi ip var onu alicak galina kalinca baya cok koruyorum
Benimkilerde kendinden dusenlerden degildi,hem burun ici hem burun disi dikis aldirdim,ama acimadi cok,korkma,kas aldirma gibi :)

Annnne hanım Görkem bey tampon kullanıyor mu ve ne tür? Bende ameliyat olacağım da birazda korku var 2 hafta kaldı ameliyata

Annnne hanım Görkem bey tampon kullanıyor mu ve ne tür? Bende ameliyat olacağım da birazda korku var 2 hafta kaldı ameliyata

Millet o kadar çok yorum yapıyor ki olacağın ameliyat bir an da kalp krizi geçirmiş hayata yeniden döndürülmeye çalışan insan profili oluyor. Bende 1 hafta sonra olucam o kadar çok yorum okudum ki strese girdim. Arkadaşım hiç araştırmadı direkt gitti ameliyat oldu ben ameliyatından tut 20tane doktor üstüne ameliyat nasıl yapılıyor öncesinden sonrasına kadar seyrettim okudum relax bir şekilde gitmek varken stresli bir şekilde ameliyat gününe kadar beklemek gerçekten bunaltıcı.

Evet kullanıyor benimki silikon du galiba bence çok stres yapma zor bir süreç ama gelip geçiyo hızlı bi şekilde benim ikübci ve üçüncü gün öyle şiş ve morluk oldu ama yrdinci gğnde morluk hiç kalmadı şuanda hafif şişim kararlı ve herşeyi bilerek gir ameliyata sonradan üzülme ben herşeyi göze almıştım düzeleceğini bildiğim için çok stres olmadım sonuçta hep si geçip düzeleceğiz

Beklemek nasıl olur iyimi olur kötümü olur derken strese sokuyo gerçekten ama hocaya güvendiysen içine sindiyse bırak endişe etmeyi akışına bırak herşey yoluna girecek ve düzelecek şuanda ben öyleyim doktorun söylediklerini uyguluyorum herşeyin düzwleceği günü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…