Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Harika olmus yaa ozelde yaptirmissindir buyuk ihtimal .. fiyat nedir canim
çok teşekkür ederim canım, doktorumun ofisi veya herhangi bir hastanede kaydı yok, hastane kiralıyor. Özel bir hastanede oldum fiyatın içindeydi hastane masrafı 4 bin liraya oldum toplam da

20.gün
burnum kalkık gibi duruyor ama ben kalkık olmasını istememiştim, doktorum şişlikten böyle olduğunu söylüyor inşallah iner bakalım :)
doktorum Bursa da Göktuğ Saraydaroğlu

Eklentiler

• rinoplasti 2016 1eylül.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 812
20.gün
burnum kalkık gibi duruyor ama ben kalkık olmasını istememiştim, doktorum şişlikten böyle olduğunu söylüyor inşallah iner bakalım :)
doktorum Bursa da Göktuğ Saraydaroğlu
Güzel olmuş burnun :) benimde 12. Günüm. Sizin de daha yeni burnunuz? Arada burnunuzun üzerinde sırtında basınç hissediyor musunuz sizde?

Canim deviasyon bende de var biraz aydinlatirmisin beni merak ettim suanki burnunu

Deviasyonun varsa kesinlikle ameliyat ol derim canım.Şu an 20.günümdeyim içten şişliklerim olmasına rağmen çok iyi nefes alıyorum ağızdan nefes almaya gerek duymuyorum artık ki daha şişliklerim incek

Ameliyatla ilgili başka sorun varsa cevaplayabilirim

Güzel olmuş burnun :) benimde 12. Günüm. Sizin de daha yeni burnunuz? Arada burnunuzun üzerinde sırtında basınç hissediyor musunuz sizde?

teşekkür ederim :) alçı varmış gibi hissediyorum üstünde doktorum zamanla geçicek zaten çok sert şuan dedi inşallah geçer en kısa zamanda bakalım :)

teşekkür ederim :) alçı varmış gibi hissediyorum üstünde doktorum zamanla geçicek zaten çok sert şuan dedi inşallah geçer en kısa zamanda bakalım :)
Bende aynı şekildeyim özelliklide dışarıda ayakta uzun süre kaldığımda o his daha da artıyor :) acaba bu burnumuzdaki kabuklanmalar ne zamana geçicek

1 aylık burun ucu ameliyatım doktorum Çağatay Ruhi :)

Eklentiler

• 14333777_10210994166756191_6858743917720760573_n.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 1.113
ben sünger gibi bir şeyle yıkıyorum yüzümü kabuklanmalar gitsin diye.. sivilceler var çok fazla birde yağlanma sabah kalktığımda falan yağdan parlıyor yüzüm seninde öylemi

Bende aynı şekildeyim özelliklide dışarıda ayakta uzun süre kaldığımda o his daha da artıyor :) acaba bu burnumuzdaki kabuklanmalar ne zamana geçicek
ben sünger gibi bir şeyle yıkıyorum yüzümü kabuklanmalar gitsin diye.. sivilceler var çok fazla birde yağlanma sabah kalktığımda falan yağdan parlıyor yüzüm seninde öylemi ?

çok teşekkür ederim canım, doktorumun ofisi veya herhangi bir hastanede kaydı yok, hastane kiralıyor. Özel bir hastanede oldum fiyatın içindeydi hastane masrafı 4 bin liraya oldum toplam da
Doktorunuzun adı ne acaba buradan yada özelden yazabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…