• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Aslinda kendin bile yapabilirsin ama korkuyosan doktorunu bekle =)yada burnunun disina yakinsa kulak copunu islatip biraz oraya tut yumusatiyo o . Bu arada hangi doktora olmustun ?

kulak pamuğunu oksijenli suyla ıslatıp görünen pislikleri hiç bastırmadan temizliyorum bende :) dikkatli olursanız zararı yok 23. günümdeyim :)

Baya içerde benimki, dediğini yaptım olmadı içim kalkıyor zaten, ağrıyor birde fazla kurcalamayayım :)
doktoruna bırak o zaman kesinlikle başkası ellemesin burnuna :) o biliyor sonuçta burnunda onun imzası var :nazar::KK53: ay artık kurtulmak istiyorum ya kendi burnuşummuş gibi özgürce temizlemek, sümkürmek, kurcalamak(!):KK70: istiyorum rahatca uyumak istiyorum :KK70:

doktoruna bırak o zaman kesinlikle başkası ellemesin burnuna :) o biliyor sonuçta burnunda onun imzası var :nazar::KK53: ay artık kurtulmak istiyorum ya kendi burnuşummuş gibi özgürce temizlemek, sümkürmek, kurcalamak(!):KK70: istiyorum rahatca uyumak istiyorum :KK70:
Dayan canım ogünlerde gelecek eskisi gibi kurcalayamassın belki parmağım sığmıyor artık ehehh.. Senin gibi 23. Günüm olmasını ne çok isterdim :)

Dayan canım ogünlerde gelecek eskisi gibi kurcalayamassın belki parmağım sığmıyor artık ehehh.. Senin gibi 23. Günüm olmasını ne çok isterdim :)
umarım çektiğimiz bu kadar sıkıntıya değecek :nazar::KK51: daha çok yeni seninki benim 6. günümde tampon alçı ve dikişlerin bi kısmı alındı ama tamponlar alınana kadar o kadar çok sıkıntı çektim ki.. ağızdan nefes almak çok zordu ya geceleri ağzım kupkuru uyanıyordum seni çok iyi anlıyorum :KK17: ama 15. günden sonra daha bi rahat ediyorsun ayrıca ilk günler emanet gibi hissediyordum burnumu şimdi benim burnum olduğunu hissedebiliyorum :) flasterlerin çıkınca fotoğraf paylaşır mısın tatlım merak ettim :)):KK45:

umarım çektiğimiz bu kadar sıkıntıya değecek :nazar::KK51: daha çok yeni seninki benim 6. günümde tampon alçı ve dikişlerin bi kısmı alındı ama tamponlar alınana kadar o kadar çok sıkıntı çektim ki.. ağızdan nefes almak çok zordu ya geceleri ağzım kupkuru uyanıyordum seni çok iyi anlıyorum :KK17: ama 15. günden sonra daha bi rahat ediyorsun ayrıca ilk günler emanet gibi hissediyordum burnumu şimdi benim burnum olduğunu hissedebiliyorum :) flasterlerin çıkınca fotoğraf paylaşır mısın tatlım merak ettim :)):KK45:
Aynen canım dediğin gibi aynı sıkıntıları çekiyorum. Benim ertesi gün tamponu çıkardı nefes alabildim fakat ertesi gün tekrar kapandı ve kapalı hala bildiğin gibi. Alçı var bende şimdi sekizinci günde çıkacak. Birkaç günde bantlı gezicem o günler gelsin bi foto atarım, benim burnum karadenizli burnuydu, şuan bile değiştiğiini anlayabiliyorum.

