• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Buda bugün çekilen resim sislerim iyice iniyor:))
gayet güzel olmuş ki ben normalde estetikli burunlarda çok nadir beğenirim..
sizinki doğal duruyor.
kalkık küçük yada büyük yada aşırı kavis durumları yok.
yani hoş:)
doktorunuz kim?

Ya ben iki kasimin arasındaki ödem mi şişlik mi

Eklentiler

• IMG_1685.jpg
    IMG_1685.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 783
  • IMG_1672.jpg
    IMG_1672.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 751
Slm Kızlaaar...benim 8 Nisan da ameliyatım var. Birazcık korkuyorum :s ameliyat olanlar biraz anlatabilir mi ameliyattan sonra nası hissettiniz kaç gün sonra normale döndünüz? Burun akıntısı kaç gün devam edio?

[photo="medium"]1228317[/photo] [photo="medium"]1228314[/photo] [photo="medium"]1228315[/photo] Poz verebilmeyi ogrenmek icin ayri bir operasyon gecirmem gerekebilir :KK22:

Doktorum Abdulkadir Goksel. Iyi ki tanimisim, eski fotograflarima hayretle bakiyorum. Darisi butun burun estetigi dusunenlerin basina
not: kizim sen bu halinle de guzelsin, burnun sana bir karizma katiyor diyen herkes, simdi neden sustunuz. Hep oyle derler ama siz icinizden geleni yapin.

Son düzenleme:
Slm Kızlaaar...benim 8 Nisan da ameliyatım var. Birazcık korkuyorum :s ameliyat olanlar biraz anlatabilir mi ameliyattan sonra nası hissettiniz kaç gün sonra normale döndünüz? Burun akıntısı kaç gün devam edio?
Bende senin gibi düşüncem vardı ama hepsi vasa viso tabikide cerrahi işlem ben kendimi anlatayım sana morluk hafif ve şişlik hiç olmadı ama alci çıktıktan sonra sislerim oldu ama zaten doktor söylüyor 6 aya kadar iner diye korkma canim o aynaya baktigindaki his yok yani anlatılmaz doktorun kim canim

essfu ameliyattan hiç korkma canım.. Ben nerdeyse sedyeden kaçacaktım o kadar korkmuştum.. Gözünü açtığında herşey bitmiş oluyor.. Bende ne ağrı ne de sancı oldu.. sadece burun tıkanıklığı nedeniyle nefes alamıyorsun ilk gün o çok rahatsızlık veriyor.. Çok şiş ve morarmıştım ama 4. gün itibariyle morluklar gitti.. Ödem zamanla geçiyor..en zoru psikolojik durumuun.. Ben ilk bir ay kendimi her türlü hayvana benzetmiştim.. Şu an 3. ayım ve çok iyi durumda. burun ucunda şişlik var bide kalın deriliyim ve günde 1 paket sigara içiyorum.. şimdiden geçmiş olsun..

gayet güzel olmuş ki ben normalde estetikli burunlarda çok nadir beğenirim..
sizinki doğal duruyor.
kalkık küçük yada büyük yada aşırı kavis durumları yok.
yani hoş:)
doktorunuz kim?
Cnm çok tsk ederim. Doktor beye doğal bir burun istediğimi söyledim yok söyle olsun böyle olsun denedim yüzüme yakışan kesinlikle kalkik ve oyuk olmayan bir burun olsun dedim. Şişlikler indikce tam istediğim gibi bir burun olduğunu anlıyorum. Bu arada doktorumuz sormustunuz Dr. Hakan Gence

Bende senin gibi düşüncem vardı ama hepsi vasa viso tabikide cerrahi işlem ben kendimi anlatayım sana morluk hafif ve şişlik hiç olmadı ama alci çıktıktan sonra sislerim oldu ama zaten doktor söylüyor 6 aya kadar iner diye korkma canim o aynaya baktigindaki his yok yani anlatılmaz doktorun kim canim
İnş bende de morluk falan çok olmaz ..ameliyatı olcam ama korkuyorm ...
Doktorum Doç. Dr. Bilge Türk Bilen

essfu ameliyattan hiç korkma canım.. Ben nerdeyse sedyeden kaçacaktım o kadar korkmuştum.. Gözünü açtığında herşey bitmiş oluyor.. Bende ne ağrı ne de sancı oldu.. sadece burun tıkanıklığı nedeniyle nefes alamıyorsun ilk gün o çok rahatsızlık veriyor.. Çok şiş ve morarmıştım ama 4. gün itibariyle morluklar gitti.. Ödem zamanla geçiyor..en zoru psikolojik durumuun.. Ben ilk bir ay kendimi her türlü hayvana benzetmiştim.. Şu an 3. ayım ve çok iyi durumda. burun ucunda şişlik var bide kalın deriliyim ve günde 1 paket sigara içiyorum.. şimdiden geçmiş olsun..
Teşkkr ederm jasmincim ..umarım dediğin gibi olur rahat ve kolay geçer .. Ben hem kemikli bi burnum var die hem de nefes probleminden dolayı ameliyat olcam ameliyattan sonra da nefes alamazsam kafayı yerim heralde ..

