Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Benimde 1 ayim doldu önden şiş olduğu için düzgün durmuyor ama yandan bu şekilde keşke biraz daha kavisli ve kalkik isteseydim doğal olsun dedim pişman oldum

Eklentiler

• 2016-09-15 01.20.46-1-1-1.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 538
  • 2016-09-15 01.07.18-1-1.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 602
İyi günler burun estetiği oldum 10 gunonce burun ucum top gibi duruyor odem den mi

Kızlar, burun estetiği sonrası sizinde burnunuz tıkandı mı? Ben 10 gün önce ameliyat oldum ve burnum bazen bildiğin grip gibi akıyor bazende kupkuru ve tıkalı oluyor çok sinir bozucu bi durum. Düzeliyor mu bu? ve ne kadar Zaman alıyor? Şuan tıkalıyım güzel nefes alamıyorum ve sesli nefes alıyorum çok moralim bozuldu

Ben olan bircok kisiyle konustum canim yaklasik 4-5 arkadasim da en az nefes olayi icin 1-2 ay sabretmemiz gerektigini soyluyo bende ayni durumdayim. Cok gecmis olsun

Ben olan bircok kisiyle konustum canim yaklasik 4-5 arkadasim da en az nefes olayi icin 1-2 ay sabretmemiz gerektigini soyluyo bende ayni durumdayim. Cok gecmis olsun
Herhalde içerdeki kabuklanmalardan ve ödemlerden dolayı böyle dikişlerde duruyor benim sanırım 11. günüm daha. Umarım Zaman geçtikçe nefes alıp verişimizde düzelir. Burnunuzu temizlerken ne kullanıyorsunuz? Ben bruno Okyanus suyu ve fucidin kullanıyorum

Ben sadece tonimer spray kullaniyorum, kabuklanmalar tampon alci cikarirken temizlenmedi mi? Bende suan kabuklanma yok 8. Gunum gerci kendim kulak cubugu ile temizledim 3.4. Gunlerimde sonrasinda bidaha olusmadi tampon alinirken doktor hatta sasirdi kabuklanmalarin cok az olmasina temizlemeye gerek duymadi. Yuz temizligini nasil yapiyorsunuz ben burnuma dokunamiyorum hic korkuyorum nasil temizliycem

Tampon alındıktan sonra temizlendi fakat sonradan oluştu bunlar burun deliklerinin hemen yanımda üstte çok sert kurumuş kan parçacıkları var bir türlü düşmüyorlar bende korkuyorum almaya dikişe falan zarar veririm diye. Baya etkiyorlar nefesimi ben normal yüz temizleme jeliyle yıkıyorum yüzümü ama burun bölgesi çok hassas cidden çok narin üzerinden geçiyorum yavaşça çünkü sert bastırınca benimde acıyor hatta her hangi bir harekette bile burnumu hissediyorum acı değil ama o hissi biliyorsundur :)

Kbb ye mi
Plastik cerraha mi yaptirdin canim

Kbb ye mi
Plastik cerraha mi yaptirdin canim
KBB'de iyi bir doktora yaptırdım canım ve her şekilde çok mutluyum burnumun görünüşünden. Şuan tek problemim nefes aslında nefes alabiliyorum ama hırıltılı ve nedenini çözdüm Meğersem tam böyle üst ortalarda her iki burun deliğinin içerisinde de iğrenç Kocaman kurumuş mucus var Çünkü tamponlar çıktıktan sonra burnumu nefes almada hiç sorunum olmamıştı hatta çok fena nefes alıyordum önceden koku duyum bu kadar iyi değildi mesela. Ama Atel çıktıktan sonra benim burun akıntım çok oldu onlar orda kurumuş kalmış şuan onları Nasıl çıkaracağımı düşünüyorum kara kara :)

Evet canim mukus dan dolayi dir biraz sabret dahada acilir
Devlette mi yaptirdin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…