canım merhaba bende bolu devlet hastenesinde tam 3 drla görüşme yaptım salı günü de prof. dr metin görgü geliyormuş ünvden devlet hastanesine randevu aldım ve görüşmeye gittim beni kovmaktan beter etti bildiğin. diger iki dr da biri bayan ismini hatırlayamadım şimdi burnumun gayet normal olduğunu ve estetik yapmayacağını söyledi sonra dr ibrahim beye randevu aldım sağ olsun oda ilgisiz davrandı önceki yaptığınız burunları görebilirmiyim dediğimde oflaya puflaya yanında olmadığını söyledi yani benim anlamadığım nokta niye boluda ki drlar böyle ya hani acaba bende mi sorun diye düşünüyordum ki senin yorumunla karşılaştım neyse sonra oturduğum mah. çagsu hastanesi var orda kbb burun estetiği de yapıyormuş randevu aldım ve gittim burnumu inceledi bir şey çektirttirdi adı şuan aklımda değil cidden neyse çektirttirdim ve drnun yanına gittim direkt bana fiyatı söyledi 2500 yaparım diye hani bi güven hissi uyandırsa inan o an hemen ameliyat günü alırdım ama YOK! yaptığınız burun fotoğraflarına bakabilirmiyim diye sordum fotograf cekmediğini söyledi. taslak yaparmısınız burnuma dedim onada yapmıyorum dedi. bende boluda estetik olamayacağımı anladım. halabi dr arayış içerisindeyim ama memleketim (iskenderun) orda yaptırcağım bu gidişle. eger yaptırırsam orda uygun bir fiyata arkadaşımın tanıdığı dr var çünkü sizede haber veririm yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. minnoş burunlara kavuşmamız dileğiyle
Merhaba ben de boluda plastik cerrah araştırıyorum söylediğin 3 doktoru da denicektim ama sen böyle söyleyince benim de pek umudum kalmadı.Herhangi bi gelişme oldu mu bunun üstüne veya başka bi doktorla görüştün mü boluda?

Aynen canım dediğin gibi aynı sıkıntıları çekiyorum. Benim ertesi gün tamponu çıkardı nefes alabildim fakat ertesi gün tekrar kapandı ve kapalı hala bildiğin gibi. Alçı var bende şimdi sekizinci günde çıkacak. Birkaç günde bantlı gezicem o günler gelsin bi foto atarım, benim burnum karadenizli burnuydu, şuan bile değiştiğiini anlayabiliyorum.
bana da herkes karadenizli misin diyordu çıldırıyordum resmen o soru yöneltilince bana :KK70: neyse ki kurtulduk.. :KK51::KK51::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlar,
Eklediğim resim 1. Si estetik öncesi 2. Si 3 haftalık 3. Sü 1,5 aylık son resimde 6,5 aylık burnumun halidir :)
Bu arada hala her gün şekil değiştiriyor gibi bir gün çok güzelken bir gün çok kötü nasıl oluyor bende anlamıyorum :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 1.196
Merhaba kızlar,
Eklediğim resim 1. Si estetik öncesi 2. Si 3 haftalık 3. Sü 1,5 aylık son resimde 6,5 aylık burnumun halidir :)
Bu arada hala her gün şekil değiştiriyor gibi bir gün çok güzelken bir gün çok kötü nasıl oluyor bende anlamıyorum :)
3. fotoyla 4. foto arasında çok fark var iyice güzelleşmiş burnun beğendim. güle güle kullan :-D
Bu arada göz kapağım bildiğim en koyu mor renkte iyileşmesi uzun zaman alacak gibi sanki far çekmişim gibi ama göz altım sarardı, göz kapağımda niye iyileşme yok sıgarada içmem. 6. Günüm henüz sizinki ne zaman iyileşmişti

3. fotoyla 4. foto arasında çok fark var iyice güzelleşmiş burnun beğendim. güle güle kullan :-D
Bu arada göz kapağım bildiğim en koyu mor renkte iyileşmesi uzun zaman alacak gibi sanki far çekmişim gibi ama göz altım sarardı, göz kapağımda niye iyileşme yok sıgarada içmem. 6. Günüm henüz sizinki ne zaman iyileşmişti
bencede .. 3üncü fotoğrafta burun ucu aşırı düşük görünüyor ama 4üncü fotoğrafta biraz daha kalkmış, gayet güzel :) güle güle kullanın...

