Sayende Muhammet Pamukçu ile tanıştım ve kısmetse 20 Haziranda gidip ameliyat günü kararlastıracağım. İnşallah benimkini de seninki gibi güzel yapar :) Senin öncesi halin benimki gibi. Allah yardımcım olsun :) Teşekkür ederim sana.Bes aylik burnumm :)Eki Görüntüle 1542628
Senin adina cok sevindim canim umarim istedigin gibi bir burnun olurSayende Muhammet Pamukçu ile tanıştım ve kısmetse 20 Haziranda gidip ameliyat günü kararlastıracağım. İnşallah benimkini de seninki gibi güzel yapar :) Senin öncesi halin benimki gibi. Allah yardımcım olsun :) Teşekkür ederim sana.
Özelden yollayabilirsem önden de fotoğraf yollim tatlım sana, ben memnunum doğal dursun istemiştim zaten sen neden memnun diilsin ki?Çok güzel görünüyo önden nasıl acaba merak ettim benimde yanlardan güzel önden iyi değil
Canım ya hala bariz odemler var ve yamuk duruyo bazen ödemlerden diyorum bazen yok yok olmadı bu yamuk diyorumÖzelden yollayabilirsem önden de fotoğraf yollim tatlım sana, ben memnunum doğal dursun istemiştim zaten sen neden memnun diilsin ki?
Teşekkür ederim,Canim gecmis olsun cok gzl doktorun kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?