Benim normalde de yağlı extra bi yağlanma yok şuan için cildimde ama benim ameliyatım kapalıydı sanırım yağlanma daha çok açıklarda oluyor :)ben sünger gibi bir şeyle yıkıyorum yüzümü kabuklanmalar gitsin diye.. sivilceler var çok fazla birde yağlanma sabah kalktığımda falan yağdan parlıyor yüzüm seninde öylemi ?
Tam istediğim burunResit burak kayan doktorum, sag ust kose eski halim. Bandajlarim yeni cikti suan cok fazla sis burnum ama bu haliyle bile cok seviyorum :)
çok teşekkür ederim, daha güzeli sizin olsun inşallahTam istediğim burun
Merhaba Hakan Bey'e ameliyat oldunuz mu?Ya ben cevap almaya çalışıyorum henüz geri dönmedi.Resimlerimi gönderdim inceledi cok uygunsun estetik olmaya dedi ama henüz fiyat vermedi bekliyorum.Birde kapalı burun ameliyatı mı?Açık burun ameliyat mı yaptı ?
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Hakan beyi araştırıyorum ben de.Ay Allahım tam benim derdimden biriyle ilk gorusmede ayy nerelisiniz karadenizli misiniz cok benziyosunuz burnunuzdan belli muhabbetinden kurtulmak istiyorum ne kadar patavatsizlar var be yeterburnum duser mi sirti coker mi endisesi bende zaten tavan yapmis durumda Allah korusun oyle bisey olsa hayata kuserim heralde bide uc ay evden cikmayi dusunmuyorum morluk sislik vesaire yuzunden bide bi darbe alirim endisesi beni yer bitirir utanmasam odama kimseyi sokmam oyle bisey hahahahahah
Merhaba Birce fotonu paylaşabilir misin rica etsem? Ben de Hakan bey ile görüştüm karar aşamasındayımCnm çok tsk ederim. Doktor beye doğal bir burun istediğimi söyledim yok söyle olsun böyle olsun denedim yüzüme yakışan kesinlikle kalkik ve oyuk olmayan bir burun olsun dedim. Şişlikler indikce tam istediğim gibi bir burun olduğunu anlıyorum. Bu arada doktorumuz sormustunuz Dr. Hakan Gence
Merhaba hangi doktora oldunuz?Henuz bandajlarim cikmadi ciktigi zaman tekrar yukleme yaparim kizlar hepimize gecmis olsun
Resit Burak KayanMerhaba hangi doktora oldunuz?
Doktorunuzun ismi nedir acaba bende İlker beyle görüştün aynı doktor muCok tesekkur ederim ya mutlu oldumm :)) evet özel koçuniversitesi hastanesinde oldum fiyat 4000
Doktorunuzun ismi nedir acaba bende İlker beyle görüştün aynı doktor mu
Tanpon çıkarani duydum 2. Gun ama alçı duymamistim. Belki burnun şişmedi o yüzden çıkardı.Kızlar burun ameliyatı oldum. 2 gün sonra doktor alçı ve tamponları çıkardı. Bu normal mi?
Fotoğrafın var mı merak ettim.Ben Tamer şakrak ' a yaptırdım Cok kotu hemde iki kez kendisi yaptı ve burnumu mahvetti
bende merak ettim.nekadar kotu.olanilirkiBen Tamer şakrak ' a yaptırdım Cok kotu hemde iki kez kendisi yaptı ve burnumu mahvetti
Kızlar bandaj bugün çıktı. Yüzümde gözümde şişlik morluk hiç olamamıştı ama burnum şişmişdoktorumdan ameliyat sonrası gidişattan çok memnunum ama bir an önce insin istiyorum şişler resimleri de ekledim
Teşekkür ederimmm açık teknikMaşallah canım çok güzel Allah acil şifalar versin. Açık teknik mi kapalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?