Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Resimleri yeni gördüm burnun güzel olmus üstelik 500 tl bedava ya :) peki sgk li mi bu fiyati verdi doktor ?

80 tl mi??? Cok merak ettim bikac fotograf atabilir misiniz?

Öncesi de cok sorunlu degildi sanirim. Güle güle kullanin burnunuzu yakismis yüzünüze. 80 tl'ye bu ameliyati yapan doktoru da kutlamak lazim.
Çoğu kişi taniyamiyor beni öyle soyleyim baya bi kemerliydi. Tsk ederim ilk aylarda sis olduğu için korktum öyle kalcak diye doktorum kızdı bu burunu normal şartlarda 10 bin tlye yapiyorlar demişti

Çoğu kişi taniyamiyor beni öyle soyleyim baya bi kemerliydi. Tsk ederim ilk aylarda sis olduğu için korktum öyle kalcak diye doktorum kızdı bu burunu normal şartlarda 10 bin tlye yapiyorlar demişti
Evet ben ancak 3 ameliyatla istedigim formu buldum. Ödedigim miktari hic yazmiyorum bile.. doktorunuz kim peki?

Sanırım doktor tanıdığınız olduğu için size uyguna yaptı baya baya uyguna yapmış hatta:)

Kızlar bugün 4'te ameliyattan çıktım. 5'ten beri hafif olarak sürekli kanamam var normal mi? Hafif hafif sızıyor kan. Bir de ameliyat sonrası sizde baş ağrısı oldu mu? Böyle sanki baskı varmış gibi. Sizin burunlarınız ağrıdı sızlıyor sanki Berbatım şuanda

Geçmiş olsun cnm kanama normal ama agrin olmaması lazım çünkü damardan ağrı kesiciler veriliyor

geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum....
Ayyy ilk günnnn.
2 yastıkla yaslan, yat canım.
Ağrı kesicini ihmal etme.
Kimisinde çok ağrı olur,kiminde az. Benim hastanede ağrım oldu, Ağrı kesici yaptılar damardan gece yarısı, daha sonra yapamayız bu son dediler, geçmedi. Ben de
eve geldim, gelince de ağrı kesici içtim, ağrım baya bi azalmıştı.

Uyuyamıyorum zaten öyle çok ağrımıyor fakat sızlıyor özellikle ucu cidden çok rahatsız edici bir hismiş Sizin kaçıncı gününüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…