Dr nuz kim canimBuda benim 8 günlük
Bencede gayet dogal duruyo sevindim sizin adinizaDoktorum cem payaslı gerçekten sadece doğallktn yana
canım hangi dr yaptırdın ne ücreti ne kadar?Çok teşekkür ederim :)
hiç korkma, benim canım hiç acımadı aksine tampon çıkınca rahatladım :) geçmiş olsunKizlarbugun 3. Günüm yarın tampon çıkacak Zor oluyormu
Teşekkür Ederim inşallah benimde öyle olurhiç korkma, benim canım hiç acımadı aksine tampon çıkınca rahatladım :) geçmiş olsun
Güzel olmuş ameliyat olali ne kadar oldu ? :)Bu da benim ki :)
Teşekkürler 1 yıl olduGüzel olmuş ameliyat olali ne kadar oldu ? :)
Malesef canım bendede odemler var ilk haftalarda bariz yamuktu burnum şimdi 73.gunumdeyim ve biraz biraz azalıyor yamuk guru num yanlardan güzel ama onden yamuk görünüyo odemler yüzünden şimdilik çagresiz bekliyorumKızar tamponun çıktı ikinci alciyi koydu ama çok ödem olmuş dedi ve 9. Gunumdeyim çarşamba çıkaracak bana çıkınca begenmezsin üzülürsun dedi bir iki ay anca duzelirmis başına gelen varmı
Çok güzel görünüyo önden nasıl acaba merak ettim benimde yanlardan güzel önden iyi değilBu da benim ki :)
Off çok uzun süre teşekkür ederim mecbur beklicez inşallah sonunda uzulmeyizMalesef canım bendede odemler var ilk haftalarda bariz yamuktu burnum şimdi 73.gunumdeyim ve biraz biraz azalıyor yamuk guru num yanlardan güzel ama onden yamuk görünüyo odemler yüzünden şimdilik çagresiz bekliyorum
merhaba bende revizyon dusunuyorum.doktorunuzun aldıgı ücret nedir.Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Bende de aynı şekilde ödem var şuan 32.günüm ve önden biraz yamuk gibi duruyor ama doktora baktırdım ödemler var ve eşit şekilde inmemiş o yüzden 3.ayına kadar inecek onlar düzelecek dedi sabırla beklemek gerek.Malesef canım bendede odemler var ilk haftalarda bariz yamuktu burnum şimdi 73.gunumdeyim ve biraz biraz azalıyor yamuk guru num yanlardan güzel ama onden yamuk görünüyo odemler yüzünden şimdilik çagresiz bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?