Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

[photo=medium]1232526[/photo] [photo=medium]1232527[/photo] [photo=medium]1232528[/photo] 9 aylik burnum doktorumun ellerine saglik (doç.dr Fatih Uygur)

YUSUF CAN BEY KESİNLİKLE KIZLAR

Eklentiler

• ben.jpg
    347,3 KB · Görüntüleme: 1.586
  • ben12.jpg
    183,3 KB · Görüntüleme: 1.421
Kızar tamponun çıktı ikinci alciyi koydu ama çok ödem olmuş dedi ve 9. Gunumdeyim çarşamba çıkaracak bana çıkınca begenmezsin üzülürsun dedi bir iki ay anca duzelirmis başına gelen varmı

Kızar tamponun çıktı ikinci alciyi koydu ama çok ödem olmuş dedi ve 9. Gunumdeyim çarşamba çıkaracak bana çıkınca begenmezsin üzülürsun dedi bir iki ay anca duzelirmis başına gelen varmı
Malesef canım bendede odemler var ilk haftalarda bariz yamuktu burnum şimdi 73.gunumdeyim ve biraz biraz azalıyor yamuk guru num yanlardan güzel ama onden yamuk görünüyo odemler yüzünden şimdilik çagresiz bekliyorum

Malesef canım bendede odemler var ilk haftalarda bariz yamuktu burnum şimdi 73.gunumdeyim ve biraz biraz azalıyor yamuk guru num yanlardan güzel ama onden yamuk görünüyo odemler yüzünden şimdilik çagresiz bekliyorum
Off çok uzun süre teşekkür ederim mecbur beklicez inşallah sonunda uzulmeyiz

merhaba bende revizyon dusunuyorum.doktorunuzun aldıgı ücret nedir.

Bende de aynı şekilde ödem var şuan 32.günüm ve önden biraz yamuk gibi duruyor ama doktora baktırdım ödemler var ve eşit şekilde inmemiş o yüzden 3.ayına kadar inecek onlar düzelecek dedi sabırla beklemek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…