çok teşekkür ederim canım, doktorumun ofisi veya herhangi bir hastanede kaydı yok, hastane kiralıyor. Özel bir hastanede oldum fiyatın içindeydi hastane masrafı 4 bin liraya oldum toplam daHarika olmus yaa ozelde yaptirmissindir buyuk ihtimal .. fiyat nedir canim
Hayır özelde :) sen?Evet canim mukus dan dolayi dir biraz sabret dahada acilir
Devlette mi yaptirdin peki
Ben devlette yaptiricamHayır özelde :) sen?
Doktor Nasıl? İyi bir doktor mu? Önceki hastalarıyla görüşebildin mi hiçBen devlette yaptiricamumarim.sanslilardan olurum ne diyim
Doktorunun adını yazabilir misin ozeldençok teşekkür ederim canım, doktorumun ofisi veya herhangi bir hastanede kaydı yok, hastane kiralıyor. Özel bir hastanede oldum fiyatın içindeydi hastane masrafı 4 bin liraya oldum toplam da
Gorusemedim canim.burda biri konu acmis o doktorla ilgili galiba reklam.amacliydi hic aktif degil cunku o.kizin ve 2 kisinin daha burni cok da harika degildi idare ederdi isteDoktor Nasıl? İyi bir doktor mu? Önceki hastalarıyla görüşebildin mi hiç
Güzel olmuş burnun :) benimde 12. Günüm. Sizin de daha yeni burnunuz? Arada burnunuzun üzerinde sırtında basınç hissediyor musunuz sizde?20.gün
burnum kalkık gibi duruyor ama ben kalkık olmasını istememiştim, doktorum şişlikten böyle olduğunu söylüyor inşallah iner bakalım :)
doktorum Bursa da Göktuğ Saraydaroğlu
Canim deviasyon bende de var biraz aydinlatirmisin beni merak ettim suanki burnunu
Güzel olmuş burnun :) benimde 12. Günüm. Sizin de daha yeni burnunuz? Arada burnunuzun üzerinde sırtında basınç hissediyor musunuz sizde?
Bende aynı şekildeyim özelliklide dışarıda ayakta uzun süre kaldığımda o his daha da artıyor :) acaba bu burnumuzdaki kabuklanmalar ne zamana geçicekteşekkür ederim :) alçı varmış gibi hissediyorum üstünde doktorum zamanla geçicek zaten çok sert şuan dedi inşallah geçer en kısa zamanda bakalım :)
benim 10. günüm bugün ameliyat günü dışında 11. gün sayılıyor, kabuklanmalar bitti diyebilirimBende aynı şekildeyim özelliklide dışarıda ayakta uzun süre kaldığımda o his daha da artıyor :) acaba bu burnumuzdaki kabuklanmalar ne zamana geçicek
ben sünger gibi bir şeyle yıkıyorum yüzümü kabuklanmalar gitsin diye.. sivilceler var çok fazla birde yağlanma sabah kalktığımda falan yağdan parlıyor yüzüm seninde öylemi ?Bende aynı şekildeyim özelliklide dışarıda ayakta uzun süre kaldığımda o his daha da artıyor :) acaba bu burnumuzdaki kabuklanmalar ne zamana geçicek
1 aylık burun ucu ameliyatım doktorum Çağatay Ruhi :)
Doktorunuzun adı ne acaba buradan yada özelden yazabilirmisiniz?çok teşekkür ederim canım, doktorumun ofisi veya herhangi bir hastanede kaydı yok, hastane kiralıyor. Özel bir hastanede oldum fiyatın içindeydi hastane masrafı 4 bin liraya oldum toplam da
Resit burak kayan doktorum, sag ust kose eski halim. Bandajlarim yeni cikti suan cok fazla sis burnum ama bu haliyle bile cok seviyorum :)Doktorunuzun adı ne acaba buradan yada özelden yazabilirmisiniz?
Cok dogal gozukuyor hayirli olsun1 aylık burun ucu ameliyatım doktorum Çağatay Ruhi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?