Sağol canım darısı sana olsun..çok ağrılı değil bence korkulduğu kadar değilAnladim canim dilerim ki sonuctan cok memnun olursun :) tekrardan gecmis olsun
Korkmana gerek yok doktorun iyiyse bence hiç korkma benim hiç agrim olmadı şişliklerim de cok az morluklarda cizgi kadar küçük bişeydi zaten sorunsuz gayet rahat gectı tamponsuz amelıyat oldum kanamamda bı ıkı gün surdu oda az azdıOncelikle gecmis olsun canim.. Bende haftaya olacagim sislikler morluklr falan ne derecydi bide agri cok oluyormu
Sana da geçmiş olsun canım tekrardan mı aneliyat olacaksın yoksa ?korkma canım benimkineyeterli kıkırdak bırakmamiş ondan düştü benim yaptıgım bişeyden degil seninki iyi görünüyor
Bende sivilce olmadi ama siyah nokta ve soyulmalarim oldu ameliyat nasil gecti bakalim
Tesekkur ederim tabiki oldu bi sabah cok sisiyordu bazi bolgelerde ozellikle orantisizliklar oluyordu zamanla azaldi hepsi :)Ohh süper ilerliyor Mervecim çok güzel :)
Senin bu süreçte hiç beğenmediğin zamanlar oldu mu merak ediyorum?
Tesekkur ederim tabiki oldu bi sabah cok sisiyordu bazi bolgelerde ozellikle orantisizliklar oluyordu zamanla azaldi hepsi :)
Korkmana gerek yok doktorun iyiyse bence hiç korkma benim hiç agrim olmadı şişliklerim de cok az morluklarda cizgi kadar küçük bişeydi zaten sorunsuz gayet rahat gectı tamponsuz amelıyat oldum kanamamda bı ıkı gün surdu oda az azdı
düşünüyorum canımm sürekli araştırıyorumSana da geçmiş olsun canım tekrardan mı aneliyat olacaksın yoksa ?
İnşallah tatlım nefes alabilirim 2. Hafta morlukları nin geçmesi çok güzel benimde öyle olur umarım çünkü 15 inde ameliyat olup 1 martta ise başlıcamBen silikon tampon gakcak saniyodim bildihin gazli bez vardi 3 gun durdu ve burundan tabiki hic nefes alamadim ki en zorlusu da 3 gundu agrim olmamasina ragmen nefes alamamak zor gelmisti bana... Tampon cikarkende aci yada agri olmadi saniyelik bi sizi oldu.. Benim 2. Haftam morluklarik hic kalmadi ama sisligim var oda zamanla gecicek insallah :)
Ben silikon tampon gakcak saniyodim bildihin gazli bez vardi 3 gun durdu ve burundan tabiki hic nefes alamadim ki en zorlusu da 3 gundu agrim olmamasina ragmen nefes alamamak zor gelmisti bana... Tampon cikarkende aci yada agri olmadi saniyelik bi sizi oldu.. Benim 2. Haftam morluklarik hic kalmadi ama sisligim var oda zamanla gecicek insallah :)
ya ben onlemımı aldım zaten jel yuz maskesı aldım onu amelıyattan sonra yuzume takıcam morluklara ve sıslıklere cok ıyı gelıyormus odem olusmasını yarıya ındırıyormus :)) buz gorevı gordugu ıcın
Çok geçmiş olsun canim inşallah hersey istediğin gibi olurAmeliyattan 2 saat sonra cektm cok şkr iyi sol gözüm yaşariyor sürekli e ben de tampon var agrtyr biraz öyle kan falan da gelmedi morarma da yok az şişknlik var.
Merhaba gecmis olsun !
Benim sizlere Danismak istedigim bir konu var.
Burnumda et ve kemik egriligi var bir hafta sonra ameliyat olacagim doktoruma burnumdan Cok memnun olmadigimi anlattim fakat kalin derili oldigumu soyledi derimi degistirmek mumkun olamayacagîdan bana burnumun kenarlarini kuculteceginden ve ondén kaldiracagîndan bahsetti .cok biyuk bir degisiklik bekleme dedi .kararsiz kaldim Ben yurtdisindayim burda gordugum gibi ffotograf czkmedi bilgisayarda guzel bir burun yapip sana gosterebilirim a ma farkli olur felan dedi sizce ne dusunmeliyim?
Merhaba gecmis olsun !
Burnumda et ve kemik egriligi var bir hafta sonra ameliyat olacagim doktoruma burnumdan Cok memnun olmadigimi anlattim fakat kalin derili oldigumu soyledi derimi degistirmek mumkun olamayacagîdan bana burnumun kenarlarini kuculteceginden ve ondén kaldiracagîndan bahsetti .cok biyuk bir degisiklik bekleme dedi .kararsiz kaldim Ben yurtdisindayim burda gordugum gibi ffotograf czkmedi bilgisayarda guzel bir burun yapip sana gosterebilirim a ma farkli olur felan dedi sizce ne dusunmeliyim?
Doktorun kimMerhaba gecmis olsun !
zaman zaman gelen iltihap kan sümük her neyse onlar tıkanma yapmış olabilir benim de silikon tampondu kapanıp açılıyodu. merak etme :)Kızlar bende silikon var ama burundan nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?