Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

bende buruneti büyüdü ve kemer yaptı burnuma nefes almakta zorlanıyorum . eti aldırıp kemeri törpületmek istiyorum ama daha karar vermedim. daha göğüs küçültme ve miyom ameliyatım var . hepsinde ilk önce zorunluluk bende. tabiki insan şekli şemali güzel olsunistiyor. göğüslerim kilo alıp vermelerden sarktı ve çok büyükler . burnumdaki et yüzünden nefes alamıyorum uyku kalitem yok kemik eğrilmeye devam ediyor miyom drseniz başlı başına bi sıkıntı ameliyat korkusundan hepsini öteleye öteleye iyice ilerlettim çok bunalıyorum psikolojim bozuluyor. kararsız kalıyorum. Allah yardımcımız olsun

Arkadaslar nasil bu kadar kolay toparlanmissiniz,3.gunum yataktan cikamiyorum,yemek yok nefes zor,uyku yok deliricem,bende mi anormallik yoksa unuttunuz mu siz zamanla nedir

Arkadaslar nasil bu kadar kolay toparlanmissiniz,3.gunum yataktan cikamiyorum,yemek yok nefes zor,uyku yok deliricem,bende mi anormallik yoksa unuttunuz mu siz zamanla nedir
Tampon çıkana kadar bende öyleydim yutkunurken kulaklarımda ki basınç yüzünden su bile içemiyordum .antibiyotik içerken kaç kere bogazimda kaldı .muzu bile çiğneyip yutarken canim çıkıyordu tampon çıkınca yutkunmak kolay oldu ama tahriş olan Boğaz acısı da günlerce sürdü.uyku zaten cok zordu. Malesef o gunler cok zor geçiyor bende 1 hafta yataktan çıkmadım 3.gun alışverişe gittim diyenler nasıl gidiyor bilemedim.sacimi bile 1 hafta yıkayamamak büyük iskence.
Bunun üstüne bide bir yıl seklini almayan burunla yasamak ekleniyor .bir yıl acaba revizyona gerek olur mu olmaz mi stresi.vall zor is.pisman degilim ama bu süreci tekrar yasamak istemem

Icimi rahatlattin tesekkur ederim,bende extra bi problem mi var diye dusunmee baslamistim,gercekten izdirap icerisindeyim su an,nasil dayanicam bilmiyorum ....

Bende çok sıkıntılıyim bu aşırı baş ağrısından nefes zorluğundan pek bahseden olmamıştı yüzüm gözüm mosmor banyo yapamamak psikolojik olarak beni yıpratıyor

Icimi rahatlattin tesekkur ederim,bende extra bi problem mi var diye dusunmee baslamistim,gercekten izdirap icerisindeyim su an,nasil dayanicam bilmiyorum ....
Canım aynı durumdaydım, uyku, yemek tat nefes hiçbiri yoktu.. Geceleri ayaktaydım en uzun uykum 1 saat kadardı hep..
Ama geçiyor, tamponlar alınınca rahatlıyorsun..

Vallahi inanamadım nasıl dayanamıcak ağrılar içerisindesiniz gerçekten her bünye farklı demekki. Bugün 18.günüm bitti Allaha şükür milim ağrı hissetmedim. Ameliyat olduğumu hissetmedim daha bugüne kadar. Gripken burnum tıkalıyken bile daha çok zorlanıyodum. Çok şaşırdım valla gerçekten. Tamponlarla bile gayet ağrım sızım bişeyim yoktu zor nefes alıyodum elbette ama yani çokta önemsiz bişeydi. Gerçekten her bünye farklı diye boşa dememişler...

Tamamen katiliyorum benimde 3 gun zorlugum oldu cok cok coookkk rahat ve cabuk toparlabilan bi ameliyat helede sonuc istedigin gibi olunca degiyor herseye

Ne mutlu size o zaman,ben fena durumdayim hala,birsey sormak istiyorum,tamponlarin onune gazli bez konuldumu sizde ve onun icin bir serum kullandiniz mi,tas gibi oldular nasil cikacak korkuyorum

Yok bende burnuma tampondan baska bişey konulmadı. Dudağımın üstüne gazlı bez yapıstırılmıstu burun deliklerime doğru sızan kan olursa diye. Oda gece hastanede yatarken kaldı sadece. Sabaha çıkartıldı.

Benim bezde var ve tas gibi oldu,slikon delikli olsa ne yazar,nefes tamamen kapali butun sıkıntılarda burdan cikiyor,oyyy neden bana koydular ve cikartmadilar ki yaaa offf

Kan sızmasın diyemi yapmış doktorun acaba bir bilgim yok ama gazlı bez normalde artık pek kullanmıyolr slikon tampon koyuyolar. Valla ben aynı zamanda bademcik ameliyatıda oldum. Allah zaten düşman başına vermesin bademcik ameliyatını. Ona rağmen burnum zorlamadı. Tek zorluğum burundan zaten zor nefes alıyoken, ağzımdan nefes almak zorundaydım, ama ağzımdan nefes aldığım an boğazım hemen kuruyup patlıycak gibi oluyodu. İki ameliyat çok ağır geldi. Ama ona rağmen burnum hiç zorlamadı beni. Ancak bademcik adamı öldürmğyor süründürüyor. Bugün 19.günüm bademcikleirm hala acıyor,hala istediklerimi yiyemiyorum. Gerçekten burnunuzun acısına şükredin derim baskada bişey demem :)

Ikisini birden nasil goze aldin,dusunemiyorum bile,gecmis olsun tekrar,belki bana yapilan operasyon sizinkinden daha agir olabilir,yoksa citkirildim bir insanda degilim normalde bende kendi halime saskinim,simdi korkmaya basladim eski usul tampon mu var yoksa bende ya..... ama doktorum slikon kullaniyor bana niye bez koysun... yarin bitecek bu iskence insallah

Canım korkma ya korkucak bişey yok merak etme gayet normal bişey yanlıs bi işlem yokki. Koyulabilir yani bu kadar takma kafana gerçektwn. İnan hiç acımıyo zaten onlar cıkarılırken 3 saniye sürüyo geçiyo hiç takma kafana. Bende ikisi aradan cıksın istedim. Bide sinüsleirmde kist vardı oda alındı. Burun etimde alındı. Komple kurtuldum.

Sen bayaa dirayetli birisin belli,masallah,gelmis gecmis olsun,tesekkurler umarim dedigin gibi olur,saglikli gunler dilerim :)

Darısı başına canım. Merak etme gerçekten çok kısacık süren bişey acımıyo. Ben hep insanlar ne acılar cekiyo ya bu neki dayancaksın şımarıklık yapma diye motive ettim kendimi o iğrenç boğaz ağrısına 17 gün hiç bişey yiyememeye rağmen :) sende güçlü ol canım. Sanada sağlıklı günlerr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…