Ameliyat oldun mu yada bir bilgi alabildin mi acabaNazım Çerkeş hastası var mı aranızda?
Burnun çok çok güzel olmuşEki Görüntüle 1908806 Eki Görüntüle 1908807 Eki Görüntüle 1908806 Merhaba arkadaşlar bende ameliyta olalı bir ay oldu ama sanki çkk memnun deilm şeklinden burun ucum çok şiş görünüyor umarım inerkendi burnum bundan daha küçüktü. İçten S şeklinde kırıktı mecbur kalmasam olmazdm sanırım
Nerde oldunuz? Çok güzel olmusEki Görüntüle 1908806 Eki Görüntüle 1908807 Eki Görüntüle 1908806 Merhaba arkadaşlar bende ameliyta olalı bir ay oldu ama sanki çkk memnun deilm şeklinden burun ucum çok şiş görünüyor umarım inerkendi burnum bundan daha küçüktü. İçten S şeklinde kırıktı mecbur kalmasam olmazdm sanırım
Benim ameliyatım bir buçuk saat sürmüşBurun Estetiği ameliyatları kaç saat sürüyor acaba. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Çok güzel olmuş yüzünüze çok yakışmış bence emanet gibi durmamış siz nerde kime olmuştunuz1sene oldu. karar sizin yorum sizin
Çok güzel olmuş yüzünüze çok yakışmış bence emanet gibi durmamış siz nerde kime olmuştunuz
Eki Görüntüle 1908806 Eki Görüntüle 1908807 Eki Görüntüle 1908806 Merhaba arkadaşlar bende ameliyta olalı bir ay oldu ama sanki çkk memnun deilm şeklinden burun ucum çok şiş görünüyor umarım inerkendi burnum bundan daha küçüktü. İçten S şeklinde kırıktı mecbur kalmasam olmazdm sanırım
Meraba, bendede cok ciddi deviasyon var ve et var sizin kac saat surdu ameliyatınızTeşekkür ederim canım :)
Deviasyon vardı bende baya ciddi derecede şu anda iyi nefes alıyorum içinin şiş ve tam temizlenmemiş olmasına rağmen.
Canım ya hastaneye giderken özellikle götür dediğin bişey varmıAgri aci olayi cok okmuyor grip geciriyo gibi oluyor oda tum zorluk 3 gune bitiyor artik eskisi gibi zir degil yani allah herkese nasip etsin benim 2 ay bitti cokta memnunun
selam:)burun ameliyatı düşünüyorsan öncelikle hiç korkma ,ben oldum tabiki korkularım vardı çok ağrılı falan diyolardı ama oldum ve bittiğinde kendimi hiç bukadar iyi hissetmemiştim.morluğum falan olmadı çok memnunnum doktorumdane ve burnumdan.Karar verip yaptırabilirsin..Ben de düşünüyorum ama acısından çok korkuyorum.. bir de kaç gün sürüyor acı ve de bandaj yani kaç günde normal yaşantıya dönülüyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?