Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar merhaba bu hafta Nisa hastanesinde İhsan Kasapgile ameliyat olacağım ama çok emin olamıyorum. İhsan beye olanlar varmı?

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim .. burun spreyini kullanıyorum içime çekiyorum sıktıktan sonra ama yutuyorum tükürmem gerektiğini söyledi arkadaşım ama olmuyo :/

Benim burnum baya sorunluydu kemik egriligi vardi et vardi birde ucu sarkikti hepsini yapmis doktorum 1.5 saat surmus

bugün tam 1sene oldu. karar sizin. yorum sizin

Eklentiler

• sketch-1479924243550.png
    333,2 KB · Görüntüleme: 750
1sene oldu. karar sizin yorum sizin

Eklentiler

• sketch-1479925241978.png
    335,7 KB · Görüntüleme: 701
Geçen ay Selçuk İnanlı'ya ameliyat oldum. Cumartesi günü kontrol için gittim. 1,5 ay daki burun resimlermi eklemek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• burun2.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 605
  • burun3.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 611
  • Ekran Resmi 2016-11-28 19.03.16.png
    108,1 KB · Görüntüleme: 663
Agri aci olayi cok okmuyor grip geciriyo gibi oluyor oda tum zorluk 3 gune bitiyor artik eskisi gibi zir degil yani allah herkese nasip etsin benim 2 ay bitti cokta memnunun

Ben de düşünüyorum ama acısından çok korkuyorum.. bir de kaç gün sürüyor acı ve de bandaj yani kaç günde normal yaşantıya dönülüyor??
selam:)burun ameliyatı düşünüyorsan öncelikle hiç korkma ,ben oldum tabiki korkularım vardı çok ağrılı falan diyolardı ama oldum ve bittiğinde kendimi hiç bukadar iyi hissetmemiştim.morluğum falan olmadı çok memnunnum doktorumdane ve burnumdan.Karar verip yaptırabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…