• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Pptyfnd, öncelikle çok sewindim burda Bilge bey i tanıyan birisinin olmasına ..inş dediğin gibi olur .. Ama benim şimdi başka bi sorunum var regl oldum ve Çarşamba ameliyatım var doktoru arayıp konuşamadım da çünkü dün gece oldum haftasonu nasıl ulaşabilirim doktoruma . Bi bilgin varmı acaba ameliyata engel olur mu?

essu morluk hiç önemli değil çok çabuk inanılmaz hızlı geçiyor.. asıl ödemler uzun sürüyor.. ilk önceleri alık alık bakıyor insan..ifade değişiyor..ben kendimi fareye benzetiyordum :)))) şu an hala burunda ödemlerim var ama kimse anlamıyor ameliyat olduğumu bile.. daha bir güzelleşmeşssin bi değişiklik var ama ne diyorlar.. ilk zamanlar burnum yamuktu benim.. o da düzeldi şu an belli belirsiz.. ödemler tam inince düzelecek dedi dr.. bu hali bile rahatsız etmiyor..kısaca ameliyat çok kolay sonrasında ağrı sancı yok.. sadece burun estetiği yaptırınca evrimleşme süreci geçiriyorsun burun şekli zaman içinde bayağı değişiyor.. buna hazırlıklı ol..
Cnm benim cok sağol söledikleriniz gercekten beni rahatlatıo ama şimdi benim başka bi sorunum var :s
Regl oldum ve haftasonu doktoruma ulaşamıyorm ve çArşamba ameliyat var . Bilgin var mı acaba engel olur mu. Ameliyata ?

Pptyfnd, öncelikle çok sewindim burda Bilge bey i tanıyan birisinin olmasına ..inş dediğin gibi olur .. Ama benim şimdi başka bi sorunum var regl oldum ve Çarşamba ameliyatım var doktoru arayıp konuşamadım da çünkü dün gece oldum haftasonu nasıl ulaşabilirim doktoruma . Bi bilgin varmı acaba ameliyata engel olur mu?
ben sorun olusturacagını sanmıyorum canm zaten ameliyata girdiğinde iç çamasırını cıkarmıyorsun haliyle bu sorun olusturmaycagnı gosterıyor.ben daha önce internette bir sayfada regl in ameliyat için bir engel olusturmaycagını duymustum.bilge hoca yı 16.00 ile 18.00 arasında ararsan ulasabılırsın canım.

ankara eğitim ve araştırma hastanesinde Dr. Gürcan ASLAN 'a estetik olan var mı arkadaşlar? yorumlarınızı bekliyorum . yardım lütfenn

Cnm benim cok sağol söledikleriniz gercekten beni rahatlatıo ama şimdi benim başka bi sorunum var :s
Regl oldum ve haftasonu doktoruma ulaşamıyorm ve çArşamba ameliyat var . Bilgin var mı acaba engel olur mu. Ameliyata ?
Regl olmanız sorun yaratmıyor merak etmeyin. Ben ameliyat olmadan sormuştum, burun ameliyatlarında sıkıntı olmadığını söylediler. Ben yine de tarihi ona göre ayarladım ama stresten midir bilmiyorum, gecikti. Ameliyat gününde sizinki gibi dördüncü günümdü, altıma özel ped verdiler, hiç sıkıntı olmadı. İlk günleri olsa ameliyat sonrası alçılı burunla bu işle uğraşmak zor olabilir, onun dışında bir yan etkisi yok. Meme küçültme/ büyütme ameliyatlarında istenmiyor, göğsün gerçek boyutunu anlayamayacakları için. Şimdiden geçmiş olsun, sorunsuz bir süreç geçirmeniz dileğiyle.

Ben stresten ameliyat günü regl oldum :) doktora sordum bişey olmaz dedi.o sekilde ameliyata girdim.sorun olmadı bende.duyduğum bir çok kişi de o şekilde ameliyata girmiş.Zaten sorun olsa doktorlar ameliyata almaz.oyüzden sıkıntı yapmana hiç gerek yok ;)

benimde durup durup o gunu bulmustu, sinir olmustum cok beklemiyordum cunku ama bir sorun olmadi :KK22:

Selam :) Benim size biraz sorum olacak. Başkent üniversitesinde burun ameliyatı olan var mı? Varsa fotoğrafları alabilir miyim?

Selam kızlar. Uzun süredir burun estetiği olmak için yollar arıyorum. Bir tanıdığım akrabasının bolu da devlet hastanesinde estetik olduğunu öğrendim. Sonra hemen bende bugüne randevu aldım ve gittim. Şimdi bunları doktordan dönerken yazıyorum. Bi umudum vardı o da kayboldu. Doktor ilgisiz mi ilgisiz ağzından lafı kerpetenle aldık. Eğer aşırı bi egrilik görünürse ücretsiz olacağını ama gorunmesse 1200 lira alacağını söyledi. Herşeyi geçtim resim var mi diyorum bilmiyorum bakarız diyo ilgisiz ilgisiz mesaj yaziyo telefonunu cama yapıştırıyor bilmem ne. Sonra gordum ışte üç kişinin resmini hiç begenmedim bi tanesinin kemerini bile tam alamamış. demek istediğim bu işler şakaya gelmez .

[photo="medium"]1228911[/photo]
[photo="medium"]1228912[/photo]

Doktorum Abdulkadir Goksel, daha fazla fotograf icin Albumume bakabilirsiniz. Doktor seciminde herkese basarilar diliyorum.

Kızlar bende burun estetiği olcam araştırma hastahanesinde doktorum çok iyi bizzat gittim gorustum arkadaslarımda oldu ama ben çok korkuyorum bu korkuyu nasıl yenicem

Back