Cnm merhaba benimde doktorum Hakan Gencetesekkur ederim canim :) bilmiyorum sismi degilmi bi guzel minciklayinca kuculuyor :)
7 ay oldu canim
canım zamanla mı değişti burnun revizyon düşünüyorsan 1 sene beklemek gerekiyor diye biliyorum ama doktorun ismi neydi7 ay oldu canim
Sagol yardimin icin tatlimTeşekkür ederim güzel yorumunuz için. Antalya op. Dr. Engin Erkal'a ameliyat oldum. İyi şanslar
Burnunuz gayet güzel olmuş neden memnun değilsiniz kiBuda benim oncem sonram ve ben hiccc memnun degilimmmm
yok olur mu kotu degil, cok dogal ve guzel olmus. ne kadar oldu ameliyat olali?Ya niye kimse benim burnum hakkında yorum yapmıyor çok mu kötü olmuş yoksa
yok olur mu kotu degil, cok dogal ve guzel olmus. ne kadar oldu ay çok saolun hic kimse yorum yapmayın panik oldum cuma günü 5 hafta olucak ameliyat olalı. ..
Revizyon dusunmuyorum canim ya riske atamam burnumdan memnun degilim fakat cirkin bi burunda degil riske atamam revizyonda gercekten kotu olma ihtimali cogaliyo benceRevizyon mu dusunuyorsun? 1 sene bekle bence, hala memnun degilsen caresine bakilir.
Zamanla degismedi canim hatta daha buyuktu epey kuculducanım zamanla mı değişti burnun revizyon düşünüyorsan 1 sene beklemek gerekiyor diye biliyorum ama doktorun ismi neydi
aaa tesekkur ederim dogal bi burun oldu evet abes bi cirkin tarafida yok ama galiba ben findik gibi burun seviyorum bana buyuk ve ucu uzun geliyoBurnunuz gayet güzel olmuş neden memnun değilsiniz ki
Oy kiyamam sana kuzumm :) gerçekten burnun kötü görünmüyor kemer vs hiçbirşey yok neden begenmiyorsunYa niye kimse benim burnum hakkında yorum yapmıyor çok mu kötü olmuş yoksa
Üstelik hakikaten güzel de olmuş yani minik de görünüyorYa niye kimse benim burnum hakkında yorum yapmıyor çok mu kötü olmuş yoksa
Bence güzel memnuniyetsiz olma hem yüzün biraz yapiliysa fındık burun iyi olmayadabilirdi yaniRevizyon dusunmuyorum canim ya riske atamam burnumdan memnun degilim fakat cirkin bi burunda degil riske atamam revizyonda gercekten kotu olma ihtimali cogaliyo bence
bilmiyorumki 1 senede cokta bisey degismez galiba offf zaten benimki saglik +estetikti yoksa bunada cesaret edemezdim
Zamanla degismedi canim hatta daha buyuktu epey kuculdu
revizyon istemiyorum zaten ay biraz kuculse ucuda cekilse cok iyi olurdu ama umudum yok acikcasi
aaa tesekkur ederim dogal bi burun oldu evet abes bi cirkin tarafida yok ama galiba ben findik gibi burun seviyorum bana buyuk ve ucu uzun geliyo
Nasıl eski haline dönmüşsün ya olur mu öyle şeyYaa kızlar bir gece uyuyup uyandım ameliyat öncesi halime geri dönmüşüm yüzüstü filan da uyumadım ama neden böyle oldum anlamadım. Moralim çok bozuk :'( yardımcı olabilecek kimse var mı
Yok aslında çok beğeniyorum ama o kadar resim paylaştım kimse yorum yapmayın ca acaba kotumu olmuş diye içime kurt düştu bi an. Ama çok saol moral olduOy kiyamam sana kuzumm :) gerçekten burnun kötü görünmüyor kemer vs hiçbirşey yok neden begenmiyorsun
Fıstık gibi burnuşun var hic telaş yapma maşallah :))Buda bugün çekilen resim sislerim iyice iniyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?