- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
- 648
selam:)burun ameliyatı düşünüyorsan öncelikle hiç korkma ,ben oldum tabiki korkularım vardı çok ağrılı falan diyolardı ama oldum ve bittiğinde kendimi hiç bukadar iyi hissetmemiştim.morluğum falan olmadı çok memnunnum doktorumdane ve burnumdan.Karar verip yaptırabilirsin..
selam:)burun ameliyatı düşünüyorsan öncelikle hiç korkma ,ben oldum tabiki korkularım vardı çok ağrılı falan diyolardı ama oldum ve bittiğinde kendimi hiç bukadar iyi hissetmemiştim.morluğum falan olmadı çok memnunnum doktorumdane ve burnumdan.Karar verip yaptırabilirsin..[/
acısı olmuyor zaten ağrı kesicide veriyolar ancak ben hiç kullanmadıkm:) 5.günümde alçılarım alınmıştı
Tampon çıkana kadar bende öyleydim yutkunurken kulaklarımda ki basınç yüzünden su bile içemiyordum .antibiyotik içerken kaç kere bogazimda kaldı .muzu bile çiğneyip yutarken canim çıkıyordu tampon çıkınca yutkunmak kolay oldu ama tahriş olan Boğaz acısı da günlerce sürdü.uyku zaten cok zordu. Malesef o gunler cok zor geçiyor bende 1 hafta yataktan çıkmadım 3.gun alışverişe gittim diyenler nasıl gidiyor bilemedim.sacimi bile 1 hafta yıkayamamak büyük iskence.Arkadaslar nasil bu kadar kolay toparlanmissiniz,3.gunum yataktan cikamiyorum,yemek yok nefes zor,uyku yok deliricem,bende mi anormallik yoksa unuttunuz mu siz zamanla nedir
Canım aynı durumdaydım, uyku, yemek tat nefes hiçbiri yoktu.. Geceleri ayaktaydım en uzun uykum 1 saat kadardı hep..Icimi rahatlattin tesekkur ederim,bende extra bi problem mi var diye dusunmee baslamistim,gercekten izdirap icerisindeyim su an,nasil dayanicam bilmiyorum ....
Tamamen katiliyorum benimde 3 gun zorlugum oldu cok cok coookkk rahat ve cabuk toparlabilan bi ameliyat helede sonuc istedigin gibi olunca degiyor herseyeVallahi inanamadım nasıl dayanamıcak ağrılar içerisindesiniz gerçekten her bünye farklı demekki. Bugün 18.günüm bitti Allaha şükür milim ağrı hissetmedim. Ameliyat olduğumu hissetmedim daha bugüne kadar. Gripken burnum tıkalıyken bile daha çok zorlanıyodum. Çok şaşırdım valla gerçekten. Tamponlarla bile gayet ağrım sızım bişeyim yoktu zor nefes alıyodum elbette ama yani çokta önemsiz bişeydi. Gerçekten her bünye farklı diye boşa dememişler...
Fiyatlari ogrenebilirmiyim lutfen bende farih dagdeleni dusunmeye basladim cok guzel olmus gule gule kullançok güzel olmuş ne kadar ödedin doktora sakıncası yoksa yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?