Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

sanırım 2 bın odeyecegım devletın standart fıyatlarıymıs galıba :) 2 hafta sonra senı bılgılendırmeye baslarım ben dılerım kı sedat tatardan memnun olurum cunku 2. amelıyatı dusunmek bıle kötü edıyor benııı

Allah korusun canımm yorumları iyi inşallah iyi olur içini ferah tut birde tam istedıgın burnu görsel olarak göster bence yani beklentini bilsin en azından haftaya hangi gün?

Allah korusun canımm yorumları iyi inşallah iyi olur içini ferah tut birde tam istedıgın burnu görsel olarak göster bence yani beklentini bilsin en azından haftaya hangi gün?

amin canım ınsallah ..persembe sabah yatıs canım persembe amelıyat oluyorum

Anladım cnm haklısın birde o dikiş atma işlemini arkadaşım yaptırdı baş ağrısı yapmış vede burnu kıkırdaksız kaldırınca delikler çok bariz görünüyor rahatsız edici bir durum umarım istediğin gibi olur

Arkadaşlar bende dün burun estetiğimi yaptırdım,şimdilik herşey yolunda inşallah sonrasıda böyle olur..

Kac yil mi :) 6 ay oncesinde yaptirdim . :)
Merhabalar yeni üyeyi ne kınu acmayı becerebildim nede buraya yazmayı anca cevapla bölümünden yapabılıyorum bende ameilyat oldum fikirkerinize ihtiyacım var 40. Günüm sorukarmda var doktrum bana masaj vermedi tamponsuz da oldum ben burnmu yaptrdgmı pek kimse anlamıyor sadece küçüldügünü farkedyrkar ama tanımayan hıc estetık oldugumu anlamaz bile bu iyi bişeymi bilemedim bide burnumun üstü pütür pütür cokta yaglanıyor yıkama helide kullanıyorum bazen burnum sertleşiyor gıdıklanyrda hatta bazen yani yüzümde bı agırlık hissedyrum ben normal mi bunlar ? Esneme hapşurma burun içini kulak çöpüyle temizleme şekli bozarmı ? Tıkanıklata hala var bende burnumda hala cok şiş off cok soru sordum ama merakta edıyorum doktprumu arayıpta sormaya cekınıyorum fotograflarımıda atmayı ogrendgım zaman gostermekte ısterım

O YAĞLANMAYA ÇARE BULAMIYOSUN ZAMANLA GECİYOR KENDİLİĞİNDEN BEN FIRCA YARDIMIYLA BOL BOL PUDRA SÜRÜYORDUM TIKANIKLIKTA KABUK DÜŞÜNCE GEÇİYOR DEDİLER AMA BENİM HALA DEVAM EDİYO SENİN GEÇEBİLİR AMA.CEVAPLA KISMINA GİRDİKTEN SONRA DOSYA EKLE VAR ORDAN FOTOGRAF EKLERSEN FİKRİMİZİ DE SÖYLERİZ :)

Tesekkür ederim en yakın zamanda fotografımı eklicem peki o dedıgım esneme sag sol yatma tabı yastıga degdırmeden kulak çubuguyla temızlemek sekli bozarmı kacıncı aydan sonra şekil artık bozulmaz acaba ilk üç aymı tehlikli annem kızıyor burun deliklerini büyüteceksin diye olurmu ki öyle

burun ucunu peçeteyle aşagı ceker gibi yapma o yeterli bence tabi yastıgı yüksek kullanmakta onun haricinde zannetmiyorumm esneme hapşurma doğamızda var zaten istesekte engelleyemeyiz takılma bişey olmaz ilk şekli güzelse sonra bozulmaz benim ameliyattan cıktıgımda burun ucum zaten 90 dereceydi şimdi düştü biraz kalkık yapınca normale iniyor benimkini öyle yapmamiş ama

Eklentiler

• image.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 338
belli zaten canım çok şiş olduğu şuan şiş olmasına ragmen şekli güzel duruyor bence. kalkıklıgıda tam iyi umarım düşmez
Yaaa inşallah düşmez durduk yere düşmez heralde doktoruma sormştum ben düşermi diye yok demişti korktum şimdi teşekkür ederim

Arkadaşlar bende dün burun estetiğimi yaptırdım,şimdilik herşey yolunda inşallah sonrasıda böyle olur..

Oncelikle gecmis olsun canim.. Bende haftaya olacagim sislikler morluklr falan ne derecydi bide agri cok oluyormu

Yaaa inşallah düşmez durduk yere düşmez heralde doktoruma sormştum ben düşermi diye yok demişti korktum şimdi teşekkür ederim
korkma canım benimkineyeterli kıkırdak bırakmamiş ondan düştü benim yaptıgım bişeyden degil seninki iyi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…