İnş bende de morluk falan çok olmaz ..ameliyatı olcam ama korkuyorm ...
Doktorum Doç. Dr. Bilge Türk Bilen
hiç korkma canım tamponlar alınana kadar nefesını agzından alıyorsun sonrası cok rahat hiç kasmana gerek yok sonucunu düşün bence güzel burun seni bekliyor :)

essu morluk hiç önemli değil çok çabuk inanılmaz hızlı geçiyor.. asıl ödemler uzun sürüyor.. ilk önceleri alık alık bakıyor insan..ifade değişiyor..ben kendimi fareye benzetiyordum :)))) şu an hala burunda ödemlerim var ama kimse anlamıyor ameliyat olduğumu bile.. daha bir güzelleşmeşssin bi değişiklik var ama ne diyorlar.. ilk zamanlar burnum yamuktu benim.. o da düzeldi şu an belli belirsiz.. ödemler tam inince düzelecek dedi dr.. bu hali bile rahatsız etmiyor..kısaca ameliyat çok kolay sonrasında ağrı sancı yok.. sadece burun estetiği yaptırınca evrimleşme süreci geçiriyorsun burun şekli zaman içinde bayağı değişiyor.. buna hazırlıklı ol..

essfu canım bende 2 ay once bılge hocaya amelıyat oldum.bilge hoca gerckten basarılı br hekim.korkmana gerek yok ameliyt agrın da olmaycak yuksek ıhtımalle amelıyat sonrası rahat olacaksın ama şişliklere hazırlıklı ol ben 23 ocakta ameliyat oldum hala yuzumde barız şişlerle gezıyorum şununda farkındayım SABRETMEM GEREKIYOR çünkü biliyoruz kı burun amelıyatı sabır gerektıren bır amelyat.sorularına gelınce benım burnumdn ameliyattan sonra neredeyse hiç kan gelmedı ilk 3 gün dogru durust bır sey yıyememıstım ben ameliyattan 3 hafta sonra dısarı cıkabılmıstım zaten 14.gune kadar sargılar oluyor burunda.fizziksel olarak acı yok ama burnunu kucuk nazlı bir bebek gibi koruyup kollaman gerekecek özellikle ilk 6 ay :) :)şimdiden geçmiş olsun :)

Eskiden birakin yan profili onden bile yamuk bir burnum vardi, simdi insanlar findik burunlu ne guzel senin burnun diyorlar, hemde estetik oldugunu bilmeden, dogal saniyorlar yani. Iste en buyuk mutluluk bu :oops:
Canım çok güzel maşallah burnun :) Ne kadara oldun ameliyatı sakıncası yoksa öğrenmek istiyorum..

Bekir sivriyle gorusmem var pazartesi gunu . Ona estetik olan var mi aranizda lutfen cevap yazin

Canım çok güzel maşallah burnun :) Ne kadara oldun ameliyatı sakıncası yoksa öğrenmek istiyorum..

Cok tesekkur ederim :KK22: Doktorum Abdulkadir Goksel. Sakincasi yok tabii ki. Fiyati hastaya gore degisiyor ama ortalama 8-9 bin denebilir.

slm kızlar bende gecen sene kemik eğriliği ve et büyümesinden ameliyat oldum ama ameliyattan sonra burnumu pek koruyamadım tekrar yamuldu nefes alma problemim devam etti 17 nisanda tekrar ameliyat olucam işin içine biraz estetikte girecek burun ucum kalkacak biraz ben yinede korkuyorum inşallah kötü olmaz diye var mı aranızda aynı şeyleri yaşayan

Cnm merhaba benimde doktorum Hakan Gence
canim merhaba oncelikle cok gecmis olsun. zaten kalkik olmayan dogal bi burun istemissin ve oylede olmus hersey kararnda olmus. benim burnumda bana hala buyuk geliyo bazen cok begeniyorum bazen hc begenmiyorum. ameliyatimin 3. 4. ayinda agliyordum ben bildigin patates gbydi eski burnumdan bi fark yok dye. simdi 7. ayimdayim 3 ay once en son doktora kontrole gttigimde burnum saga dogru distgi icin masaj vermisti 1 ay yap dye. uyguladm bende. kuculdugunu farkettm. sikayetci oldugum yer iki deligimin ortasnda bulunan fazlalikti. o ksmida kafama gore yukari yukari masaj yaptm hatta cok sasrdm ben minckladikca duz oluyordu tam istedgm goruntu oluyordu. en son bi kac gun once kontrole gttm ucu hala sismis bir sene beklicekmisim. mincikladgmi soyledim minciklayabilirsin dedi :) o iki deligimin arasindaki yeri yukari dogru sknca dumduz oldugunu soyledm. ben soylemeden zaten o kzmin duzlescegni soyleyip rahatlatmisti doktorum beni. sanrm sende kalin derilisin. sabretmen gerek 7. aydayim yeni yeni "iste simdi oluyo galiba" diyebildim. oda masajla minciklamayla. hc canini skma kotu bi burnumuz yok beni gorenler estetik olsam senin gbi yaptirirm yada fndk burun dyen bile oldu her ne kadar fotolarda buyukte ciksa:) daha detayli konusrz istersen ozelden mesaj at numarami yazaym whatsapptan resimlesiriz :)

essfu canım bende 2 ay once bılge hocaya amelıyat oldum.bilge hoca gerckten basarılı br hekim.korkmana gerek yok ameliyt agrın da olmaycak yuksek ıhtımalle amelıyat sonrası rahat olacaksın ama şişliklere hazırlıklı ol ben 23 ocakta ameliyat oldum hala yuzumde barız şişlerle gezıyorum şununda farkındayım SABRETMEM GEREKIYOR çünkü biliyoruz kı burun amelıyatı sabır gerektıren bır amelyat.sorularına gelınce benım burnumdn ameliyattan sonra neredeyse hiç kan gelmedı ilk 3 gün dogru durust bır sey yıyememıstım ben ameliyattan 3 hafta sonra dısarı cıkabılmıstım zaten 14.gune kadar sargılar oluyor burunda.fizziksel olarak acı yok ama burnunu kucuk nazlı bir bebek gibi koruyup kollaman gerekecek özellikle ilk 6 ay :) :)şimdiden geçmiş olsun :)

Back