Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Flash la çektim daha belli oldu aradaki fark...

Eklentiler

• 20150331_011619-1.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 627
  • 20150331_011542-1.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 616
  • 20150227_083202-2.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 611
Ayy çok saolun kimse yorum yapmayın ca panik oldum Bu cuma 5 hafta olucak ameliyat olali...

Revizyon mu dusunuyorsun? 1 sene bekle bence, hala memnun degilsen caresine bakilir.
Revizyon dusunmuyorum canim ya riske atamam burnumdan memnun degilim fakat cirkin bi burunda degil riske atamam revizyonda gercekten kotu olma ihtimali cogaliyo bence
bilmiyorumki 1 senede cokta bisey degismez galiba offf zaten benimki saglik +estetikti yoksa bunada cesaret edemezdim
canım zamanla mı değişti burnun revizyon düşünüyorsan 1 sene beklemek gerekiyor diye biliyorum ama doktorun ismi neydi
Zamanla degismedi canim hatta daha buyuktu epey kuculdu
revizyon istemiyorum zaten ay biraz kuculse ucuda cekilse cok iyi olurdu ama umudum yok acikcasi

Burnunuz gayet güzel olmuş neden memnun değilsiniz ki
aaa tesekkur ederim dogal bi burun oldu evet abes bi cirkin tarafida yok ama galiba ben findik gibi burun seviyorum bana buyuk ve ucu uzun geliyo

Yaa kızlar bir gece uyuyup uyandım ameliyat öncesi halime geri dönmüşüm yüzüstü filan da uyumadım ama neden böyle oldum anlamadım. Moralim çok bozuk :'( yardımcı olabilecek kimse var mı

Bence güzel memnuniyetsiz olma hem yüzün biraz yapiliysa fındık burun iyi olmayadabilirdi yani

Ameliyat öncesi halime geri dönmüşüm bildiğiniz. Deviasyon ve rinoplasti olmuştum hafif bir kemer vardı burnunumda onu düzelltirmiştim ama kemerim yeniden çıktı şiş olduğunu sanmıyorum çünkü oradaki şiş tamamen çekilmişti nasıl kemer gibi duracak kadar tekrar şişebilir ki özelden resimde atabilirim hatta

Oy kiyamam sana kuzumm :) gerçekten burnun kötü görünmüyor kemer vs hiçbirşey yok neden begenmiyorsun
Yok aslında çok beğeniyorum ama o kadar resim paylaştım kimse yorum yapmayın ca acaba kotumu olmuş diye içime kurt düştu bi an. Ama çok saol moral oldu

Buda bugün çekilen resim sislerim iyice iniyor:))

Eklentiler

• 20150402_151009-1-1.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 745
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…