Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Bende geçen hafta oldum bu hafta atel ve dikisler çıkacak bora karaaliye oldum atel olduğu için daha tam goremedimyarın gorcem inşallah güzel olmustur

Buda çok fazla doğal yaptirmasan da olurmuş ama yinede güzel olmus

Öğretmenim, öğrencilerin diline düşmek istemedim o yüzden doğal istedim. Evet, fazla doğal yapmış galiba çünkü çoğu meslektaşım fark etmedi ameliyat olduğumu. Doktor 5.ayda istiyorsan kaldırırım, basit bir işlem dedi. Yazın da ameliyat olmak istemiyorum bakalım

Olmasanda olur çünkü güzel olmuş yani gerek bile yok ameliyat olmana yuzune yakismis

kızlar biri 1 haftalık diğeri 50 günlük arada ne kadar fark var. Gerçekten zamanla delikler eşitlenir ki zamanla daha da eşitlenecek zaten hiçbir insanın burun delikleri eşit değil doktorlardan da böyle bir kusurszluk beklemek saçma olur.

Eklentiler

• 2016-03-17-16-48-52-735.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 887
Suan biraz daha iyi gorunuyo

Dokuz ayi geride biraktim

Eklentiler

• CYMERA_20160317_211754.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 941
Benim deliklerim esit valla bence o doktorun kabiliyetsizligi

Eklentiler

• IMG_20160213_171400.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 1.092
arkadaşlar merhaba ben bugün üye oldum.burun estetiği olalı tam 4 ay 1 gün oldu.Eskişehir Yunus Emre hastanesin de Mustafa Melih Demirbüken hocaya ameliyat oldum.kendisi kbb uzmanı ve hiç ücret ödemedim.Cidde nefes problemim vardı hem estetik hem nefes problemim çözüldü ilk ay ve dün ki resmim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…