Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba arkadaşlar 20 gun oldu estetik burun ameliyati oldum sol taraf burun ıcı çok rahatsız ediyor beni sağ ve sol duvarlar birbirine değin ce bir agri oluyor bende anlayamadim içindeki etler şişiyor daha onceden hiç bir problemim yoktu böyle gerilme oluyor değişik bir tarifi var sanki doktor icinde deligi daraltmis gibi hissediyorum kasiliyor bu agri beni deli etti psikolojim bozuldu keşke yapmasaydim dedirtiyor benim gibi sorun yaşayan varmidir yada gecicekmi çok rahatsız ediyor beni

Can'ım bayıldım burnunla maşallah ya

7 günlük burnum alcım yeni çıktı burnumda hala sislikler var 2 gün sonrada bantları çıkartabilirsin dedi doktorum

Kızlar ben Almanya da yaşıyorum ve 8 gün önce 2. burun ameliyatımı oldum. Yazdıklarınızı okudum da sizin alçılar çok kısa süre kalmış burnunuzda burda alçılar 2 hafta kalıyor burunda

Merhaba hanımlar benden ankaradayım .dr Zühtü demirle görüştüm birde persembe gunu dr sühan ayhanla goruscem bu doktorlara aranizda burun estetigi yaptiran varmi varsa bilgi verebilirmi ?

Kızlar ben Almanya da yaşıyorum ve 8 gün önce 2. burun ameliyatımı oldum. Yazdıklarınızı okudum da sizin alçılar çok kısa süre kalmış burnunuzda burda alçılar 2 hafta kalıyor burunda
Kritik sure ilk 2 hafta zaten. Darbeye, carpmaya tedbir olarak 2 hafta alcili dolanan da var burda.
Bizim doktorlar bize guveniyor demek, ilk hafta alciyi aliyor :) ama sıkı sıkı tembihliyor :))
Uzun sure kalinca bir de alerjik reaksiyon falan oluyor

Kızlar dün atelim çıktı 11.günümdeyim ama gözlerim birbirinden uzak duruyo boş boş bakıyorum ifadem değişti bu geçici bir durum mudur sizde de oldu mu çok moralim bozuk

G
Kızlar dün atelim çıktı 11.günümdeyim ama gözlerim birbirinden uzak duruyo boş boş bakıyorum ifadem değişti bu geçici bir durum mudur sizde de oldu mu çok moralim bozuk
Geçici canım tabi ki göz arandaki kemiği kırınca şişlik oluşuyor o da gözleri uzaklaştırıyor zamanla geçer telaş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…