- 22 Temmuz 2016
- 57
- 11
- 3
- 31
Canim deviasyon bende de var biraz aydinlatirmisin beni merak ettim suanki burnunuTeşekkür ederim canım :)
Deviasyon vardı bende baya ciddi derecede şu anda iyi nefes alıyorum içinin şiş ve tam temizlenmemiş olmasına rağmen.
canım yakışmış hayırlı olsun :) pek şiş de durmuyor ödemin az sanırım :)15. günümden :)) yorumlarınızı bekliyorummmEki Görüntüle 1885873
Canim ozele mi yaptirdin fiyati nedir harika bir kavis goruyorum gule gule kullan15. günümden :)) yorumlarınızı bekliyorummmEki Görüntüle 1885873
İyi günler burun estetiği oldum 10 gunonce burun ucum top gibi duruyor odem den miCanım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...
Çok güzel olmuş revizyon dan sonraki halimiHer şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Cok tesekkur ederim ya mutlu oldumm :)) evet özel koçuniversitesi hastanesinde oldum fiyat 4000Canim ozele mi yaptirdin fiyati nedir harika bir kavis goruyorum gule gule kullan
Tesekkur ederim :) burun ucumda ödem var onun disinda cok sis olmadicanım yakışmış hayırlı olsun :) pek şiş de durmuyor ödemin az sanırım :)
Ben olan bircok kisiyle konustum canim yaklasik 4-5 arkadasim da en az nefes olayi icin 1-2 ay sabretmemiz gerektigini soyluyo bende ayni durumdayim. Cok gecmis olsunKızlar, burun estetiği sonrası sizinde burnunuz tıkandı mı? Ben 10 gün önce ameliyat oldum ve burnum bazen bildiğin grip gibi akıyor bazende kupkuru ve tıkalı oluyorçok sinir bozucu bi durum. Düzeliyor mu bu? ve ne kadar Zaman alıyor? Şuan tıkalıyım güzel nefes alamıyorum ve sesli nefes alıyorum çok moralim bozuldu
Herhalde içerdeki kabuklanmalardan ve ödemlerden dolayı böyleBen olan bircok kisiyle konustum canim yaklasik 4-5 arkadasim da en az nefes olayi icin 1-2 ay sabretmemiz gerektigini soyluyo bende ayni durumdayim. Cok gecmis olsun
Ben sadece tonimer spray kullaniyorum, kabuklanmalar tampon alci cikarirken temizlenmedi mi? Bende suan kabuklanma yok 8. Gunum gerci kendim kulak cubugu ile temizledim 3.4. Gunlerimde sonrasinda bidaha olusmadi tampon alinirken doktor hatta sasirdi kabuklanmalarin cok az olmasina temizlemeye gerek duymadi. Yuz temizligini nasil yapiyorsunuz ben burnuma dokunamiyorum hic korkuyorum nasil temizliycemHerhalde içerdeki kabuklanmalardan ve ödemlerden dolayı böyledikişlerde duruyor benim sanırım 11. günüm daha. Umarım Zaman geçtikçe nefes alıp verişimizde düzelir. Burnunuzu temizlerken ne kullanıyorsunuz? Ben bruno Okyanus suyu ve fucidin kullanıyorum
Tampon alındıktan sonra temizlendi fakat sonradan oluştu bunlar burun deliklerinin hemen yanımda üstte çok sert kurumuş kan parçacıkları var bir türlü düşmüyorlar bende korkuyorum almaya dikişe falan zarar veririm diye. Baya etkiyorlar nefesimiBen sadece tonimer spray kullaniyorum, kabuklanmalar tampon alci cikarirken temizlenmedi mi? Bende suan kabuklanma yok 8. Gunum gerci kendim kulak cubugu ile temizledim 3.4. Gunlerimde sonrasinda bidaha olusmadi tampon alinirken doktor hatta sasirdi kabuklanmalarin cok az olmasina temizlemeye gerek duymadi. Yuz temizligini nasil yapiyorsunuz ben burnuma dokunamiyorum hic korkuyorum nasil temizliycem
Dunyanin en guzel burnuHenuz bandajlarim cikmadi ciktigi zaman tekrar yukleme yaparim kizlar hepimize gecmis olsun
Harika olmus yaa ozelde yaptirmissindir buyuk ihtimal .. fiyat nedir canimHenuz bandajlarim cikmadi ciktigi zaman tekrar yukleme yaparim kizlar hepimize gecmis olsun
Kbb ye miKızlar, burun estetiği sonrası sizinde burnunuz tıkandı mı? Ben 10 gün önce ameliyat oldum ve burnum bazen bildiğin grip gibi akıyor bazende kupkuru ve tıkalı oluyorçok sinir bozucu bi durum. Düzeliyor mu bu? ve ne kadar Zaman alıyor? Şuan tıkalıyım güzel nefes alamıyorum ve sesli nefes alıyorum çok moralim bozuldu
KBB'de iyi bir doktora yaptırdım canım ve her şekilde çok mutluyum burnumun görünüşünden. Şuan tek problemim nefes aslında nefes alabiliyorum ama hırıltılı ve nedenini çözdüm Meğersem tam böyle üst ortalarda her iki burun deliğinin içerisinde de iğrenç Kocaman kurumuş mucus var Çünkü tamponlar çıktıktan sonra burnumu nefes almada hiç sorunum olmamıştı hatta çok fena nefes alıyordum önceden koku duyum bu kadar iyi değildi mesela. Ama Atel çıktıktan sonra benim burun akıntım çok oldu onlar orda kurumuş kalmış şuan onları Nasıl çıkaracağımı düşünüyorum kara kara :)Kbb ye mi
Plastik cerraha mi yaptirdin canim
Evet canim mukus dan dolayi dir biraz sabret dahada acilirKBB'de iyi bir doktora yaptırdım canım ve her şekilde çok mutluyum burnumun görünüşünden. Şuan tek problemim nefes aslında nefes alabiliyorum ama hırıltılı ve nedenini çözdüm Meğersem tam böyle üst ortalarda her iki burun deliğinin içerisinde de iğrenç Kocaman kurumuş mucus var Çünkü tamponlar çıktıktan sonra burnumu nefes almada hiç sorunum olmamıştı hatta çok fena nefes alıyordum önceden koku duyum bu kadar iyi değildi mesela. Ama Atel çıktıktan sonra benim burun akıntım çok oldu onlar orda kurumuş kalmış şuan onları Nasıl çıkaracağımı düşünüyorum kara kara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?