• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Çünkü ilk zamanlar gulemiyorsunuz dişler görünmüyor mimik yok yandan daha iyi foto cikiyor

Tskler.....herkeze allahdan sabir diliyorum....

Usenmedim yaptim onden bir oncesi ve sonrasi, birinde guluyorum digerinde gulmuyorum, biri yaz biri kis yuz rengim farkli ama bu kadar oldu idare eder sanirim :) 3 aya dogru gidiyor burnum, hala sis (burnumun bir tarafi digerinden daha sis hatta ) ama mutluyummmm, bekleyip gorecegiz :KK24:

[photo="medium"]1227567[/photo]

Süper...evet 3. ayindasin bunu unutmamak lazim yinede süper duruyo sisliklere ragmen!!
Burundaki hisler nasil? Yani 3. ayindasin ve simdiye kadar burun nasil degisdi?Mimikler?icindeki hisler?bazilari dio ici tas gibi diye?!

Süper...evet 3. ayindasin bunu unutmamak lazim yinede süper duruyo sisliklere ragmen!!
Burundaki hisler nasil? Yani 3. ayindasin ve simdiye kadar burun nasil degisdi?Mimikler?icindeki hisler?bazilari dio ici tas gibi diye?!

Benim bu ilk ameliyatimdi, son olur insallah. Ameliyatin hemen sonrasinda bile benim pek hissizlik yoktu,hani kalinlik gibi bir his vardi burnumda ve dudak cevresinde uyusukluk vardi cok cabuk gecti. Bazi insalar burnunun aktigini hatta damladigini falan bile hissetmiyormus ben gayet en basindan beri hissettim icinde disinda ne olup bitiyorsa haha suan birtek ucunda hafif kalinlik hissi var ama yavas yavas yumusuyor. Cok normal hissediyorum suan.

image.jpg image.jpg image.jpg :nazar::nazar::nazar:Hadi bende koyayım bari.bugün kapıdan dışarı çıkmadan çekmiştim.2 martta ameliyat oldum.sağ burun deliğimden özellikle geceleri hiç nefes alamıyodum.burnumdaki etde büyüme vardı,kıkırdak eğriliği,burnumun üstündeki kemikte büyüme kalınlaşma vardı.burun kanatlarımı daralttı doktorum.burnum kemerliydi.o kemerin olduğu yerde şimdi burun sırtımda bi şişlik var.burun ucumda ödem var,burun yanlarındada.ama hepsi geçecekmiş.özellikle o kemer giderde burun kavisim ortaya çıkarsa çok sevinicem.benim burun deliklerimde çok büyüktü.

image.jpg Burnumdaki bandajı çıkardığım gün burnum böyleydi.sonradan o burun sırtı şişti.

Eskisehir de tavsiye doktor alabilir miyim uygun fiyatli biri olsub istiyorum.

gayet güzel olmuş :) burundaki kemer elbet gider daha cok yeni :)
Çok teşekkür ederim:oops: Bende senin burnunun kavisini ve kalkık oluşunu çok beğenmiştim. bütün dileğim o kemerin gitmesi zaten,bayağı belirgin bi şekilde büyüdü çünkü,kavis olmaya dair bişey kalmadı.bazıları sonradan geçip kavislendiğini yazmış,bazılarıda boşuna beklemeyin o kemer kalıyo öyle demişo_Obilmiyorum,umarım bi sonraki kontrole kadar geçer birazda olsa..

Çok teşekkür ederim:oops: Bende senin burnunun kavisini ve kalkık oluşunu çok beğenmiştim. bütün dileğim o kemerin gitmesi zaten,bayağı belirgin bi şekilde büyüdü çünkü,kavis olmaya dair bişey kalmadı.bazıları sonradan geçip kavislendiğini yazmış,bazılarıda boşuna beklemeyin o kemer kalıyo öyle demişo_Obilmiyorum,umarım bi sonraki kontrole kadar geçer birazda olsa..

ödemdendir daha çok yenı ıcını ferah tut canım bende cook arastırdm6.aydan sonra bıle kavıs olusan var :) bolbol yeşilçay iç ki ödemlerden kolayca kurtul :)

Back