sevgili batwitch benim morluklarım 10. günde yok olmaya yüz tutmuştu morluktan sarılığa geçer ya o sarılığa dönme evresi 6. günde başladı ve 10 günde hemen hemen hiç kalmadı :) geçerrr,fazla takma kafana .. güneşe çıkmadan 15-20 dk önce güzelce sür güneş kremini hiçbir şeycik olmaz:KK9:

bencede .. 3üncü fotoğrafta burun ucu aşırı düşük görünüyor ama 4üncü fotoğrafta biraz daha kalkmış, gayet güzel :) güle güle kullanın...

sevgili batwitch benim morluklarım 10. günde yok olmaya yüz tutmuştu morluktan sarılığa geçer ya o sarılığa dönme evresi 6. günde başladı ve 10 günde hemen hemen hiç kalmadı :) geçerrr,fazla takma kafana .. güneşe çıkmadan 15-20 dk önce güzelce sür güneş kremini hiçbir şeycik olmaz:KK9:
Evden çıkmıyorumki hapis hayatı yaşıyorum :-D biraz iyileşsin güneş kremi illaki sürücem, ben göz kapağımı taktım kafaya niye iyileşmiyor, diğer yerler sarardı oysa, aynaya bakamıyorum içim kalkıyor :-D tek ilaç zaman sanırım :-D

Cookk begendimmm burnunu daha iki haftalik..
Bir kac ay sonrasini cok merak ettim. Hangi doktor??

kızlar burnumun fotoğraflarını paylaşıp sizden fikir almak istiyorum.. bugün tam 14. günüm bitti 15 e girdim flasterimi dün kendim çıkarttım
11051815_655423834604498_913165029095551044_n.jpg
bu resmı flasteri çıkarttığımda çektim sanki burun sırtında hala kemer varmış gibi görünmüyor mu? ya da burun sırtında oluşan ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ve dikkat ederseniz göz pınarıma yakın olan yerde bir iz var, ameliyattan sonra oluşan bu ize dokunduğumda pirinç tanesi büyüklüğünde bir çıkıntı geliyor elime, çıkıntı olduğu dışardan belli olmuyor ama dokununca bariz belli.. doktorumu arayıp sordum geçer dedi ama merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayanlar var mı acaba?

14675_655423851271163_3404369701406910693_n.jpg
bu resmi de bugun sabah çektim sanki biraz yok olmuş gibi o burun sırtındaki ödem ama bilmiyorum ben mi yanlış görüyorum kızlar yoksa:KK53: eski burnuma göre on numara olduğunu söyleyebilirim ama dediğim gibi o çıkıntı ve burun sırtındaki ödem ( ki umarım ödemdir) beni korkutuyor..:KK61:

11170344_655423371271211_871794185245902154_n.jpg
bu da burnumun önden görüntüsü.. burun ucum çok şiş ve biraz fazla kalkık :KK48: ama bunların zamanla geçeceğini biliyorum :KK56:şu an burnumu eleştirmek için çok mu aceleci davranıyorum acaba :) yorumlarınızı bekliyorum :nazar::nazar::KK53:

Cookk begendimmm burnunu daha iki haftalik..
Bir kac ay sonrasini cok merak ettim. Hangi doktor??
teşekkür ederim :) doktorum ataşehir uphill towers ta.. op.dr.bekir sivri.. o fotoğraflar 2 haftalık şu anda 25inci günümdeyim günden güne güzelleşiyor :nazar::nazar::nazar::KK45: kesinlikle tavsiye ederim .. 5 gün sonra yani birinci ayımda tekrar fotoğraf atıcam :KK51: darısı başına tatlım :KK37:

Ben sadece Arnica kullanmıştım . 1 ayda geçti bnm morluklarım. Burun da bence şans işi bi arkadaşım 3000 euro verip en meşhur dr da oldu ve çok başarısız bi arkadaşım 2000₺ ye oldu başka bi dr da harika bi burun oldu benim burnuma gelince benim tam istediğim burun bu değildi ama kısmet napalım olanla idare edeceğiz :) 2. Ameliyattı gözüm yemez :)

Back