Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar burnum 3 aylık oldu fakat belli bi mavisin yok gibi geliyor sizce daha değişir mi? Yoksa 2. Bi ameliyat mı gerek belli bi kavis için

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 479
  • image.jpeg
    image.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 459
Kızlar burnum 3 aylık oldu fakat belli bi mavisin yok gibi geliyor sizce daha değişir mi? Yoksa 2. Bi ameliyat mı gerek belli bi kavis için
Bu pisikolojiyi bilmiyorum, ama benim icin 2. Ameliyati dusunmek bile beni 1. Ameliyattan vazgecirtiyor.
Bu arada ameliyat olmadim ama cok ameliyat olanlara baktigimdan, odem varsa hala ki 3 aylik mutlaka vardir, 6 aydan sonra daha belli oluyor beklemek lazim, birazcik bir kavis gelirse burnunuz cok guzel olucak. Su andada 3 aylik bir burun icin gayet guzel.

Bu pisikolojiyi bilmiyorum, ama benim icin 2. Ameliyati dusunmek bile beni 1. Ameliyattan vazgecirtiyor.
Bu arada ameliyat olmadim ama cok ameliyat olanlara baktigimdan, odem varsa hala ki 3 aylik mutlaka vardir, 6 aydan sonra daha belli oluyor beklemek lazim, birazcik bir kavis gelirse burnunuz cok guzel olucak. Su andada 3 aylik bir burun icin gayet guzel.
Çok tesekkürler insallah öyle olur beklediğim gibi bi sonuç olur

İnan hiç öngöremiyorum ne desem yanlış olur üzülmene sebep olmakta istemiyorum.
Genelde ilk aylarla 1.yıl sonunda değişiklik baya olur ama senin kemer alınmamış kavis verilmemiş gibi mutlaka şişlikler inicektir ama şekil olarak nasıl olur bilemedim :/
Kavisli çok az olsunn demiştim ama burun yapısını gösteren bir kavisli olsun dedim artık doğal olsun dedim diye bu burnu yaptı dışardan görenler anlamıyo bile burnum aynı eski burun gibi. Ama doktor düzeltmek dedi 3 gün önce ama pek ikna olamıyorum

evet onu bende gordum fakat kendısı galıba en son 2014 gırmıs yoksa onada yazdım ama cevap hala yok amelıyat olmama cok az bır zaman kaldı
ama şöyle birşey dikkatimi çekti onun bahsettiği sedat tatar ankarada yani doktor daha önce ankaradaysa aynı kişi değilse farklı kişilerden bahsediliyor olabilir ne zaman ameliyat olacaksın?

burnun yüzüne cok yakışmış bence kaviside var ucunun kalkıklıgıda tam bence hiç 2. ameliyat düşünme. bunuda 2. ameliyat olmak isteyen biri olarak söyl,yorum :)

Daha önce meme ameliyatı oldugum icin korkum yok canım. Senın ilk ameliyatun mı olacak? Birde evet gerçekten daha demin kaşlarımı aldırdım adetimin ilk günü ya her yerim şişti yüzümde kızardı hiç bu kadar olmazdı

ben oldum bitti ameliyatımı 2 ay oldu :)

ama şöyle birşey dikkatimi çekti onun bahsettiği sedat tatar ankarada yani doktor daha önce ankaradaysa aynı kişi değilse farklı kişilerden bahsediliyor olabilir ne zaman ameliyat olacaksın?

yok aynı kişi canım sedat tatar daha onceden ankaradaymıs eylulden berı kayserıde sanırım

burnun yüzüne cok yakışmış bence kaviside var ucunun kalkıklıgıda tam bence hiç 2. ameliyat düşünme. bunuda 2. ameliyat olmak isteyen biri olarak söyl,yorum :)
Teşekkür ederim burun sırtının orta kısımlarında ödemler var Zaman'la inerse belki de daha tatmin olacam. Siz neden revizyon düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim burun sırtının orta kısımlarında ödemler var Zaman'la inerse belki de daha tatmin olacam. Siz neden revizyon düşünüyorsunuz?
benim burun ucuma yeterli kıkırdak kullanmadıgı için çökme ve düşme oldu oda nefes problemi yaratıyo yoksa kavis kısmında sorun yok

Back