• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Hala çok uzun geliyor bana :(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 959
Bayanlar Ben 28 subatta burun ameliyati oldum. Bugun 11. Gunum dun ateller cikti. Evet burnum sis ama genel itibariyle tam istedigim gibi. Benim burnum Ben 5 yasindayken kirilmis ve bundan kaynaklanan kemerim vardi bunun disinda yasim ilerledikce burun ucum top gibi buyuyordu ve burnum egri durmaya baslamisti. Buna ragmen hic estetik olmayi dusunmemistim cunku Ben burundaki kemerin INsana karekter kattigini dusunenlerdenim hatta sexy gosterdigini dusunuyorum. Ama gel gelelim niye yaptirdim gecen seneye kadar nefes problemi yasamamis hatta tek burun deligi ile nefes alip veren ben horlama problemiyle sorun yasamaya ve geceleri agzimdan nefes alip verdigim icin agiz kurulugundan kaynaklanan oksuruk nedeniyle uyuyamaz oldum. Gecen sene esiminde israri uzerine Dr Hakan Gence ile tanisma imkani buldum burnuma bakti icli disli iyice inceledi. Sonra bana yasadigim sorunlari ve ne istedigimi sordu bende anlattim detaya girmeden yuzeysel bahsettim eger ameliyat karari verirsem burnumdaki sorunlari halledebilir mi yoksa KBB uzmanina mi gitmem gerektigini sordum. Kendisine burnunuzu zaten acicagim

Burnunuzu zaten acacagim hallederim ama kendiniz icin en dogru karari yine kendiniz verirsiniz dedi. Yani karar benim israr yoktu. Acikcasi cok ozguvenli genc Bir hekim ve bir o kadar nazik. Ben ki asla guvenemem birine ama enterasan Bir sekilde o an tamam hadi yapin dedim gulumseyerek olmaz dedi. Cunku Ben yurtdisinda yasiyorum ve 5 gun sonra donecektim. Ne zaman hazir olursaniz ve zamaniniz olursa gelin yapariz ama cok doluyum en Az iki ay oncesinden randevu almaniz gerekli dedi ve ayrildim hastaneden. Ayni sorunlari yasamaya devam ediyordum ama estetik dusuncesini herzamanki gibi Bir koseye atmistim. Istanbuldaydim vaktimde vardi Ama benim aklimda estetik yoktu taki 24 subat sabahina kadar esim isyanlarda uyandi dayanamiyorum horlamana biraz uyumak istiyorum dedi. Ayy cok kotu oldum hem adamcagiza uzuldum hemde sebebini bilmedigim Bir utanc Hissettim. Aradim hastaneyi dediler en Az uc Ay dolu bende durumu anlattim eger iptal eden birileri olursa beni aramalarini soyledim ama karsimdaki ses umutsuz Bir sekilde insallah ama olursa ararim dedi. Sebebsiz Bir umutsuz ve uzgundum. Ben oyle doktor falan arastirmak istemiyordum. O doktora guvenmistim diye soyleniyordum bebegi I kaybetmis cocuklar gibi. Iki gun boyle gecti derken telefonum caldi carsamba sabahi evet arayan Hakan Beyin asistani Nese Hanimdi ve bana bu cuma iptal bir ameliyat var ne dersiniz inanilmazdi sok oldum ve evet dedim ve uc ay nasil gecicek diye yasta olan ben iki gun sonra ameliyat olacaktim ve oldumda. Yukaridaki yazida belirttigim gibi 11. Gun sis ama Bir o kadar dogal bir burnum oldu dun cok sevdigim bir arkadasimi gordum ve anlamadi cok mutlu oldum. Ayy destan yazdim ama paylasmadim istedim duygularimi. Dr Hakan Gence beye ne kadar tsk etsem azdir. Sadece burnum icin degil nezaketi inceligi icinde...

Back