Murat Görkem Ataman'a mı oldunuz?Bu fotoraf basligindada foto bulmak ne zor hep konusma geciyor olacak kisilere fikir amacli bu baslik
Fiyatını öğrenebilir miyim?Yok esabil eker e oldum ankara da
Ankaradan Çankırıya gitmek mantıklı mı sence birkaç arkadaşım oldu memnunlar ve burunları da güzel oldu zorlu bir sürec mi burun estetiği olmakEsabil eker devlet hastanesinde calisiyor eger devlette olcam dersen 2 ay gun atiyor fiyati 2.300
Ama ayni doktor ozelde yapsin dersen ozel hastanede yapiyor 3.500 ila 4000 tl arasinda tutuyor
2 ocakta ameliyat oluyorum 29unda tetkikler için gidicem bana burnun şoyle olacak vs demedi sadece olcu aldi bana guven dedi sonucta yuzum yani o yuzden tereddut yasadim cevremde tum yaptiran arkadaslarim kasma kendini diyor doktorundan eminsen dusunme diyor ben sonrasini dusunuyorum bakimi vs cok mu sorunluDoktor iyiyse deger tabi ben kendi doktorumu aylarca arastirdim ama evime tam 3 vesaitti sincan bana ankaranin obur ucuydu yinede gittim simdi iyiki diyorum iyi arastir icine sinerse gidersin ama sunuda deyim bi seferlik gitmek le bitmiyor
Tam cikacak ayri gitcen kontrole ayri gitcen bi sikayetin olsa ha deyince gidemezsin iyi karar ver derim onceligin ankara oldun baktin hic iine sinen bi doktor bulamadin oyle gidersin
15gün kadar orda kalıcam tereddüt ettiğim burun ameliyatı için çok kolay diyorlar doğru mu?Yapilan islem ve kisinin yapisina gore degisiyor sonuclar,benimde arkadasim oldu 2 gunde ayaklandi,ben 5 gun yattim,4 gun cay kasigiyla su ictim,yani sehirlerarasi dusunuyorsaniz 1 hafta yatili kalmayi planlayin,dinlenmeniz gereken zamanda yollarda ugrasmayin,ilk hafta bakim onemli,mumkunse kendi sehrinizi tercih edin,bence tabii...
Benimde bugün 20.günüm bu durumdayım. Burun ucum çok şiş ve sağ tarafımda şişlik var. Ya ben yüzüstü yatmaya alıskınım ve gece uykumda ister istemez hep üstüne yatıyorum burnumun. Her sabah uyandığında üstüne yatmıs oluyorum ve yamulmus oluyo. Masajla düzeltiyorum şuanlık düzeliyo. Nolucak böyle bilmiyorum. Benle aynı durumda olan varmı?
Murat Görkem Atamana ameliyat olucam sence doğru bir tercih mi ve mutlu musun herhangi bir sıkıntın var mı?? Lutfen cevap verir misin bekliyorum ...Hayır dogru yazdım canım :))
Cok begendim. Gevmis olsun doktorunuz kim?Benimde bugün 20.günüm bu durumdayım. Burun ucum çok şiş ve sağ tarafımda şişlik var. Ya ben yüzüstü yatmaya alıskınım ve gece uykumda ister istemez hep üstüne yatıyorum burnumun. Her sabah uyandığında üstüne yatmıs oluyorum ve yamulmus oluyo. Masajla düzeltiyorum şuanlık düzeliyo. Nolucak böyle bilmiyorum. Benle aynı durumda olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?